POLIKLINIKA ZA RADIOLOGIJU I NEUROLOGIJU DIJAGNOSTIKA 2000

POLIKLINIKA ZA RADIOLOGIJU I NEUROLOGIJU DIJAGNOSTIKA 2000 iz Zagreba, Medveščak, Magnetna rezonancija, Magnetna angiografija, MR Artrografija, Kompjuterizirana tomografija, Ultrazvuk
Radiologija, Poliklinika, Neurološka ordinacija
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
MARTIĆEVA 63 A
Kvart: Medveščak
Telefon: 01 / 4556282
Mobitel: 099 / 4640902
Fax: 01 / 4572622
Web stranica: ,
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1995
Zaposlenih: 5
Broj računa: HR0924020061100412486
Djelatnost (NKD): 86.22 Djelatnosti specijalističke medicinske prakse
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 5 i 10 milijuna kuna
MBS: 080051321

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Poliklinika Dijagnostika 2000 s dugogodišnjim iskustvom u području radiologije i neurologije, prva je poliklinika u Hrvatskoj koja je bila opremljena aparatom za magnetsku rezonanciju MR još 1996. godine.

Danas u poliklinici posjeduju najsuvremenije aparate za dijagnostiku pa pored standarnih usluga nude usluge specifičnih pretraga: funkcijske pretrage mozga, analiza protoka likvora, tehnike snimanja po protokolu za MS, epilepsiju, Gamma Knife, MRCP, MR urografiju, MR angiografiju - prikaz krvnih žila cijelog tijela sa ili bez kontrasta.

KOMPJUTERIZIRANA TOMOGRAFIJA
(MSCT - Multislice Computed Tomography) Napredak radiologijske i kompjuterske tehnologije omogućio je slikovni prikaz mnogobrojnih presjeka kroz razna područja ljudskog tijela u vrlo kratkom vremenu koje se mjeri desetinkama sekunde. Višeslojna kompjuterska tomografija ( MSCT ) ostvarila je detaljan anatomski prikaz presjeka ljudskog tijela uz značajno smanjenju izloženost zračenju, a kompjuterska rekonstrukcija snimanih presjeka u tri dimenzije omogućila je prostornu analize snimanog područja.
SAZNAJ VIŠE
MAGNETNA ANGIOGRAFIJA-MRA
Magnetna angiografija je dijagnostička metoda prikaza krvožilnih sustava, pomoću magnetne rezonancije. Radi se o novijem dijagnostičkom postupku koji nije štetan i invazivan, a daje dobre rezultate i bez primjene kontrastnog sredstva. Posebno dobri rezultati su u prikazu krvnih žila mozga i vrata, te u kombinaciji sa MR-om tih regija.
SAZNAJ VIŠE
MAGNETNA REZONANCIJA
Magnetna rezonancija je dijagnostičkii postupak u kojem se ne primjenjuju rendgenske zrake, već se temelji na rezonanciji vodikovih iona u jakom magnetnom polju. Pretraga traje približno 30 minuta. Za vrijeme pretrage bolesnik mora ležati potpuno mirno jer i najmanja kretnja remeti sliku i njenu interpretaciju. Pretraga je bezbolna, a bolesnik je preko video kamere (mikrofona) pod stalnim nadzorom i u kontaktu s medicinskim osobljem.
SAZNAJ VIŠE
MR ARTROGRAFIJA
Rradiološka dijagnostička pretraga zglobova s kontrastom. Razlika između klasičnog MR snimanja i MR artrografije jest u tome što je za MR artrografiju potrebno injicirati kontrastno sredstvu u zglob prije snimanja MR-om. Injiciranje u područje zgloba radi se iglom uz upotrebu anestetika, pod kontrolom UZV-a.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: MAMOGRAFIJA , MR ABDOMENA , MR DOJKE , MR KOLJENA , MR KRALJEŽNICE , MR MOZGA , MR NATKOLJENICE I POTKOLJENICE , MR ZDJELICE , NEUROLOGIJA , POLIKLINIKA , RADIOLOGIJA , ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA , ULTRAZVUK DOJKE

Galerija

Poliklinika za radiologiju i neurologiju dijagnostika 2000 2
MAGNETOM Avanto
MAGNETNA REZONANCIJA (MRI-Magnetic Resonance Imaging)
KOMPJUTERIZIRANA TOMOGRAFIJA (MSCT - Multislice Computed Tomography)
MAMOGRAFIJA
SISTEMATSKI PREGLED MAGNETNA REZONANCIJA CIJELOG TIJELA
NEUROFAX
MSCT-SOMATOM

Kontakt i lokacija (POLIKLINIKA ZA RADIOLOGIJU I NEUROLOGIJU DIJAGNOSTIKA 2000)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...