KLIMA BUHIN prodaja, montaža, servis i održavanje klimatizacijske opreme - Daikin ovlašteni distributer, instalater i serviser za Hrvatsku

KLIMA BUHIN iz Zagreba, Maksimir, prodaja, montaža i servisiranja klimatizacijske opreme Daikin, ovlašteni distributer, instalater i serviser za Hrvatsku
Klimatizacija i ventilacija, Rashladni uređaji
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
MAKSIMIRSKA CESTA 11
Kvart: Maksimir
Fax: 01 / 2345918
Web stranica: ,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1977
Zaposlenih: 18
Djelatnost (NKD): 43.22 Uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za grijanje i klimatizaciju
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 5 i 10 milijuna kuna
MBS: 91359244

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,83 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Priča tvrtke Klima Buhin počinje prije četrdesetak godina kao mali obrt za popravak kućanskih aparata i rashladnih uređaja. Kako je prolazilo vrijeme, tako je i sama tvrtka rasla, što je obilježeno krajem devedesetih kada počinje suradnja s najkvalitetnijom tvrtkom za klimatizaciju – Daikin. Zaposlenici ove tvrtke redovito posjećuju seminare putem kojih upoznaju nove tehnologije i proizvode. Klima Buhin je vlasnik certifikata ISO 9001:2000.

U ponudi su i renomirani Daikin Altherma sustavi koji obuhvaćaju grijanje, potrošnju tople vode te hlađenje, a namijenjeni su onima koji traže obnovljivo i energetski učinkovito rješenje. Dakako ovdje su i opširni programi za poslovne prostore te dom.

Reference ove tvrtke sastoje se od mnogih renomiranih klijenata među koje spadaju McDonalds, Ericsson Nikola Tesla, HZZO, Raiffeisen banka, Pliva, Zagrebačka banka te još mnoge druge.

Klima Buhin je ovlašteni Daikin Home Comfort Expert distributer!

