AD ACTA PRIJEVODI d.o.o. - SUDSKI TUMAČ - PREVODITELJ

Tvrtka AD ACTA PRIJEVODI d.o.o. iz Zagreba, Savica, bavi se prevoditeljskim uslugama i uslugama sudskog tumača
Sudski tumač, Prevođenje, lektoriranje
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
ULICA GRADA VUKOVARA 222
Kvart: Savica
Telefon: 01 / 3778002
Mobitel: 098 / 455979
Tel/Fax: 01 / 6110038
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2011
OIB: 44596030815
Zaposlenih: 4
Broj računa: HR2023400091110505048
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 74.30 Prevoditeljske djelatnosti i usluge tumača
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:30 - 18:00
Sub : 9:00 - 12:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,83 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Dugogodišnje iskustvo sudskih tumača -  prevoditelja Ad Acta prijevoda osigurat će vam sreću i uspjeh gdje god pošli!
Osim usluga prijevoda (ovjerenih i neovjerenih) iz svakoga područja na gotovo sve europske jezike, pružamo vam besplatne savjete i sigurni smo da ćemo naći rješenje za svaki vaš problem.

Prevodimo natječajnu dokumentaciju, sve za priznavanje inoz. kvalifikacija, medicinu, pravo, tehniku, ekonomiju.

Obratite nam se s povjerenjem radnim danom 8:30 - 18 i subotom 9 - 12 sati na: info@prijevodiadacta.com ili na broj: 01/ 377 – 8002.

ULICA GARADA VUKOVARA 222 
10000 ZAGREB

VIRTUALNA ŠETNJA NAŠIM UREDOM NA LINKU :
https://my.matterport.com/show/?m=NbEVdmyhyVS&fbclid=IwAR3xOCc-zq0Mm7QdLIPMT-0iCYA7mfsd0pYQ-oolEPo8qcBBxtfJg3nSv14

