VELTEH d.o.o. Zaštita na radu - Zaštita od požara

VELTEH Zagreb, Lanište, tvrtka za ispitivanje, servis, projektiranje i nadzor, zaštita na radu, zaštita od požara
Zaštita na radu, Zaštita od požara
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
LANIŠTE 9 E
Kvart: Lanište
Mobitel: 098 / 522996
Tel/Fax: 01 / 6520797
Web stranica:
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1997
OIB: 63291092454
Zaposlenih: 10
Broj računa: HR2724070001100413448
Temeljni kapital: 270.000 HRK
Djelatnost (NKD): 71.20 Tehničko ispitivanje i analiza
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:30 - 15:30
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Tvrtka VELTEH d.o.o. za ispitivanje, servis, projektiranje i nadzor iz Zagreba bavi se zaštitom od požara i zaštitom na radu.

Temeljem zakonskih obveza koje proizlaze iz Zakona o zaštiti na radu i Zakona o zaštiti od požara tvrtka VELTEH ovlaštena je za:
-Ispitivanja ispravnosti sustava za dojavu i gašenje požara sukladno Zakonu o zaštiti od požara, Pravilnika o provjeri ispravnosti stabilnih sustava zaštite od požara,
-Ispitivanja radne opreme sukladno Zakonu o zaštiti na radu,
-Osposobljavanja radnika,
-Ispitivanja fizikalnih čimbenika u radnom okolišu,
-Izrade elaborata i projekata iz područja zaštite od požara i zaštite na radu,
-Ispitivanja električnih i gromobranskih instalacija,
-Ispitivanja električnih i gromobranskih instalacija u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom,
-Ispitivanje aerodromskih vatrogasnih vozila.

VELTEH d.o.o. tvrtka je u privatnom vlasništvu koja uspješno posluje od 1997. godine.
Sa sjedištem se nalazi u gradu Zagrebu.
ISPITIVANJE RADNE OPREME
Poslodavac je obvezan, sukladno zakonu o zaštiti na radu, njegovim provedbenim propisima, pravilima zaštite na radu, posebnim propisima, odnosno uputama proizvođača, obavljati preglede, odnosno ispitivanja sredstava rada koja se koriste, radi utvrđivanja jesu li na njima primijenjena pravila zaštite na radu i jesu li zbog nastalih promjena tijekom njihove uporabe ugroženi sigurnost i zdravlje radnika.
SAZNAJ VIŠE
OSPOSOBLJAVANJA RADNIKA ZA RAD NA SIGURAN NAČIN
Temeljem Zakona o zaštiti na radu svi radnici moraju biti osposobljeni za rad na siguran način sukladno procjeni rizika. Poslodavac je dužan provesti osposobljavanje za rad na siguran način prije započinjanja radnika s radom, prilikom promjena u procesu rada i/ili premještanja radnika na drugo mjesto rada. Radnicima koji još nisu osposobljeni za rad na siguran način poslodavac mora osigurati rad pod nadzorom radnika osposobljenih za rad na siguran način, ali ne duže od 60 dana. Osposobljavanjem za rad na siguran način radnici se upoznaju s opasnostima, štetnostima i naporima utvrđenim procjenom rizika.
SAZNAJ VIŠE
ZAŠTITA NA RADU
Poslodavac je obvezan utvrditi i obavljati poslove zaštite na radu u skladu s procjenom rizika, stanjem zaštite na radu i brojem radnika. Poslodavac koji zapošljava do uključivo 49 radnika, poslove zaštite na radu može ugovoriti s ovlaštenom osobom zaštite na radu. Ovlaštena osoba je dužna pisanim putem odrediti jednog ili više stručnjaka zaštite na radu za obavljanje poslova zaštite na radu kod toga poslodavca. Velteh nudi uslugu obavljanja poslova zaštite na radu sukladno zakonu o zaštiti na radu.
SAZNAJ VIŠE
ZAŠTITA OD POŽARA
Procjena ugroženosti od požara i tehnološke eksplozije. Plan zaštite od požara i tehnološke eksplozije. Osposobljavanje za zaštitu od požara. Ispitivanja stabilnih sustava iz zaštite od požara. Ispitivanje instalacija u Ex izvedbi. Projektiranje stabilnih sustava zaštite od požara. Elaborat zaštite od požara u sklopu Glavnog projekta. Projektiranje električnih instalacija.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ELABORATI ZAŠTITE OD POŽARA , ISPITIVANJA GROMOBRANSKIH INSTALACIJA , ISPITIVANJA ISPRAVNOSTI SUSTAVA ZA DOJAVU I GAŠENJE POŽARA , ISPITIVANJA U RADNOM OKOLIŠU , ISPITIVANJE AERODROMSKIH VATROGASNIH VOZILA , ISPITIVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA I GROMOBRANA , ISPITIVANJE ELEKTROINSTALACIJA , IZRADA ELABORATA ZAŠTITE NA RADU , IZRADA PROCJENE UGROŽENOSTI OD POŽARA I EKSPLOZIJA , OSPOSOBLJAVANJE RADNIKA ZA GAŠENJE POŽARA I SPAŠAVANJE LJUDI I IMOVINE , OSPOSOBLJAVANJE RADNIKA ZA PROVOĐENJE EVAKUACIJE I SPAŠAVANJA

Kontakt i lokacija (VELTEH d.o.o. Zaštita na radu - Zaštita od požara)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...