KLIMA SERVIS HORVAT d.o.o.

KLIMA SERVIS HORVAT d.o.o. iz Zagreba, bavi se prodajom, servisom i ugradnjom klima uređaja
Klimatizacija i ventilacija
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
FRANJE MALNARA 22
Kvart: Klara
Mobitel: 091 / 6570523
Radno vrijeme
Ostale informacije
OIB: 40342701259
Zaposlenih: 4

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,62 / 5 (Ukupno ocjena: 8)
Komentari

O nama

Zagrebačka tvrtka KLIMA SERVIS HORVAT bavi se prodajom i ugradnjom klima uređaja. Osim prodaje i ugradnje, na raspolaganju je i servis klima uređaja koji omogućuje klijentima otklanjanje svih vrsta mehaničkih i elektroničkih kvarova.

Servis klima uređaja koji obavlja tvrtka KLIMA SERVIS HORVAT obuhvaća:
-čišćenje filtera i isparivača unutarnje jedinice,
-čišćenje turbine,
-čišćenje kondenzata unutarnje jedinice i odvodne kanalice,
-dezinfekcija klima uređaja,
-kontrola tlakova plina.

Kao kompletnu uslugu uz prodaju klima uređaja, iskusni i stručni majstori tvrtke ugradit će klima uređaj u bilo koji prostor, od stambenih do poslovnih prostora.

Klima servis Horvat je tvrtka ovlaštena za prodaju, ugradnju i servis Daikin, Mitsubishi Electric, Toshiba, Samsung i Gree klima uređaja.

Stručnjaci za klimatizaciju već više od 25 godina-Klima servis Horvat, Zagreb!

DAIKIN KLIMA UREĐAJI
Daikin je svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za rezidencijalnu i komercijalnu primjenu i vodeći proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje. KLIMA SERVIS HORVAT iz Zagreba prodaje, servisira i ugrađuje DAIKIN klima uređaje.
SAZNAJ VIŠE
GREE KLIMA UREĐAJI MULTI SUSTAVI
GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica sirom svijeta, te u njima radi vise od 80.000 djelatnika, a od čega je vise od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Danas vise od 200 milijuna ljudi sirom svijeta koristi proizvode koje je proizveo “Gree”.Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za sto jamci 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, “Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom “Svjetska marka”.
SAZNAJ VIŠE
KLIMA UREĐAJI
KLIMA SERVIS HORVAT bavi se prodajom i ugradnjom klima uređaja, rashladne tehnike, ventilacijom i centralnim grijanjem. Posjedujemo dozvolu Ministarstva zaštite okoliša i prirode za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnju i održavanje ili servisiranje rashladnih i klimatizacijskih uređaja te dizalica topline.
SAZNAJ VIŠE
MITSUBISHI KLIMA UREĐAJI
Mitsubishi klima uređaji odlikuju se u cijelom svijetu kao uređaji vrhunskih karakteristika, vrhunskog dizajna, naprednih tehnologijama,funkcionalnošću,brigom za okoliš . Mitsubishi klima uređaji spadaju među najštedljivije na tržištu klima uređaja. KLIMA SERVIS HORVAT Zagreb, prodaja, ugradnja i servis Mitsubishi klima uređaja.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS KLIMA UREĐAJA
Servis klima uređaja obuhvaća: -Čišćenje filtera i isparivača unutarnje jedinice, -Čišćenje turbine, -Čišćenje kondenzata unutarnje jedinice i odvodne kanalice, -Dezinfekcija klima uređaja antibakterijskim sredstvima, -Kontrola tlakova plina (rashladnog medija) i nadopuna plinom prema potrebi.
SAZNAJ VIŠE
TOSHIBA KLIMA UREĐAJ
KLIMA SERVIS HORVAT u ponudi ima široki asortiman visoko učinkovitih klima uređaja Toshiba za uštedu energije hlađenja i grijanja. Inovativna inverter tehnologija u kombinacija s obnovljivim izvorima energije osigurava niske troškove i istovremeno optimalnu udobnost.
SAZNAJ VIŠE
UGRADNJA KLIMA UREĐAJA
Klima servis Horvat Vam može pomoći u pronalaženju odgovarajućeg sustava za klimatizaciju prema vašim potrebama, uzimajući u obzir Vaš proračun, vremensko ograničenje, zahtjeve za upotrebu i izglede za gradnju. S više od 25 godina iskustva možemo instalirati klima uređaje u bilo kojem prostoru, od malih ureda, domova, zgrada i velikih poslovnih prostora.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: LG KLIMA UREĐAJI , MONTAŽA KLIMA UREĐAJA , SAMSUNG KLIMA UREĐAJI , SERVIS KLIMA UREĐAJA I VENTILACIJA

Galerija

Klima servis horvat d.o.o. 2
Servis klima uređaja
Ugradnja klima uređaja
GREE je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu
Daikin je svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za rezidencijalnu i komercijalnu primjenu
Toshiba nudi široki asortiman visoko učinkovitih klima uređaja za uštedu energije hlađenja i grijanja.
Mitsubishi klima uređaji odlikuju se u cijelom svijetu kao uređaji vrhunskih karakteristika, vrhunskog dizajna, naprednih tehnologijama,funkcionalnošću,brigom za okoliš.

Kontakt i lokacija (KLIMA SERVIS HORVAT d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...