AGENCIJA TRANSLATOR sudski tumači i prevoditelji

AGENCIJA TRANSLATOR smještena u Zagreb, Vrbik, pruža prevoditeljske usluge i usluge sudskog tumača, prijevodi s područja prava, ekonomije, financija, tehnike, medicine, turizma itd.
Prevođenje, lektoriranje, Sudski tumač
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
FAUSTA VRANČIĆA 4, VRBIK
Kvart: Vrbik
Mobitel: 091 / 6151410
Tel/Fax: 01 / 6151410
Odgovorna osoba: Marina Kurtz
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2000
Broj računa: HR0224840081100671535
MBS: 91727740

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,75 / 5 (Ukupno ocjena: 8)
Komentari

O nama

Agencija Translator nudi usluge prijevoda, ovjerenih prijevoda, lekture i korekture. Surađuje s pravnim i fizičkim osobama.
Prevoditelji Agencije Translator visoko su profesionalni, što dokazuje i velik broj onih koji se nalaze na popisu preporučenih sudskih tumača veleposlanstava. Moguće je zatražiti prijevode iz područja prava, ekonomije, financija, građevinarstva, zaštite okoliša, medicine, veterine, farmacije, turizma, gastronomije, kao i prijevode osobnih isprava.

Jezici s kojima i na koje prevodimo u Agenciji Translator su engleski, češki, francuski, mađarski, bugarski,  makedonski, nizozemski, njemački, portugalski, ruski, slovački, srpski, slovenski, španjolski, talijanski, ukrajinski te naravno - hrvatski.
U mogućnosti smo organizirati i prijevod s drugih jezika.

Narudžba prijevoda moguća je putem elektroničke adrese info@agencija-translator.hr, ili nas jednostavno nazovite na broj telefona 01-61 51 410, odnosno 091 61 51 410.

Više o Agenciji Translator kao i niz korisnih informacija u vezi prijevoda možete saznati na našoj mrežnoj stranici www.agencija-translator.hr.

AGENCIJA TRANSLATOR - Vaš provjereni partner za prevođenje i usluge sudskog tumača!

LEKTURA, REDAKTURA, KOREKTURA
Prevedene tekstove u Agenciji Translator iz Zagreba lektoriraju ...
SAZNAJ VIŠE
PREVODITELJ ZA ČEŠKI
Agencija za prevođenje TRANSLATOR iz Zagreb, s dugogodišnjim prev...
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA ČEŠKI JEZIK
Agencija za prevođenje TRANSLATOR iz Zagreb nudi prijevode za češ...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: PREVODITELJ ZA BUGARSKI, PREVODITELJ ZA ENGLESKI, PREVODITELJ ZA FRANCUSKI, PREVODITELJ ZA NIZOZEMSKI, PREVODITELJ ZA NJEMAČKI, PREVODITELJ ZA PORTUGALSKI, PREVODITELJ ZA SRPSKI, PREVODITELJ ZA ŠPANJOLSKI, PREVODITELJ ZA TALIJANSKI, PREVOĐENJE INTERNET STRANICA, PREVOĐENJE STRUČNIH TEKSTOVA, PREVOĐENJE SVIH VRSTA OSOBNIH ISPRAVA, PRIJEVODI, LEKTURA I PRIJEPIS, SUDSKI TUMAČ ZA BUGARSKI, SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK, SUDSKI TUMAČ ZA FRANCUSKI JEZIK, SUDSKI TUMAČ ZA NIZOZEMSKI-FLAMANSKI JEZIK, SUDSKI TUMAČ ZA NJEMAČKI JEZIK, SUDSKI TUMAČ ZA PORTUGALSKI, SUDSKI TUMAČ ZA SRPSKI JEZIK, SUDSKI TUMAČ ZA ŠPANJOLSKI JEZIK, SUDSKI TUMAČ ZA TALIJANSKI JEZIK

Kontakt i lokacija (AGENCIJA TRANSLATOR sudski tumači i prevoditelji)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje