MITRA TRADE d.o.o. Prodaja i ugradnja protuprovalnih vrata

MITRA TRADE Zagreb, Trešnjevka, prodaja i ugradnja protuprovalnih vrata, sobnih vrata i PVC stolarije
Bravarija, Stolarija, Alarmni sustavi, videonadzor
Kontakt podaci
10000 Zagreb
ZLATARSKA 31
Kvart: Trešnjevka
Mobitel: 098 / 206935
Fax: 01 / 3648878
Web stranica: www.mitra.hr,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2001
OIB: 20749795112
Zaposlenih: 25
Broj računa: HR5723600001101865315
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 46.90 Nespecijalizirana trgovina na veliko
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 5 i 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 17:00
Sub : 9:00 - 13:00

O nama

Mitra Trade d.o.o. je zagrebačka tvrtka osnovana 1991. godine, te je tijekom svog djelovanja ugradila preko 30 tisuća protuprovalnih vrata. Naravno, temeljna je djelatnost ove tvrtke uvoz sigurno sigurnosne opreme, te postavljanje i održavanje iste.

Mitra Trade
također, prati tehnološki razvoj na području tehnološke zaštite, te kao svoju nit vodilju na prvo mjesto stavlja vrhunsku kvalitetu usluge, te pružanje maksimalne moguće sigurnosti. Proizvodi u ponudi stižu s garancijom koja seže do čak četiri godine, atraktivnog su dizajna, izrađeni su po mjeri, te naposljetku stručno ugrađeni.

Mitra protuprovalna vrata
 pružaju vrhunsku sigurnost, u sebi sadrže zaključavanje pouzdanim sustavima Rollstop i Gripstop, te ih odlikuje izvrsna toplinska te zvučna izolacija. Uz to, sva su vrata atestirana prema strogim EU normama. U vlastitoj radionica svaka vrata prilagođavaju se dimenzijama zidarskog otvora čime se izbjegavaju nepotrebni radovi i oštećenje zida. Točna cijena određuje se nakon izmjere koja je besplatna i ne obavezujuća, a varira ovisno o željama i potrebama kupca.

Sobna vrata koja se izrađuju u tvrtki MITRA TRADE vrhunske su kvalitete, rađena po mjeri, različitih profila i namjena. Posjeduju zvučnu izolaciju, a izrađena su od materijala koji omogućuju uštedu energije kroz toplinsku izolaciju.

PVC stolarija uz protuprovalna i sobna vrata u ponudi je tvrtke. Njemački profili vrhunske kvalitete, raznih boja, dugovječni, izvrsne zvučne i toplinske izolacije pravi su odabir za uređenje doma.

MITRA TRADE d.o.o.  protuprovalna vrata po mjeri
BRAVE,CILINDRI,KOMPLETNA GALANTERIJA
Mottura je vodeća tvrtka u području proizvodnje sigurnosnih brava i uređaja za protuprovalna vrata. U njihovom proizvodnom programu nalaze se brave za razne tipove prozora i vrata, sigurnosi cilindri, MOTRONIC® električne brave, sefovi za kućanstva i hotele. MITRA TRADE Zagreb
SAZNAJ VIŠE
PROTUPROVALNA VRATA
Vrhunska sigurnost, potpuna prilagodljovost objektu, stručna ugradnja i zaključavanje pouzdanim sustavima Rollstop i Gripstop, samo su neke od prednosti naših protuprovalnih vrata. Svi proizvodi su proizvedeni i atestirani prema strogim normama važećim na području EU, odlikuje ih toplinska i zvučna izolacija. Ugradnjom od strane ovlaštene tvrtke osiguravamo jamstvo od 36 mjeseci i profesionalno održavanje. Tvrtka Mitra u vlastitoj radionici svaka vrata prilagođava dimenzijama zidarskog otvora čime se izbjegavaju nepotrebni radovi i oštećenja zida.
SAZNAJ VIŠE
PVC STOLARIJA
PVC stolarija ključan je faktor uštede energije i dobre izolacije. Uz Mitra protuprovalna i sobna vrata u ponudi se također mogu pronaći vrhunski INOUTIC i SALAMANDER PVC profili.
SAZNAJ VIŠE
SOBNA VRATA
U našoj ponudi nalaze se vrhunska, po mjeri izrađena sobna vrata različitih profila i namjena. Karakterizira ih vrhunski dizajn i potpuna prilagodljivost objektu. Izrađena su od materijala koji omogućuju uštedu energije kroz toplinsku izolaciju. Posjeduju zvučnu izolaciju. MITRA TRADE Zagreb
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALARMNI SUSTAVI , BRAVE , HITNE INTERVENCIJE BRAVARSKE , KLJUČEVI , PROTUPROVALNA VRATA I OKOVI , PROTUPROVALNE BRAVE , PROTUPROVALNO PROTUPOŽARNA VRATA , SEFOVI , SIGURNOSNA OPREMA , SIGURNOSNE BRAVE , SIGURNOSNI CILINDRI , ULAZNA VRATA , VIDEO NADZOR , VRATA

Odjeli

POSLOVNICA KLJUČ ZADAR
BISKUPA J. DIVNIĆA 4, 23000 Zadar
Telefon:
POSLOVNICA IGIS SPLIT
BIHAĆKA 2, 21000 Split
Tel/Fax:

Galerija

MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
MITRA TRADE d.o.o.
Mitra trade d.o.o. prodaja i ugradnja protuprovalnih vrata 13

Video

Kontaktirajte MITRA TRADE d.o.o. Prodaja i ugradnja protuprovalnih vrata

Naša lokacija

PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!