SIROVINE ZA PEKARE - PESLA PEKARSKO SLASTIČARSKA ZADRUGA - Zagreb - Središće

O proizvodu / usluzi

Kruh je od pamtivijeka dio blagovaonskog stola, a u našim krajevima jede se uz gotovo svaki obrok. Stoga ni ne čudi da se ovoj namirnici pridaje sve veće značenje i da se posebno puno truda ulaže u njene sastojke i pripremu.
Vođeni tom mišlju, proizvođačima nudimo samo najkvalitetnije sastojke i opremu s kojima mogu stvarati prava gastro remek djela!
Od sastojaka za bijeli kruh i peciva, preko raženog i kukuruznog, pa do svih vrsta i kreacija koje vama padnu na pamet – kod nas ćete pronaći upravo ono što vam treba!
SLASTIČARSKE SIROVINE
Za sve slastičarske kreativce kojima je kvaliteta sastojaka temel...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ADITIVI ZA PEKARSKU INDUSTRIJU, AROME ZA PEKARSTVO, BRAŠNA I EKSTRUDATI, ČOKOLADE , ČOKOLADE ZA PEKARE, EMULGATORI, GLAZURE ZA TORTE I KOLAČE, KONCENTRATI I SMJESE ZA KRUH, KONCENTRATI ZA PEKARSTVO, KUTIJE ZA KOLAČE, KUTIJE ZA TORTE, KVASAC , PEKARSKA GALANTERIJA, PEKARSKI SIR I MLIJEČNI PROIZVODI, POBOLJŠIVAČI ZA KRUH, PRIRODNA BOJILA ZA PEKARSTVO, SIROVINE I DEKORACIJE ZA SLASTIČARSTVO, SIROVINE ZA DEKORIRANJE I UKRAŠAVANJE TORTI, SIROVINE ZA PEKARSKU I SLASTIČARSKU INDUSTRIJU, SLASTIČARSKA PUNILA, TEHNOLOŠKO SAVJETOVANJE, VELEPRODAJA, MALOPRODAJA I DISTRIBUCIJA SIROVINA ZA PEKARE I SLASTIČARE, ZAČINI ZA PEKARSTVO

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
PESLA PEKARSKO SLASTIČARSKA ZADRUGA

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje