MEREOR d.o.o. računovodstveni servis

Tvrtka MEREOR d.o.o. iz Zagreba, Trešnjevka, za računovodstvene i knjigovodstvene poslove, knjigovodstvo, računovodstvo, accounting, foreign investors, bilanca, savjetovanje, financije, administrativni poslovi
Knjigovodstvene usluge, Poslovno savjetovanje, Revizija
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
ZVONIGRADSKA 43 B
Kvart: Trešnjevka
Mobitel: 091 / 9333576
Tel/Fax: 01 / 3097307
Web stranica: ,
Odgovorna osoba: Aleksandra Carvalho
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1996
OIB: 57585849012
Zaposlenih: 8
Broj računa: HR9624020061100562337
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Računovodstveni servis MEREOR d.o.o. uspješno posluje od 2009. godine u Zagrebu. Uz standardne knjigovodstveno-računovodstvene usluge nudi i pomoć pri otvaranju tvrtki, obavljaju administrativne poslove kao što su prijave u sustave raznih poreza, prijave i odjave zaposlenika i slično.

Sve poslove obavljaju u skladu s važećim zakonskim propisima, a za svakog klijenta formiraju individualnu cijenu i rokove izvještavanja nakon što se upoznaju s njegovim radom i potrebama.

Posebno ističu suradnju s Međunarodnom mrežom poslovnih žena koja organizira Malu školu poduzetništva za žene na kojoj su jedni od predavača.
Mala škola poduzetništva za žene osmišljena je kako bi sadašnjim i budućim poduzetnicama omogućila nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća, te poboljšanje postojećih znanja i vještina. Predavačice Male škole poduzetništva za žene su već duži niz godina u poduzetništvu te mogu dati savjete iz vlastitog iskustva.

Međunarodna mreža poslovnih žena bavi se promicanjem jednakosti poduzetnica i poslovnih žena i pruža uslugu po pitanju podrške ženama u raznim sferama poslovanja. Podupire poslovne žene i žene poduzetnice u Zagrebu, Hrvatskoj i regiji i najveća je mreža poslovnih žena u jugoistočnoj Europi.

Računovodstveno-knjigovodstveni poslovi, računovodstveno i porezno savjetovanje, računovodstvo za strane investitore, računovodstvena forenzika-MEREOR d.o.o. računovodstveni servis, Zagreb, obratite se s povjerenjem!

KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Računovodstveni servis Mereor d.o.o. nalazi se u gradu Zagrebu i ...
SAZNAJ VIŠE
RAČUNOVODSTVO
U našem ćete računovodstvu pronaći sve najpoželjnije kvalitete sv...
SAZNAJ VIŠE
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Sve poslove za klijente obavljamo u skladu s važećim zakonskim pr...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BLAGAJNIČKO POSLOVANJE , FINANCIJSKO-POSLOVNO SAVJETOVANJE , FORENZIČKO RAČUNOVODSTVO , INTERNA REVIZIJA , IZRADA GODIŠNJIH FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA , IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA , KNJIGOVODSTVO DUGOTRAJNE IMOVINE I OBRAČUN AMORTIZACIJE , KNJIGOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA , KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA , KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA , KNJIGOVODSTVO PRAVNIH I FIZIČKIH OSOBA , KNJIGOVODSTVO PRORAČUNSKIH KORISNIKA , OBRAČUN DOPRINOSA I ČLANARINA , OBRAČUN PLAĆA , POREZNO SAVJETOVANJE , POSLOVNO SAVJETOVANJE , PRIJAVA-ODJAVA ZAPOSLENIKA , PRORAČUNSKO RAČUNOVODSTVO , RAČUNOVODSTVENA FORENZIKA , RAČUNOVODSTVENO SAVJETOVANJE , ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO , VOĐENJE PUTNIH NALOGA, LOKO VOŽNJE

Odjeli

SJEDIŠTE
SOKOLGRADSKA 59, 10000 Zagreb

Galerija

Računovodstveni servis Mereor d.o.o. je započeo s obavljanjem djelatnosti 2009 godine.
Naši zaposlenici imaju priznate kvalifikacije stečene u zemlji i inozemstvu, te obavezno sudjeluju na svim važnijim seminarima i rade na usavršavanju svog znanja.
Knjigovodstvo, računovodstvo, accounting, foreign investors, bilanca, savjetovanje, financije, administrativni poslovi
Ponosni član Business Networking International (BNI)
Aleksandra Carvalho bacc.oec direktorica i vlasnica

Kontakt i lokacija (MEREOR d.o.o. računovodstveni servis)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje