TOSHIBA KLIMA UREĐAJ - KLIMA SERVIS HORVAT d.o.o. - Zagreb - Klara

O proizvodu / usluzi

KLIMA SERVIS HORVAT u ponudi ima široki asortiman visoko učinkovitih klima uređaja Toshiba za uštedu energije hlađenja i grijanja.
Inovativna inverter tehnologija u kombinacija s obnovljivim izvorima energije osigurava niske troškove i istovremeno optimalnu udobnost.
DAIKIN KLIMA UREĐAJI
Daikin je svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za rezidencijalnu i komercijalnu primjenu i vodeći proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje. KLIMA SERVIS HORVAT iz Zagreba prodaje, servisira i ugrađuje DAIKIN klima uređaje.
SAZNAJ VIŠE
GREE KLIMA UREĐAJI MULTI SUSTAVI
GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica sirom svijeta, te u njima radi vise od 80.000 djelatnika, a od čega je vise od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Danas vise od 200 milijuna ljudi sirom svijeta koristi proizvode koje je proizveo “Gree”.Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za sto jamci 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, “Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom “Svjetska marka”.
SAZNAJ VIŠE
KLIMA UREĐAJI
KLIMA SERVIS HORVAT bavi se prodajom i ugradnjom klima uređaja, rashladne tehnike, ventilacijom i centralnim grijanjem. Posjedujemo dozvolu Ministarstva zaštite okoliša i prirode za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnju i održavanje ili servisiranje rashladnih i klimatizacijskih uređaja te dizalica topline.
SAZNAJ VIŠE
MITSUBISHI KLIMA UREĐAJI
Mitsubishi klima uređaji odlikuju se u cijelom svijetu kao uređaji vrhunskih karakteristika, vrhunskog dizajna, naprednih tehnologijama,funkcionalnošću,brigom za okoliš . Mitsubishi klima uređaji spadaju među najštedljivije na tržištu klima uređaja. KLIMA SERVIS HORVAT Zagreb, prodaja, ugradnja i servis Mitsubishi klima uređaja.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS KLIMA UREĐAJA
Servis klima uređaja obuhvaća: -Čišćenje filtera i isparivača unutarnje jedinice, -Čišćenje turbine, -Čišćenje kondenzata unutarnje jedinice i odvodne kanalice, -Dezinfekcija klima uređaja antibakterijskim sredstvima, -Kontrola tlakova plina (rashladnog medija) i nadopuna plinom prema potrebi.
SAZNAJ VIŠE
UGRADNJA KLIMA UREĐAJA
Klima servis Horvat Vam može pomoći u pronalaženju odgovarajućeg sustava za klimatizaciju prema vašim potrebama, uzimajući u obzir Vaš proračun, vremensko ograničenje, zahtjeve za upotrebu i izglede za gradnju. S više od 25 godina iskustva možemo instalirati klima uređaje u bilo kojem prostoru, od malih ureda, domova, zgrada i velikih poslovnih prostora.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: LG KLIMA UREĐAJI , MONTAŽA KLIMA UREĐAJA , SAMSUNG KLIMA UREĐAJI , SERVIS KLIMA UREĐAJA I VENTILACIJA

Kontakt i lokacija KLIMA SERVIS HORVAT d.o.o.