MEDICINSKA OPREMA - GLENINVEST d.o.o. - Zagreb - Ksaver

O proizvodu / usluzi

Osnovna djelatnosti tvrtke Gleninvest d.o.o. iz Zagreba je prodaja, servis i održavanje
razne medicinske opreme i pribora.
U početku tvrtka se pretežno bavila projektiranjem te servisom opreme za praonice rublja uz zastupanje stranih proizvođača, da bi se vremenom sve više razvila prodaja medicinske opreme, posebno opreme za sterilizaciju: velikih bolničkih sterilizatora za sterilizaciju kirurških instrumenata i pribora, laboratorijskih sterilizatora za sterilizaciju laboratorijskog pribora, tekućina i visoko-infektivnog otpada, plinskih sterilizatora, malih stolnih sterilizatora te srodne opreme za pranje, dezinfekciju, sušenje i pakiranje.
MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJAL
Prodaja medicinskog potrošnog materijala u ponudi je tvrtke Gleninvest d.o.o. iz Zagreba. Dodatnu djelatnost sa značajnim rastućim potencijalom čini prodaja medicinskog potrošnog materijala i pratećeg pribora vezanog uz proces sterilizacije, pranja i dezinfekcije.
SAZNAJ VIŠE
OPREMA ZA MLJEVENJE I STERILIZACIJU INFEKTIVNOG OTPADA
Gleninvest d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu bavi se prodajom, servisom i održavanjem opreme za mljevenje i sterilizaciju infektivnog otpada. Svojim kupcima Gleninvest pruža kompletnu uslugu: od izrade idejnog rješenja, preko nabave i isporuke visokokvalitetne opreme renomiranih svjetskih tvrtki koje zastupa, montaže isporučene opreme, servisa i održavanja u garantnom roku i nakon njega te rekonstrukcija i modernizacije postojeće opreme.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: LABORATORIJSKI STERILIZATORI , OPREMA ZA PRAONICE RUBLJA , OPREMA ZA STERILIZACIJU, PRANJE I DEZINFEKCIJU , OPREMANJE PRAONICA RUBLJA , OPREME ZA STERILIZACIJU-VELIKI BOLNIČKI STERILIZATORI ZA STERILIZACIJU KIRURŠKIH INSTRUMENATA I PRIBORA , POTROŠNI MATERIJAL ZA STERILIZACIJU , PROCESNA OPREMA , SERVIS MEDICINSKIH APARATA , STERILIZATOR

Kontakt i lokacija GLENINVEST d.o.o.