Zaposlenje na portalu TVRTKE.hr

Imaš 3 godine iskustva u poslovima direktne ili telefonske prodaje, razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, izvrsno se snalaziš na Internetu, upornost ti je jača strana, a imaš i izvrsne pregovaračke vještine?

Poslovna tražilica TVRTKE.HR traži upornu i samouvjerenu osobu koja bi svojim trudom, vještinama i predanim radom ostvarila dobru komunikaciju s postojećim klijentima, dok bi potencijalne klijente potaknula na suradnju.
Pozicija uključuje rad u dinamičnom okruženju kroz direktnu komunikaciju s odjelom digitalnog marketinga, tako da ćeš puno naučiti i o važnosti društvenih mreža, kreiranju plaćenih oglasa, optimizaciji web stranica te pismenoj korespondenciji. Sve to je vrlo važno kako bi se pravilno pristupilo potencijalnom klijentu!
Zašto se trebaš prijaviti, odnosno što ti sve nudimo:
rad u dinamičnom okruženju i timski rad
rad u jutarnjoj smjeni
fiksna primanja plus zaradu po učinku
kolektivni godišnji odmor ljeti i zimi
mogućnost rada od kuće
kontinuirano učenje i razvijanje prodajnih vještina kroz edukacije
Naši klijenti su tvrtke i obrti na području čitave Hrvatske, a cilj nam je uvrstiti što više poslovnih subjekata u našu tražilicu, kako bi naši krajnji korisnici mogli pretraživati kontakt informacije, opise, recenzije i novosti tvrtki na JEDNOM MJESTU.

Kontaktirajte nas:

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje