EMA d.o.o. za instaliranje i servisiranje uređaja za grijanje, klimatizaciju i automatsku regulaciju

EMA d.o.o. Zagreb, Medveščak, za instaliranje i servisiranje uređaja za grijanje, klimatizaciju i automatsku regulaciju, unutarnju i vanjsku trgovinu
Klimatizacija i ventilacija, Zastupstva, Mjerni instrumenti
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
MARTIĆEVA 38
Kvart: Medveščak
Telefon: 01 / 4552707
Fax: 01 / 4552708
Web stranica:
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1990
OIB: 22949834128
Broj računa: HR4823400091110147196
Temeljni kapital: 17.800 HRK
Djelatnost (NKD): 46.74 Trgovina na veliko željeznom robom, instalacijskim materijalom i opremom za vodovod i grijanje
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 080007554

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Tvrtka EMA d.o.o. već se 35 godina bavi rješavanjem problema mikroklime zatvorenih i otvorenih prostora kao što su stanovi, uredi, bazeni, muzeji, ugostiteljski objekti i industrijski pogoni.

Zastupaju najpoznatije svjetske proizvođače uređaja za ovlaživanje, odvlaživanje, ionizaciju, pročišćavanje i adijabatsko hlađenje zraka kao što su: Ardes(Italija), Bioclimatic (Njemačka), Brune(Njemačka), Calorex (Engleska), Condair (Švicarska), Cuoghi Luigi (Italija), Defensor (Švicarska), Draabe(Njemačka), Essege (Belgija), Fair (Italija), Heaven Fresh (Kanada), Lifetech (Češka), Microwell (Slovačka), Normist (Turska) i Novasina (Švicarska).

EMA d.o.o. Zagreb Vaš provjereni partner u rješavanju problema mikroklime zatvorenih i otvorenih prostora!
HLAĐENJE OTVORENIH PROSTORA
Atraktivno hlađenje terasa i otvorenih prostora vodenom maglom. Normist sistemi – učinkoviti, ekonomični, fleksibilni i visoke kvalitete. S pouzdanim, visokotehnološkim raspršivanjem vode sistem hlađenja zraka Normist održava temperaturu zraka terasa kuća, restorana, kafića, hotela, bazena i ostalih otvorenih prostora ugodnom za boravak gostiju i za vrijeme najvećih ljetnih vrućina. Mnogi koji su izbjegavali vlastita dvorišta i vrtove, te boravili u zatvorenim, klimatiziranim prostorijama kuća i stanova, sada mogu uživati cijelu godinu na otvorenom.
SAZNAJ VIŠE
HLAĐENJE VANJSKIH TERASA POMOĆU RASPRŠIVANJA VODENE MAGLE - ADIJABATSKO HLAĐENJE
Tvrtka EMA d.o.o. iz Zagreba je zastupnik, distributer i instalater opreme i uređaja za hlađenje vanjskih terasa pomoću raspršivanja vodenom maglom. EMA d.o.o. za instaliranje i servisiranje uređaja za grijanje, klimatizaciju i automatsku regulaciju, unutarnju i vanjsku trgovinu, Zagreb, obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
ODVLAŽIVAČI ZRAKA
Dugogodišnje zastupanje najpoznatijih svjetskih proizvođača uređaja za ovlaživanje, odvlaživanje, ionizaciju i pročišćavanje, te adijabatsko hlađenje zraka (hlađenje otvorenih prostora i terasa, te hlađenje zraka u klima komorama), rezultiralo je brojnim referencama u Hrvatskoj i zemljama regije. Praćenjem najnovijih tehnoloških dostignuća EMA kontinuirano obogaćuje svoju ponudu visokokvalitetnim, inovativnim uređajima za unaprjeđenje poslovanja, te postizanje komforne i zdrave mikroklime.
SAZNAJ VIŠE
TOPLINSKE PUMPE
Microwell HP Compact za najučinkovitije grijanje i hlađenje vode bazena. Iznimno isplative toplinske pumpe s najvećom stvarnom COP vrijednosti na tržištu. Toplinske pumpe za bazene su dizajnirane da kompenziraju viši trošak početne investicije s vrlo niskim troškovima korištenja u usporedbi s električnim ili plinskim grijačima. Najviša vrijednost učinkovitosti (COP) kod Microwell toplinskih pumpi iznosi 7. Učinkovitost toplinskih pumpi je omjer između potrošnje energije (energije koju plaćate) i kapaciteta grijanja ili hlađenja (energije koju dobivate).
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ELEKTROSTATSKI PROČISTAČI ZRAKA , IONIZATORI , KLIMA KOMORE ZA BAZENE , OVLAŽIVAČI ZRAKA , UREĐAJI I KOMORE ZA PROČIŠĆAVANJE ZRAKA

Galerija

Ovlaživač zraka Brune B125
Ovlaživač zraka Condair CP3 mini PR
Odvlaživač zraka Meaco 12L Low Energy
Odvlaživač zraka Condair DA
Odvlaživač zraka Microwell DRY 800 DUCT
Ionizator zraka Heaven Fresh HF200
Ionizator zraka Bioclimatic Viroxx MRSA
Ionizator zraka Bioclimatic Aerotron
Ionizator zraka Bioclimatic Viroxx KWL Plus
Hlađenje terasa i otvorenih prostora
Hlađenje farmi
Hlađenje hala i proizvodnih pogona
Bazenski odvlaživač zraka Calorex DH33/DH55
Toplinske pumpe za bazene
Sistem pročišćavanja otpadnog zraka Bioclimatic Phoenix

Kontakt i lokacija (EMA d.o.o. za instaliranje i servisiranje uređaja za grijanje, klimatizaciju i automatsku regulaciju)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...