ZAGREB WEST d.o.o. agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine ZAGREB WEST iz Zagreba, ima ekskluzivnu ponudu nekretnina za najam i prodaju u gradu Zagrebu
Najam i prodaja nekretnina
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
ŠULEKOVA 11
Kvart: Maksimir
Telefon: 01 / 4811848
Fax: 01 / 4921662
Web stranica:
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1991
OIB: 57317741523
Zaposlenih: 3
Broj računa: HR5623600001101434265
Temeljni kapital: 21.000 HRK
Djelatnost (NKD): 68.31 Agencije za poslovanje nekretninama
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 100 tisuća i milijun kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Agencija za nekretnine Zagreb West jedna je od vodećih agencija za nekretnine u Zagrebu.
Na raspolaganju je klijentima za sljedeće usluge:
-najam stana u Zagrebu,
-prodaja stana u Zagrebu,
-najam kuća u Zagrebu,
-prodaja kuća,
-zakup poslovnog prostora u Zagrebu,
-prodaja poslovnog prostora u Zagrebu.

Agencija za nekretnine Zagreb West nudi i niz korisnih dodatnih besplatnih usluga koje našim klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupnju stana, kuće ili poslovnog prostora te im omogućuju bolje snalaženje na tržištu nekretnina. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su tržišne procjene nekretnina, marketing, te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije nekretnina kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bio što atraktivniji.

PROFESIONALNO I PRIJATELJSKI, OD 1991. ZAGREB-WEST d.o.o.

AGENCIJA ZA NEKRETNINE
Agencija za nekretnine Zagreb West postoji već više od 27 godina. Stručnjaci smo u segmentu kupoprodaje nekretnina radi našeg dugogodišnjeg iskustva, ali i zato jer smo tim koji posjeduje znanja i vještine potrebne za uspješno posredovanje. Osnova i dokaz naše uspješnosti je i velik broj realiziranih kupoprodaja svih vrsta nekretnina u Zagrebu. U agenciji za nekretnine Zagreb West nudimo zaokruženu uslugu vezanu za kupoprodaje. Dajemo mišljenja o tržišnoj cijeni, nudimo izradu energetskih certifikata u suradnji s ovlaštenim certifikatorima, te pružamo kompletan marketing i pravne usluge uključene u proviziju. Dodatno vlasnicima stanova, kuća ili poslovnih prostora, pomažemo savjetima o uređenju i prezentaciji kako bi što brže i lakše prodali svoj stan, kuću ili poslovni prostor, stručno vodimo pregovore kojima nastojimo realizirati posao na zadovoljstvo svih strana, i štedimo vrijeme filtriranjem upita.
SAZNAJ VIŠE
MARKETING STANA, KUĆE ILI POSLOVNOG PROSTORA
Kvalitetan marketing i oglašavanje nekretnine Direktori i suvlasnici agencije za nekretnine Zagreb West visoko su obrazovani i imaju internacionalno radno iskustvo u područjima poduzetništva, marketinga i prodaje. Svi posrednici imaju puno iskustva u području posredovanja i prodaje, te su pažljivo odabrani radi profesionalnog, korektnog, odgovornog i entuzijastičnog pristupa poslu. I direktori i posrednici kontinuirano se obrazuju i prate sve trendove koji oblikuju tržište.
SAZNAJ VIŠE
NAJAM STANA U ZAGREBU
Stručnjaci smo u segmentu najma stana, kuće ili poslovnog prostora jer se time bavimo već više od 27 godina, i imamo tim koji posjeduje sve vještine i znanja potrebna za uspješno posredovanje u ovom specifičnom segmentu. Na početku u agenciji za nekretnine Zagreb West bavili smo se isključivo posredovanjem u najmu stanova, kuća ili poslovnih prostora, veleposlanstvima ili internacionalnim kompanijama, i mnoge uspješno smjestili u rezidencije, stanove ili urede. S vremenom smo u agenciji za nekretnine Zagreb West počeli nuditi i posredovanje prilikom kupoprodaje stana, kuće ili poslovnog prostora, ali posredovanje u najmu/zakupu je i dalje naša specijalnost.
SAZNAJ VIŠE
PRODAJA STANA U ZAGREBU
U agenciji za nekretnine Zagreb West nudimo zaokruženu uslugu vezanu za kupoprodaje. Dajemo mišljenja o tržišnoj cijeni, nudimo izradu energetskih certifikata u suradnji s ovlaštenim certifikatorima, te pružamo kompletan marketing i pravne usluge uključene u proviziju. Dodatno vlasnicima stanova, kuća ili poslovnih prostora, pomažemo savjetima o uređenju i prezentaciji kako bi što brže i lakše prodali svoj stan, kuću ili poslovni prostor, stručno vodimo pregovore kojima nastojimo realizirati posao na zadovoljstvo svih strana, i štedimo vrijeme filtriranjem upita.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: NAJAM KUĆA U ZAGREBU , PRIJEDLOZI UGOVORA ZA NAJAM ILI KUPOPRODAJU STANA, KUĆE ILI POSLOVNOG PROSTORA , PRIMOPREDAJNI ZAPISNICI ZA NAJAM ILI KUPOPRODAJU STANA, KUĆE ILI POSLOVNOG PROSTORA , PRODAJA KUĆA , PRODAJA POSLOVNOG PROSTORA U ZAGREBU , TRŽIŠNA PROCJENA STANA, KUĆE ILI POSLOVNOG PROSTORA , ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U ZAGREBU

Kontakt i lokacija (ZAGREB WEST d.o.o. agencija za nekretnine)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...