AGENCIJA ZA NEKRETNINE - ZAGREB WEST d.o.o. agencija za nekretnine - Zagreb - Maksimir

O proizvodu / usluzi

Agencija za nekretnine Zagreb West postoji od ranih 90tih. Stručnjaci smo u segmentu kupoprodaje nekretnina radi našeg dugogodišnjeg iskustva, ali i zato jer smo tim koji posjeduje znanja i vještine potrebne za uspješno posredovanje. Osnova i dokaz naše uspješnosti je i velik broj realiziranih kupoprodaja svih vrsta nekretnina u Zagrebu.
U agenciji za nekretnine Zagreb West nudimo zaokruženu uslugu vezanu za kupoprodaje. Dajemo mišljenja o tržišnoj cijeni, nudimo izradu energetskih certifikata u suradnji s ovlaštenim certifikatorima, te pružamo kompletan marketing. Dodatno vlasnicima stanova, kuća ili poslovnih prostora, pomažemo savjetima o uređenju i prezentaciji kako bi što brže i lakše prodali svoj stan, kuću ili poslovni prostor, stručno vodimo pregovore kojima nastojimo realizirati posao na zadovoljstvo svih strana, i štedimo vrijeme filtriranjem upita.
MARKETING STANA, KUĆE ILI POSLOVNOG PROSTORA
Kvalitetan marketing i oglašavanje nekretnine Direktori i suvlas...
SAZNAJ VIŠE

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
ZAGREB WEST d.o.o. agencija za nekretnine

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje