GLENINVEST d.o.o.

GLENINVEST d.o.o. Zagreb, Ksaver, bavi se prodajom, servisom i održavanjem medicinske opreme i pribora i opreme za sterilizaciju
Medicinski proizvodi, aparati, oprema, Mjerni instrumenti, Laboratorijska oprema
Kontakt podaci
10000 Zagreb
MIROGOJSKA CESTA 45B
Kvart: Ksaver
Telefon: 01 / 4581104
Mobitel: 098 / 1623023
Fax: 01 / 4581105
Web stranica: www.gleninvest.hr
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1990
OIB: 82125295985
Zaposlenih: 11
Broj računa: HR6123600001101817616
Temeljni kapital: 6.032.800 HRK
Djelatnost (NKD): 46.90 Nespecijalizirana trgovina na veliko
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 5 i 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67
Komentari

O nama

Gleninvest d.o.o. iz Zagreba bavi se prodajom, servisom i održavanjem medicinske opreme i pribora, opreme za praonice rublja, opreme za mljevenje i sterilizaciju infektivnog otpada, opreme za obradu vode te industrijske procesne opreme. Tijekom svog postojanja, ova je tvrtka opremila brojne klinike, bolnice te druge zdravstvene ustanove, a osim na domaćem tržištu, sve je jača i izvan granica.

Osim već nabrojanih djelatnosti, Gleninvest se bavi i prodajom medicinskog potrošnog materijala, kao i pratećeg pribora namijenjenog sterilizaciji, pranju i dezinfekciji.

Gleninvest d.o.o.
svojim klijentima nudi potpunu uslugu, odnosno uslugu koja se sastoji od idejnog rješenja, nabave, isporuke robe isključivo kvalitetnih proizvoda, montažu, servis te održavanje. Ovdje je i rekonstrukcija i modernizacija postojeće opreme.

Tvrtka posjeduje certifikat ISO 9001:2008 koji dokazuje visoku kvalitetu i kompetentnost, kao i brojni ugledni i zadovoljni klijenti.
MEDICINSKA OPREMA
Osnovna djelatnosti tvrtke Gleninvest d.o.o. iz Zagreba je prodaja, servis i održavanje razne medicinske opreme i pribora. U početku tvrtka se pretežno bavila projektiranjem te servisom opreme za praonice rublja uz zastupanje stranih proizvođača, da bi se vremenom sve više razvila prodaja medicinske opreme, posebno opreme za sterilizaciju: velikih bolničkih sterilizatora za sterilizaciju kirurških instrumenata i pribora, laboratorijskih sterilizatora za sterilizaciju laboratorijskog pribora, tekućina i visoko-infektivnog otpada, plinskih sterilizatora, malih stolnih sterilizatora te srodne opreme za pranje, dezinfekciju, sušenje i pakiranje.
SAZNAJ VIŠE
MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJAL
Prodaja medicinskog potrošnog materijala u ponudi je tvrtke Gleninvest d.o.o. iz Zagreba. Dodatnu djelatnost sa značajnim rastućim potencijalom čini prodaja medicinskog potrošnog materijala i pratećeg pribora vezanog uz proces sterilizacije, pranja i dezinfekcije.
SAZNAJ VIŠE
OPREMA ZA MLJEVENJE I STERILIZACIJU INFEKTIVNOG OTPADA
Gleninvest d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu bavi se prodajom, servisom i održavanjem opreme za mljevenje i sterilizaciju infektivnog otpada. Svojim kupcima Gleninvest pruža kompletnu uslugu: od izrade idejnog rješenja, preko nabave i isporuke visokokvalitetne opreme renomiranih svjetskih tvrtki koje zastupa, montaže isporučene opreme, servisa i održavanja u garantnom roku i nakon njega te rekonstrukcija i modernizacije postojeće opreme.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: LABORATORIJSKI STERILIZATORI , OPREMA ZA PRAONICE RUBLJA , OPREMA ZA STERILIZACIJU, PRANJE I DEZINFEKCIJU , OPREMANJE PRAONICA RUBLJA , OPREME ZA STERILIZACIJU-VELIKI BOLNIČKI STERILIZATORI ZA STERILIZACIJU KIRURŠKIH INSTRUMENATA I PRIBORA , POTROŠNI MATERIJAL ZA STERILIZACIJU , PROCESNA OPREMA , SERVIS MEDICINSKIH APARATA , STERILIZATOR

Galerija

Gleninvest d.o.o. 2
Gleninvest d.o.o. 3
Gleninvest d.o.o. 4
Gleninvest d.o.o. 5
Gleninvest d.o.o. 6
Gleninvest d.o.o. 7
Gleninvest d.o.o. 8
Gleninvest d.o.o. 9
Gleninvest d.o.o. 10

Kontakt i lokacija (GLENINVEST d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...