MEDAŽ d.o.o. servis i baždarenje tlakomjera

MEDAŽ Zagreb, Maksimir, tvrtka za popravak medicinskih instrumenata, prodaju, baždarenje i servis tlakomjera
Medicinski proizvodi, aparati, oprema
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
MAKSIMIRSKA CESTA 44
Kvart: Maksimir
Tel/Fax: 01 / 2301795
Web stranica: ,
Radno vrijeme
Ostale informacije
OIB: 11709735994
Zaposlenih: 1
Broj računa: HR7023600001102504408
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 100 tisuća i milijun kuna
MBS: 080994940

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Tvrtka Medaž je osnovana 1994. godine kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u prodaji medicinske opreme. Tada je osnivač Stjepan Žalc ponudio svojim ondašnjim klijentima mogućnost popravka medicinskih instrumenata, instrumenata za kirurgiju i laparoskopiju te uslugu baždarenja i popravka tlakomjera za mjerenje krvnog tlaka.
Poseban je naglasak Medaž stavio na tlakomjere, te tako 2009. godine ovlašteni servis Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo.

Medaž je i generalni serviser tlakomjera Omron u garantnom roku. Kroz godine, ova je tvrtka surađivala s mnogobrojnim zdravstvenim ustanovama, od domova zdravlja do velikih gradskih bolnica.
POPRAVAK I BAŽDARENJE SVIH VRSTA TLAKOMJERA
Popravak i baždarenje svih vrsta tlakomjera, stručno i pouzdano obavlja tvrtka MEDAŽ d.o.o. iz Zagreba. 1994. godine, nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji medicinske opreme, Stjepan Žalac osnovao je firmu MEDAŽ i ponudio svojim dotadašnjim klijentima popravak medicinskih instrumenata, kirurških i laparoskopskih instrumenata te popravak i baždarenje tlakomjera za mjerenje krvnog tlaka.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS TLAKOMJERA
Tijekom godina Medaž se posebno specijalizirao za tlakomjere, te u ožujku 2009. godine postaje OVLAŠTENI SERVIS Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo i time još više doprinosi kvaliteti svojih usluga. Također, Medaž dobiva i povjerenje uvoznika tlakomjera i postaje generalni serviser u garantnom roku za tlakomjere marke OMRON i HARTMANN TENSOVAL.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: OVLAŠTENI SERVISER ZA TLAKOMJERE MARKE OMRON , POPRAVAK OTOSKOPA I LARINGOSKOPA , POPRAVAK STETOSKOPA , POPRAVAK SVIH KIRURŠKIH I LAPAROSKOPSKIH INSTRUMENATA , SERVIS MEDICINSKIH INSTRUMENATA

Galerija

Popravak i baždarenje svih vrsta tlakomjera MEDAŽ

Kontakt i lokacija (MEDAŽ d.o.o. servis i baždarenje tlakomjera)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...