Srdačan pozdrav !
Vaša Ad Acta

PRIJEVOD DIPLOME SVJEDODŽBE I SVIH OSTALIH DOKUMENTA ZA RAD U INOZEMSTVU
Poštovani klijenti, Prema Pravilniku i smjernicama EU svi ovlašteni, ovjereni prijevodi sudskih tumača s područja članica zemalja EU se priznaju, te nam se s povjerenjem obratite za kvalitetne i povoljne prijevode,za koje nije potrebna naknadna lektura. Ovlašteni, tj. ovjereni, neovjereni prijevodi vrhunske kvalitete po izuzetno povoljnim cijenama. Za tvrtke nudimo prijevode iz svih područja: gospodarstva, prava, medicine, tehnike, i sl. Nadalje, možete nam se obratiti s povjerenjem, vezano za savjete u vezi dokumenata za rad u inozemstvu. AKCIJA 100 kn po dokumentu ! Dobro je znati… 100 kuna po dokumentu Ponuda vrijedi za dokumente koji su tzv. tipizirani obrasci – potvrde o nekažnjavanju, domovnice, rodni i vjenčani listovi, diplome, svjedodžbe… Njihova je cijena takva zato što sadrže otprilike jednu karticu – 1500 znakova bez razmaka, a cijena kartice je 100 kuna. Dokumenti koji nisu tipizirani obrasci – izvatci iz mirovinskog, prijepisi ocjena, dopunske isprave itd., sadrže različit broj kartica, te se stoga i različito naplaćuju. Općenito vrijedi pravilo: 100kn/kartica – što je na tipizirane obrasce primjenjivo kao 100kn/dokument. VAŽNO!!!!! Prijevod ne uzimamo u obradu ako nam ga ne potvrdite mailom (ne navedete podatke koje smo Vaz zamolili). Što nam prijevod kasnije potvrdite, to je veća vjerojatnost da ćemo morati pomaknuti rokove. Molimo Vas, imajte to na umu, osobito ako su Vam prijevodi hitno potrebni Moguće prijevode rješavamo odmah, zahtjevne vrlo brzo (u dogovorenom roku), ali za čuda nam je potrebna i Vaša pomoć! Hvala Vam na razumijevanju i suradnji! Srdačan pozdrav , Sudski tumači i prevoditelj tel:+38513778002 mail:info@prijevodiadacta.com prijevodiadacta.com
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ PREVODITELJ ZA SLOVAČKI JEZIK
Ad Acta prevoditelji i sudski tumači za Vas rade ovjerene i neovjerene prijevode svih vrsta tekstova i dokumenata prema vašim potrebama. Povoljno, stručno i brzo. U neposrednoj blizini ureda veliki besplatni parking.
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA MAKEDONSKI JEZIK
Kvalitetni prijevodi stručnih tekstova , dokumenata , web stranica , kataloga.. Pristupačne cijene ,popust na količinu. Obratite se s povjerenjem. Ad Acta prijevodi d.o.o. Ulica grada Vukovara 222, 10000 Zagreb, Hrvatska
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA RUSKI JEZIK
Stručno i brzo vršimo usluge prijevoda sa ruskog na ,hrvatski srpski , njemački i engleski jezik i obrnuto. Obratite nam se s punim povjerenjem! Ad Acta prijevodi d.o.o. Ulica grada Vukovara 222, 10000 Zagreb, Hrvatska
SAZNAJ VIŠE
OVJERENI PRIJEVODI
Sudsk tumač 16 EU jezika prevodimo sve vrste dokumenata povoljno, kvalitetno, popust i do 40% Obratite na se s punim povjerenjem! Ad Acta prijevodi d.o.o. Ulica grada Vukovara 222, 10000 Zagreb, Hrvatska
SAZNAJ VIŠE
OVLAŠTENI PREVODITELJ ZA 16 EU JEZIKA
Nudimo povoljne usluge prijevoda osobnih dokumenata (potvrde, ovjere, svjedodžbe, diplome), web stranica, stručne i natječajne dokumentacije... Veliko iskustvo prevođena na polju prava, ekonomije, medicine i graditeljstva. Obratite nam se s povjerenjem!
SAZNAJ VIŠE
OVLAŠTENI PREVODITELJI PRIJEVODI PROJEKATA ZA EU FONDOVE
Ulazak Hrvatske u Europsku uniju otvorio je značajne financijske mogućnosti na području europskih fondova i financiranja projekata. Pripremate dokumentaciju za jedan od natječaja i potreban vam je prijevod? Onda ste stigli na pravo mjesto, jer mi smo stručnjaci za prijevode natječajne dokumentacije. Redovito prevodimo projekte za dodjelu bespovratnih sredstava iz područja turizma, vinogradarstva, pčelarstva, poljoprivrede, građevinarstva i mnogih drugih za naše klijente koji cijene izuzetnu kvalitetu naših prijevoda natječajne dokumentacije. Obratite nam se s povjerenjem i izradit ćemo vam ponudu kojoj nećete moći odoljeti!
SAZNAJ VIŠE
PISANI I USMENI PRIJEVODI, SUDSKI TUMAČI
Dugogodišnje iskustvo prevoditelja Ad Acta prijevoda osigurat će vam sreću i uspjeh gdje god pošli! Osim usluga prijevoda (ovjerenih i neovjerenih) iz svakoga područja na gotovo sve europske jezike, pružamo vam besplatne savjete i sigurni smo da ćemo naći rješenje za svaki vaš problem. Obratite nam se s povjerenjem radnim danom 9 - 17 i subotom 9 - 12 sati na: info@prijevodiadacta.com ili na broj: 01/ 377 – 8002.
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK
Ad Acta prevoditelji i sudski tumači za Vas rade ovjerene i neovjerene prijevode svih vrsta tekstova i dokumenata prema vašim potrebama. Povoljno, stručno i brzo. U neposrednoj blizini ureda veliki besplatni parking.
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI NJEMAČKI TALIJANSKI SRPSKI RUMUNJSKIJEZIK
Ovjereni i neovjereni prijevodi sa engleskog, talijanskog i rumunjskog na hrvatski i obrnuto. Također, u ponudi imamo i višejezične kombinacije: engleski-njemački njemački-engleski engleski-rumunjski rumunjski-engleski engleski-talijanski talijanski engleski engleski-francuski francuski-engleski Sudski tumač za njemački jezik Zagreb Usluge prijevoda s njemačkog na hrvatski i hrvatskog na njemački. Moguće višejezične kombinacije; njemački-engleski; njemački-srpski; njemački-talijanski , njemački-francuski
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA FRANCUSKI ENGLESKI I ČEŠKI JEZIK
Kvalitetne i povoljne usluge ovjerenih i neovjerenih prijevoda. Kontaktirajte nas, navratite do našeg ureda ili sve obavite online. Ispunite zahtjev za besplatnu ponudu i priložite dokument koji želite prevesti. Javit ćemo Vam se vrlo brzo!
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA NJEMAČKI JEZIK
Ad Acta prevoditelji i sudski tumači za Vas rade ovjerene i neovjerene prijevode svih vrsta tekstova i dokumenata - u skladu s Vašim potrebama. Brzo, kvalitetno i povoljno! U blizini ureda nalazi se veliki besplatni parking.
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA SLOVENSKI JEZIK
AdActa prevoditelji i sudski tumači nude uslugu brzog i kvalitetnog ovjerenog ili neovjerenog prijevoda. U blizini ureda nalazi se besplatni parking.
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA SRPSKI JEZIK
Ad Acta prevoditelji – sudski tumači za Vas rade ovjerene prijevode svih vrsta tekstova i dokumenata prema vašim potrebama. Veliki besplatni parking u neposrednoj blizini ureda.
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA ŠPANJOLSKI JEZIK
Stručni i povoljni ovjereni i neovjereni prijevodi sa španjolskog na hrvatski i s hrvatskog na španjolski. Također moguće kombinacije s prijevodima sa španjolskog na druge jezike. U blizini ureda veliki besplatni parking.
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA TALIJANSKI JEZIK
AdActa prevoditelji i sudski tumači nude usluge ovjerenog i neovjerenog prijevoda svih vrsta tekstova i dokumenata. U blizini veliki besplatni parking.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

AD acta prijevodi d.o.o.
Ovlašteni prijevodi vrhunski sudski tumači
Ovlašteni prijevodi vrhunski sudski tumači
Lokacija tvrtke Ad Acta prijevodi d.o.o.
Prevoditeljska agencija Ad Acta prijevodi

Video

Kontakt i lokacija (AD ACTA PRIJEVODI d.o.o. - SUDSKI TUMAČ - PREVODITELJ)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...