FIMEX d.o.o. Veleprodaja voća i povrća

Tvrtka FIMEX d.o.o. smještena u Zagreb, Žitnjak pruža usluge prodaje i uvoza svježeg, konzerviranog i smrznutog voća i povrća
Voće i povrće, Smrznuta hrana, Prehrambeni proizvodi, Trgovina na veliko, Vanjska i unutarnja trgovina, Skladištenje robe
Kontakt podaci
10000 Zagreb
SLAVONSKA AVENIJA 7, ZAGREBAČKA VELETRŽNICA
Kvart: Žitnjak
Telefon: 01 / 2455498
Fax: 01 / 2450060
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1990
OIB: 45100552582
Zaposlenih: 2
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 46.39 Nespecijalizirana trgovina na veliko hranom, pićima i duhanskim proizvodima
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 080334349

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  5
Komentari

O nama

Tvrtka FIMEX na hrvatskom i europskom tržištu posluje od 1990. godine baveći se veletrgovinom, izvozom i uvozom prehrambenih proizvoda, posebice svježeg, konzerviranog i smrznutog voća i povrća.

Ponuda tvrtke sastoji se od palete svježeg i smrznutog voća pogodnog za potrebe slastičarstva, pekarstva i ostalih srodnih djelatnosti: višnja, malina, jagoda, kupina, šljiva, borovnica, brusnica, crnog i crvenog ribiza, te šumskog voća.

Uz dugogodišnji kvalitetan rad i stečeno iskustvo, te brojne zadovoljne kupce, tvrtka FIMEX d.o.o. učvrstila je svoju poziciju na tržištu. Tvrtka je u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu, gdje već dugi niz  godina uspješno posluje.

FIMEX d.o.o. veleprodaja voća i povrća, komitent na veletržnici i hladnjači, Zelena tržnica Zagreb-Vaš partner s povjerenjem!
VELEPRODAJA SMRZNUTOG VOĆA I POVRĆA
Tvrtka FIMEX d.o.o. u ponudi ima velik izbor smrznutog voća i povrća koje je zdravo i predstavlja u cijelosti siguran i kvalitetan obrok. Nalazi se u Zagrebu u Slavonskoj aveniji 7 na Zagrebačkoj veletržnici.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: KONZERVIRANO VOĆE I POVRĆE , SMRZNUTA HRANA , SMRZNUTO VOĆE (VIŠNJE, MALINE, JAGODE, KUPINE, ŠLJIVE, BOROVNICE, BRUSNICE) , SMRZNUTO VOĆE I POVRĆE

Kontakt i lokacija (FIMEX d.o.o. Veleprodaja voća i povrća)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...