KLIMA BUHIN prodaja, montaža, servis i održavanje klimatizacijske opreme - Daikin ovlašteni distributer, instalater i serviser za Hrvatsku

KLIMA BUHIN iz Zagreba, Maksimir, prodaja, montaža i servisiranja klimatizacijske opreme Daikin, ovlašteni distributer, instalater i serviser za Hrvatsku
Klimatizacija i ventilacija, Rashladni uređaji
Kontakt podaci
10000 Zagreb
MAKSIMIRSKA CESTA 11
Kvart: Maksimir
Fax: 01 / 2345918
Web stranica: www.klima-buhin.hr,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1977
Zaposlenih: 18
Djelatnost (NKD): 43.22 Uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za grijanje i klimatizaciju
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Više od 10 milijuna kuna
MBS: 91359244

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  5
Komentari

O nama

Priča tvrtke Klima Buhin počinje prije četrdesetak godina kao mali obrt za popravak kućanskih aparata i rashladnih uređaja. Kako je prolazilo vrijeme, tako je i sama tvrtka rasla, što je obilježeno krajem devedesetih kada počinje suradnja s najkvalitetnijom tvrtkom za klimatizaciju – Daikin. Zaposlenici ove tvrtke redovito posjećuju seminare putem kojih upoznaju nove tehnologije i proizvode. Klima Buhin je vlasnik certifikata ISO 9001:2000.

U ponudi su i renomirani Daikin Altherma sustavi koji obuhvaćaju grijanje, potrošnju tople vode te hlađenje, a namijenjeni su onima koji traže obnovljivo i energetski učinkovito rješenje. Dakako ovdje su i opširni programi za poslovne prostore te dom.

Reference ove tvrtke sastoje se od mnogih renomiranih klijenata među koje spadaju McDonalds, Ericsson Nikola Tesla, HZZO, Raiffeisen banka, Pliva, Zagrebačka banka te još mnoge druge.

Klima Buhin je ovlašteni Daikin Home Comfort Expert distributer!

KLIMA BUHIN prodaja, montaža, popravak i održavanje klimatizacijske opreme- ima rješenja na koje se možete osloniti!
DAIKIN ALTHERME NISKOTEMPERATURNE DIZALICE TOPLINE
Daikin Altherma - grijanje, potrošna topla voda i hlađenje, idealno rješenje za nove i niskoenergetske kuće u ponudi je tvrtke KLIMA BUHIN iz Zagreba. Ona objedinjuje grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode u jednom sustavu, pružajući maksimalnu ugodnost tijekom čitave godine.
SAZNAJ VIŠE
DAIKIN KLIMA UREĐAJI
KLIMA BUHIN ovlašteni obrt za uvoz, distribuciju, instaliranje i servis kompletnog Daikin proizvodnog programa. Od 1996.godine, počinje suradnja s tvrtkom "Daikin" s ovlastima za uvoz, distribuciju, instaliranje i servisiranje njihovog kompletnog proizvodnog programa, koji je vrlo opsežan i zahtjevan.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS KLIMA UREĐAJA
KLIMA BUHIN iz Zagreba povoljno, kvalitetno i brzo servisira klima uređaje. Klima Buhin je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj, u našoj 'branši' (prodaje, montaže i servisiranja klimatizacijske opreme) koja se može ponositi visokim standardom kvalitete. Audit naše tvrtke i izdavanje certifikata za kvalitetu je njemačka certifikacijska kuća RWTÜV Systems GmbH iz Essena.
SAZNAJ VIŠE
VENTILOKONVEKTORI
VENTILOKONVEKTOR uređaj koji se sastoji od izmjenjivača topline, ventilatora i filtera ugrađenih u jedno kućište u ponudi je tvrtke KLIMA BUHIN Zagreb
SAZNAJ VIŠE
VRV (VARIABLE REFRIGERANT VOLUME)
VRV s integriranom kontrolom klime za srednje i velike komercijalne prostore koje su učinkovito rješenje za hotele, urede i trgovine u ponudi su tvrtke KLIMA BUHIN iz Zagreba.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ERQ - DIZALICA TOPLINE , RASHLADNI AGREGATI - CHILLERI , SERVIS KLIMA UREĐAJA I VENTILACIJA , SERVIS RASHLADNIH UREĐAJA , SKY AIR SUSTAV , UGRADNJA KLIMA UREĐAJA , VENTILACIJA

Galerija

KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN

Kontakt i lokacija (KLIMA BUHIN prodaja, montaža, servis i održavanje klimatizacijske opreme - Daikin ovlašteni distributer, instalater i serviser za Hrvatsku)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...