CENTRALNO GRIJANJE MEDO, VL. SINIŠA LEŠNJAK

CENTRALNO GRIJANJE MEDO, VL. SINIŠA LEŠNJAK iz Zagreba, obrt za instalacije centralnog grijanja i vodoinstalacije
Grijanje, Solarna energija, Vodoinstalater, Uređenje interijera
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
SREDNJAK 91
Kvart: Kustošija
Mobitel: 098 / 280369
Tel/Fax: 01 / 3737769

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

CENTRALNO GRIJANJE MEDO, VL. SINIŠA LEŠNJAK je obrt za instalacije centralnog grijanja, vodovodnih instalacija i solarnih sustava za toplu vodu, te adaptacije i opremanje kupaonica i ostalih unutarnjih prostora. Obrt Medo nalazi se u Zagrebu gdje od osnivanja 1997. godine pruža kvalitetne usluge, na zadovoljstvo svih korisnika.

Dugogodišnje iskustvo u instalacijskim radovima grijanja, vodoinstalaterskim radovima i instalacijama solarnih sustava, jamstvo su kvalitetno izvedenih radova.
Obrt Medo
ovlašteni je serviser za Geberit sanitarnu tehniku.

Svojim korisnicima djelatnici obrta na raspolaganju su za hitne intervencije od 0-24 sata.
Nazovite ih s povjerenjem!
CENTRALNO GRIJANJE
Kvalitetne i povoljne instalacije centralnog grijanja postavlja MEDO, USLUŽNI OBRT, VL. SINIŠA LEŠNJAK iz Zagreba. Stručni i pouzdani majstori s dugogodišnjim iskustvom radove izvode na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
OVLAŠTENI SERVIS GEBERIT SANITARNE TEHNIKE
Obrt Medo vl. Siniša Lešnjak, ovlašteni je serviser za Geberit sanitarnu tehniku. Ako trebate ovlaštenog i kvalitetnog servisera Geberit sanitarne tehnike obratite se s povjerenjem u uslužni obrt Medo. Obrt se nalazi na adresi Srednjak 91 u gradu Zagrebu.
SAZNAJ VIŠE
VODOINSTALATERSKI RADOVI
Povoljne i kvalitetne vodoinstalaterske radove na području grada Zagreba obavlja Uslužni obrt MEDO vl. Siniša Lešnjak. Stručni djelatnici obrta na raspolaganju su za hitne intervencije od 0-24 sata. Dugogodišnje iskustvo u instalacijskim radovima jamstvo je kvalitete.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ADAPTACIJE , ADAPTACIJE KUPAONICA , ADAPTACIJE STAMBENIH I POSLOVNIH PROSTORA , ADAPTACIJE STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA , CENTRALNO GRIJANJE I PLINSKE INSTALACIJE , INSTALACIJE GRIJANJA , SOLARNI SUSTAVI , VODOINSTALACIJE

Odjeli

HITNE INTERVENCIJE 0.24
10000 Zagreb
Mobitel:

Kontakt i lokacija (CENTRALNO GRIJANJE MEDO, VL. SINIŠA LEŠNJAK)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...