KLIMA BUHIN prodaja, montaža, popravak i održavanje klimatizacijske opreme- ima rješenja na koje se možete osloniti!
DAIKIN ALTHERME NISKOTEMPERATURNE DIZALICE TOPLINE
Daikin Altherma - grijanje, potrošna topla voda i hlađenje, idealno rješenje za nove i niskoenergetske kuće u ponudi je tvrtke KLIMA BUHIN iz Zagreba. Ona objedinjuje grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode u jednom sustavu, pružajući maksimalnu ugodnost tijekom čitave godine.
SAZNAJ VIŠE
DAIKIN KLIMA UREĐAJI
KLIMA BUHIN ovlašteni obrt za uvoz, distribuciju, instaliranje i servis kompletnog Daikin proizvodnog programa. Od 1996.godine, počinje suradnja s tvrtkom "Daikin" s ovlastima za uvoz, distribuciju, instaliranje i servisiranje njihovog kompletnog proizvodnog programa, koji je vrlo opsežan i zahtjevan.
SAZNAJ VIŠE
ERQ - DIZALICA TOPLINE
ERQ - DIZALICA TOPLINE rješenje je za hlađenje i grijanje za primjenu s klima komorama. U ponudi je tvrtke KLIMA BUHIN Zagreb Sva Daikin rješenja dizajnirana su upotrebom inovativnih tehnologija za uštedu energije. Daikin nudi najveći izbor rješenja za grijanje i hlađenje, prilagođenih za svaki prostor i za sve namjene.
SAZNAJ VIŠE
HISENSE KLIMA UREĐAJI
Klima Buhin je ovlašteni distributer, instalater i serviser Hisense klima uređaja u Republici Hrvatskoj. Hisense ima sve. Jer Hisense je najveći svjetski proizvođač elektronike, kućanskih aparata i klima uređaja. Izaberite najkvalitetnije zidne ili podne klima uređaje koji će promijeniti percepciju ugodnosti u Vašem domu, ljeti ili zimi. Klimatizacija poslovnih i industrijskih prostora svih veličina i namjena.
SAZNAJ VIŠE
KLIMA UREĐAJI
Ovlašteni distributer, instalater i serviser Daikin i Hisense klima uređaja za Hrvatsku. Tijekom svih ovih više od 40 godina posebnu pozornost smo uvijek obraćali na zadovoljstvo naših klijenata i koristili naše znanje da bismo ostvarili njihove želje. Pojedinci, mala i srednja poduzeća ili velika poduzeća i industrijski pogoni,… Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.
SAZNAJ VIŠE
RASHLADNI AGREGATI - CHILLERI
Širok asortiman Daikin rashladne tehnike prikladan je za brojna različita okruženja i u ponudi je tvrtke KLIMA BUHIN iz Zagreba. Daikin rashladni agregati - chilleri su kompaktni, suvremeno dizajnirani, lako se montiraju i održavaju. Daikin nudi vrlo široku paletu učinkovitih uređaja za klimatizaciju od malih paketnih jedinica za vanjsku ili unutarnju ugradnju do velikih agregata; samo hlađenje ili toplinska pumpa, hlađeni vodom ili zrakom, paketni ili s izdvojenim kondenzatorom.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS KLIMA UREĐAJA
KLIMA BUHIN iz Zagreba povoljno, kvalitetno i brzo servisira klima uređaje. Klima Buhin je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj, u našoj 'branši' (prodaje, montaže i servisiranja klimatizacijske opreme) koja se može ponositi visokim standardom kvalitete. Audit naše tvrtke i izdavanje certifikata za kvalitetu je njemačka certifikacijska kuća RWTÜV Systems GmbH iz Essena.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS KLIMA UREĐAJA I VENTILACIJA
KLIMA BUHIN iz Zagreba kvalitetno i brzo obavit će servis klima uređaja i ventilacije. Duga je lista zadovoljnih kupaca i poslovnih partnera koji se uvijek i ponovo vraćaju provjerenoj kvaliteti i stručnosti koju posjeduju naši djelatnici i naša tvrtka u cjelini. Zadovoljstvo svih naših kupaca je primarni cilj.
SAZNAJ VIŠE
SKY AIR SUSTAV
SKY AIR SUSTAV koji zadovoljava najnovije ekološke standarde nudi KLIMA BUHIN iz Zagreba. Energetski učinkovito rješenje za male i srednje komercijalne lokacije Manji hoteli, butici i male prodavaonice, restorani i uredi Dosad najinovativnija serija, Sky Air, jedinstveni je paket energetske učinkovitosti i komfora koji najmanje utječe na okoliš, a jednostavno se ugrađuje i upotrebljava.
SAZNAJ VIŠE
UGRADNJA KLIMA UREĐAJA
Osim prodaje i servisa klima uređaja, KLIMA BUHIN klima uređaje i ugrađuje. Klima Buhin je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj, u našoj ''branši'' (prodaje, montaže i servisiranja klmatizacijske opreme) koja se može ponositi visokim standardom kvalitete. Audit naše tvrtke i izdavanje certifikata za kvalitetu obavila je poznata njemačka certifikacijska kuca RWTÜV Systems GmbH iz Essena.
SAZNAJ VIŠE
VENTILACIJA
Ugradnju i servis ventilacije nudi KLIMA BUHIN Zagreb. Daikin ventilacijski sustavi mogu se uklopiti u cjelovito rješenje za čitavu zgradu. Naš jedinstveni DX priključak dopušta spajanje klima komore na bilo koju Daikin VRV ili ERQ invertersku kondenzacijsku jedinicu. Integrirani ekspanzijski ventil i upravljačka kutija čine ga potpunim rješenjem.
SAZNAJ VIŠE
VENTILOKONVEKTORI
VENTILOKONVEKTOR uređaj koji se sastoji od izmjenjivača topline, ventilatora i filtera ugrađenih u jedno kućište u ponudi je tvrtke KLIMA BUHIN Zagreb
SAZNAJ VIŠE
VRV (VARIABLE REFRIGERANT VOLUME)
VRV s integriranom kontrolom klime za srednje i velike komercijalne prostore koje su učinkovito rješenje za hotele, urede i trgovine u ponudi su tvrtke KLIMA BUHIN iz Zagreba.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN
KLIMA BUHIN

Kontakt i lokacija (KLIMA BUHIN prodaja, montaža, servis i održavanje klimatizacijske opreme - Daikin ovlašteni distributer, instalater i serviser za Hrvatsku)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...