BILATEKS FIDUS d.o.o. radna odjeća i zaštitna oprema

Tvrtka BILATEKS FIDUS d.o.o. smještena u Zagreb, Peščenica, proizvodnja personalizirane radne odjeće i prodaja zaštitne opreme
Zaštitna odjeća i obuća, Tekstilna galanterija
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
RADNIČKA CESTA 282 1C
Kvart: Peščenica
Mobitel: 098 / 1645533
Web stranica: ,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2016
OIB: 12966088973
Zaposlenih: 3
Broj računa: HR5824840081107627852
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 14.12 Proizvodnja radne odjeće
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 100 tisuća i milijun kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Obiteljski obrt BILATEKS OBRT ZA PROIZVODNJU RADNE ODJEĆE I TRGOVINU, VL. MARINA BILIĆ uspješno posluje od 2006. godine kao obrt koji se bavi proizvodnjom radne odjeće.
Stalnim ulaganjem u kvalitetu proizvodnje, zadovoljstvu kupaca i klijenata i poštivanju rokova obrt se proširuje u tvrtku BILATEKS FIDUS d.o.o.

U ponudi BILATEKS FIDUS d.o.o. nalaze se radna odjeća, radna obuća i sva zaštitna oprema-radne rukavice, kacige...
Uz široki asortiman radne odjeće i zaštitne opreme u ponudi su i t-shirt, polo majice, flis majice, kape i ostala personalizirana radna odjeća. Kako bi Vaša tvrtka bila prepoznatljiva nudimo i uslugu izrade logotipa u vezu ili tisku.

Sva zaštitna oprema je proizvedena u skladu s važećim sigurnosnim normama.

Bilateks-fidus, Vaš pouzdan partner u nabavi radne odjeće i zaštitne opreme.

PERSONALIZIRANA RADNA ODJEĆA
U ponudi imamo razne modele jakni, prsluka, običnih i treger hlača, kombinezona, utopljenja te niz drugih. Svaki proizvod moguće je prilagoditi potrebama Vašeg poslovanja kroz izmjenu kroja i boje. Izradom logotipa Vaša radna odjeća postaje prepoznatljiv dio Vašeg poslovanja i Vaš brend. Izrada logotipa se vrši u više tehnologija, o čemu će Vas više upoznati naši djelatnici.
SAZNAJ VIŠE
RADNA KUTA
Veliki izbor boja i materijala Izrada prema Vašim potrebama i željama Izrada tiska i štika s logotipom firme BILATEKS FIDUS Proizvodnja radne odjeće i trgovina zaštitne opreme Zagreb
SAZNAJ VIŠE
RADNA ODJEĆA
Bilateks Fidus d.o.o nudi široku paletu proizvoda za sigurno i ugodno obavljanje poslova, prije svega onih koji uključuju boravak na otvorenom, manipulaciju teretom, puno kretanja i slično. No također nudimo i odjeću za manje zahtjevne poslove, kao i sva druga tekstilna rješenja. Radna odjeća visoke kvalitete!
SAZNAJ VIŠE
RADNE CIPELE
Sa i bez čelične kapice i tabanice, visoka/niska Vodonepropusna... Ponuda zaštitne obuće jednako je široka i obuhvaća radne cipele, čizme, klompe, natikače te jednokratnu obuću. Svaka cipela prilagođena je određenoj industriji i vrsti posla, od cipela za rad u kemijskim postrojenjima do električarskih.
SAZNAJ VIŠE
STROJNI VEZ
Sva radna odjeća i tekstilni proizvodi nastaju u našem proizvodnom pogonu u predgrađu grada Zagreba. Izradom logotipa Vaša radna odjeća postaje prepoznatljiv dio Vašeg poslovanja i Vaš brend. Izrada logotipa se vrši u više tehnologija, o čemu će Vas više upoznati naši djelatnici.
SAZNAJ VIŠE
ZAŠTITNA OPREMA
Temelj naše proizvodnje je oduvijek radna odjeća, no s godinama smo ponudu proširili pa danas nudimo kompletan asortiman zaštitne opreme za niz industrija, od odjeće i obuće do kaciga, antifona i sličnog. Tvrtka specijalizirana u proizvodnji radne odjeće, zaštitne opreme i drugih artikala zaštite na radu
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: JEDNOKRATNA ZAŠTITNA OPREMA , RADNE HLAČE - TREGER , RADNE HLAČE KLASIČNE , ČEPIĆI ZA UŠI , KUTE ZA KONOBARE , RADNA JAKNA , RADNA KACIGA SA VIZIROM , RADNE ČIZME , RADNE HLAČE , RADNE HLAČE KRATKE , RADNE RUKAVICE , RADNI PRSLUCI , REFLEKTIRAJUĆA JAKNA , ŠTITNICI ZA KOLJENA , VEZ LOGOTIPA , ZAŠTITNA OBUĆA , ZAŠTITNA ODJEĆA , ZAŠTITNE KACIGE , ZAŠTITNE MASKE , ZAŠTITNE NAOČALE , ZAŠTITNE RUKAVICE

Galerija

RADNA OBUĆA
RADNA ODJEĆA
Bilateks fidus d.o.o. radna odjeća i zaštitna oprema 4
Radna kaciga sa vizirom
Radna kaciga
Zaštitne naočale
Radne rukavice
Reflektirajuće odijelo
RADNA ODJEĆA
RADNA ODJEĆA
RADNA ODJEĆA
RADNA ODJEĆA
RADNE HLAČE
RADNE HLAČE
RADNE HLAČE
RADNE HLAČE
RADNE HLAČE
RADNI PRSLUK
RADNI PRSLUK
RADNI PRSLUK
RADNA KUTA
RADNI KOMBINEZON
RADNI KOMBINEZON
RADNO ODIJELO
RADNO ODIJELO
RADNO ODIJELO

Kontakt i lokacija (BILATEKS FIDUS d.o.o. radna odjeća i zaštitna oprema)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...