DR. AUTO d.o.o. SERVIS I ŠKODA SHOP

DR. AUTO d.o.o. iz Zagreba, Voltino, autoservis je za sva vrsta vozila, Škoda shop je specijalizirana trgovina rezervnih dijelova za Škoda vozila
Auto servis , Auto dijelovi, Auto prodaja, Rabljena vozila, Vučna služba
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
DRAGUTINA GOLIKA 1
Kvart: Voltino
Mobitel: 091 / 3697697
Fax: 01 / 3638881
Web stranica: , , ,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2002
OIB: 07523847158
Zaposlenih: 14
Broj računa: HR1625030071110000604
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 45.32 Trgovina na malo dijelovima i priborom za motorna vozila
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 5 i 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

DR. AUTO d.o.o. autoservis je za sva vrsta vozila, te trgovina rezervnim dijelovima. Auto servis obavljaju iskusni serviseri s dugogodišnjim iskustvom, kvalitetno i u dogovorenom roku. U auto servisu osim popravaka vrši se i promjena ulja motora i promjena ulja kočionog sustava, te ostali standardni servisi na vozilima. Promjena ulja na vozilu je besplatna, kao i dijagnostika nakon koje se dostavlja analiza kvara, te procjena troška i vremena potrebnog za popravak. Servis DR. AUTO d.o.o. daje garanciju od 12 mjeseci na sve usluge i dijelove.

Uz autoservis DR. AUTO d.o.o., nalazi se i ŠKODA SHOP, trgovina koja je specijalizirana za uvoz, nabavu i prodaju svih auto dijelova, originalnih i rezervnih, za Škoda vozila.

Uz Škoda auto dijelove, ŠKODA SHOP, u ponudi ima i dodatnu auto opremu.

RABLJENI AUTOMOBILI
Prodaja rabljenih automobila je jedna od naših stručnosti. Kako posjedujemo auto servis, svaki auto je temeljito pregledan i siguran za vožnju. Uz standardnu ponudu rabljenih auta, moguće je nabaviti i rabljeni auto po želji klijenta. U našem auto servisu moguće je pregledati sve automobile u prisutnosti vlasnika kako biste se uvjerili u kvalitetu i ispravnost vozila. Najpovoljnija rabljena vozila DR. AUTO Zagreb.
SAZNAJ VIŠE
ŠKODA REZERVNI DIJELOVI
ŠKODA SHOP je trgovina koja se specijalizirala za uvoz, nabavu i prodaju svih auto dijelova za Škoda vozila. Za vaše Škoda vozilo možemo vam ponuditi i originalne i rezervne dijelove, a ako niste sigurni vrlo rado ćemo vas savjetovati. Imamo više od 10 godina iskustva u radu sa Škoda vozilima i auto dijelovima za Škoda vozila. DR. AUTO ŠKODA SHOP Zagreb
SAZNAJ VIŠE
ŠKODA SERVIS
Dr.Auto iz Zagreba, se razvio iz dugogodišnjeg iskustva u auto industriji i početak naše priče je trgovina rezervnim dijelovima - specijalizirana za Škoda vozila - poznata pod imenom Škoda shop. U našem auto servisu obavljamo servis svih automobila. Naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo rada u auto servisu i možete se pouzdati kako ćemo vaše vozilo biti servisirano u dogovorenom roku i kvalitetno. DR. AUTO ŠKODA SERVIS Zagreb U auto servisu osim popravaka radimo i promjenu ulja motora i promjenu ulja kočionog sustava, kao i ostale standardne servise na vozilima.
SAZNAJ VIŠE
ŠKODA VOZILA
DR. AUTO iz Zagreba, za uvoz, nabavu i prodaju svih auto dijelova za Škoda vozila i servis Škoda i svih ostalih vozila. Bilo da vam je potreban automehaničar , autoelektričar, vulkanizer ili pak popravak auto klime, možemo Vam pomoći. Osim toga, možete nam se obratiti ako imate potrebu za vučnom službom ili auto dijagnostikom, koju radimo besplatno.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: AUTODIJAGNOSTIKA , GENERALNE REPARATURE MOTORA SA GARANCIJOM , KOMPJUTERSKA DIJAGNOSTIKA I KOMPLETNA DIJAGNOSTIKA VOZILA , POMOĆ NA CESTI , POPRAVCI DIJELOVA MOTORNIH VOZILA , RABLJENI AUTO DIJELOVI , SERVISNA DJELATNOST ZA SVE TIPOVE OSOBNIH I KOMBI VOZILA, TE PRIKOLICA , VUČNA SLUŽBA , ZAMJENA AMORTIZERA,LEŽAJEVA KOTAČA,MANŽETA,HK ZGLOBOVA I KVAČILA , ZAMJENSKI REZERVNI DIJELOVI

Odjeli

SERVIS
DRAGUTINA GOLIKA 1, 10000 Zagreb
Telefon:
Fax:
01 / 3820028

Galerija

Vulkanizer u Zagrebu dr. Auto montaža guma
dr.Auto-servis i dijelovi
DR.AUTO
Dr Auto- autoservis i dijelovi ulja
Dr Auto- garancija 12 mjeseci
Auto dijagnostika u Zagrebu-DR. AUTO
Auto dijagnostika u Zagrebu dr. Auto pregled motora
Servis autoklime u Zagrebu dr. Auto
Dr Auto autoservis pregled vozila
Dr Auto- naš tim
vučna služba zagreb dr. auto
Dr Auto auto dijelovi originalni i zamjenski

Kontakt i lokacija (DR. AUTO d.o.o. SERVIS I ŠKODA SHOP)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...