AUTOMEHANIKA SERVISI d.d.

AUTOMEHANIKA SERVISI d.d. Zagreb, za popravak i održavanje cestovnih motornih vozila i tehnički pregled vozila, prodaja novih i rabljenih vozila
Auto servis , Auto dijelovi, Tehnički pregled , Vulkanizer, auto gume, Auto dijagnostika, Auto prodaja, Rabljena vozila, Rent a car
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
LOPAŠIĆEVA 12
Kvart: Medveščak
Telefon: 01 / 4611622
Fax: 01 / 4662333
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1981
OIB: 03785720358
Zaposlenih: 38
Broj računa: HR8923860021119009583
Temeljni kapital: 10.737.200 HRK
Djelatnost (NKD): 45.20 Održavanje i popravak motornih vozila
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Više od 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

AUTOMEHANIKA SERVISI d.d. za popravak i održavanje cestovnih motornih vozila i tehnički pregled vozila.

Specijalizirana radionica za popravak karoserije vozila s termolakirnicom i ovlašteni servis za Lancia, Honda i Škoda vozila nalazi se u Lopašićevoj ulici 12. u Zagrebu.
Suvremene tehnologije u servisiranju i popravku oštećenih karoserija vozila te spremnost u savladavanju novih vještina predstavljaju okosnicu današnje i buduće orijentacije tvrtke AUTOMEHANIKA SERVISI d.d.
U sklopu servisa nalazi se i prodavaonica auto dijelova za navedene marke vozila. Ljubaznost osoblja, brzina i kvaliteta servisa vozila rezultat su stalnog stručnog usavršavanja djelatnika u trening centrima uvoznika i nadzor stručnih timova proizvođača zastupanih marki

Stanica za tehnički pregled vozila AUTOMEHANIKA SERVISI nudi usluge tehničkog pregleda, registraciju i produženje registracije, ugovaranje osiguranja, homologaciju te eko testove vozila sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama i drugim pozitivnim propisima.
Stanica za tehnički pregled vozila raspolaže jedinstvenom opremom najnovije generacije, a kvalificirani stručni zaposlenici svojim klijentima pružaju brzu i kvalitetnu uslugu.
Stanica za tehnički pregled vozila nalazi se u atraktivnom dijelu grada Zagreba, u Ulici kralja Zvonimira 25.

Tvrtka Automehanika servisi d.d. osnovana je 1981. godine u Zagrebu i do danas uspješno djeluje u automobilskoj industriji.

HONDA SERVIS
Servis vozila za marke HONDA vozila te kompletan remont i popravak vozila možete obaviti u servisu AUTOMEHANIKA SERVISI na adresi Lopašićeva ulica 12 u Zagrebu. U sklopu Servisa nalazi se i prodavaonica s rezervnim dijelovima. Brzina i kvaliteta popravka vozila te srdačnost osoblja servisa oduvijek su naš imperativ, a rezultat su stalnog stručnog usavršavanja djelatnika u trening centrima uvoznika i pod stalnim su nadzorom stručnih timova proizvođača zastupanih marki.
SAZNAJ VIŠE
ŠKODA SERVIS
Servis vozila za marke ŠKODA, HONDA, LANCIA te kompletan remont i popravak vozila možete obaviti u servisu AUTOMEHANIKA SERVISI na adresi Lopašićeva ulica 12 u Zagrebu. U sklopu Servisa nalazi se i prodavaonica s rezervnim dijelovima za navedene marke vozila. Brzina i kvaliteta popravka vozila te srdačnost osoblja servisa oduvijek su naš imperativ, a rezultat su stalnog stručnog usavršavanja djelatnika u trening centrima uvoznika i pod stalnim su nadzorom stručnih timova proizvođača zastupanih marki.
SAZNAJ VIŠE
TEHNIČKI PREGLED VOZILA
Tvrtka AUTOMEHANIKA SERVISI iz Zagreba, ponosi se dugom tradicijom i kvalitetom rada vlastite stanice za tehnički pregled vozila na kojoj možete obaviti redovni tehnički pregled vozila, a naši kvalificirani stručni zaposlenici će vam pri tom pomoći, bez obzira radi li se o registraciji i produženju registracije, poslovima ugovaranja osiguranja, homologaciji ili eko testovima, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama i drugim pozitivnim propisima. Višegodišnji vjerni klijenti uvjerili su se u brzu i kvalitetnu uslugu koju im svakodnevno pružamo i uvijek nam se rado vraćaju.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: AUTODIJAGNOSTIKA , AUTOLAKIRANJE , AUTOLIMARIJA , AUTOMEHANIKA , BRZI SERVIS VOZILA , LANCIA SERVIS , RABLJENI AUTOMOBILI , SERVIS AUTO KLIMA , VOLKSWAGEN SERVIS

Odjeli

SERVIS HONDA AUTOMOBILA
LOPAŠIĆEVA 12, 10000 Zagreb
Telefon:
Fax:
01 / 4573496
STANICA ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA
KRALJA ZVONIMIRA 25, 10000 Zagreb
Fax:
01 / 4558075

Galerija

ŠKODA SERVIS
ŠKODA SERVIS
SERVIS FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA VOZILA
HONDA SERVIS
TEHNIČKI PREGLED VOZILA

Kontakt i lokacija (AUTOMEHANIKA SERVISI d.d.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...