AKT d.o.o. za knjigovodstvene usluge i trgovinu je tvrtka iz Zagreba, Kustošija čije su djelatnosti knjigovodstvene i računovodstvene usluge
Knjigovodstvene usluge, Poslovno savjetovanje
Kontakt podaci
10000 Zagreb
SOKOLSKA 37
Kvart: Kustošija
Telefon: 01 / 3708106
Tel/Fax: 01 / 3708107
Web stranica: www.tvrtke.com/akt
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1996
OIB: 73246927331
Zaposlenih: 4
Temeljni kapital: 18.800 HRK
Djelatnost (NKD): 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 100 tisuća i milion kuna
MBS: 080062140

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 15:00

O nama

AKT d.o.o. je tvrtka koja nudi kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge, vođenje poslovnih knjiga, obračun doprinosa i plaća, obračun poreza, prijava-odjava zaposlenika, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, vođenje putnih naloga, izrada financijskih izvještaja, poslovno i porezno savjetovanje za sve pravne i fizičke osobe.

Vođenje poslovnih knjiga tvrtka AKT d.o.o. obavlja stručno i ažurno prema važećim propisima Republike Hrvatske. U tvrtki su zaposleni educirani i stručni djelatnici koji svojim iskustvom i znanjem stoje na raspolaganju za sve upite svojih klijenata.

Tvrtka AKT d.o.o. za knjigovodstvene usluge i trgovinu, osnovana je 1996. i od tada uspješno posluje u pružanju knjigovodstveno-računovodstvenih usluga za velik broj zadovoljnih klijenata.
Sa sjedištem se nalazi u gradu Zagrebu.

Za kvalitetne i povoljne usluge knjigovodstveno-računovodstvenog servisa-obratite se s povjerenjem AKT d.o.o. za knjigovodstvene usluge i trgovinu, Zagreb.

BLAGAJNIČKO POSLOVANJE FINANCIJSKO-POSLOVNO SAVJETOVANJE IZRADA GODIŠNJIH FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA KNJIGOVODSTVENI SERVIS KNJIGOVODSTVO DUGOTRAJNE IMOVINE I OBRAČUN AMORTIZACIJE KNJIGOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA OBRAČUN DOPRINOSA I ČLANARINA OBRAČUN PLAĆA POREZNO SAVJETOVANJE PRIJAVA-ODJAVA ZAPOSLENIKA PRORAČUNSKO RAČUNOVODSTVO RAČUNOVODSTVO ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA VOĐENJE PUTNIH NALOGA, LOKO VOŽNJE

Galerija

kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge te vođenje poslovnih knjiga nudi van Akt d.o.o. iz Zagreba

Kontaktirajte AKT d.o.o. za knjigovodstvene usluge i trgovinu

Naša lokacija

PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!