SPO-MA d.o.o. za računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Knjigovodstveni servis SPO-MA iz Zagreba, Jarun, za knjigovodstvene i računovodstvene usluge
Knjigovodstvene usluge
Kontakt podaci
10000 Zagreb
BERNARDA VUKASA 29
Kvart: Jarun
Telefon: 01 / 3833565
Fax: 01 / 3664930
Web stranica: www.tvrtke.com/spo-ma
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1992
OIB: 90134341789
Zaposlenih: 4
Broj računa: HR7224020061100403107
Temeljni kapital: 20.500 HRK
Djelatnost (NKD): 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 100 tisuća i milion kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00

O nama

Tvrtka SPO-MA d.o.o. za računovodstvene i knjigovodstvene usluge iz Zagreba specijalizirana je za knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Svojim klijentima pruža kompletne usluge vođenja poslovnih knjiga, ulazni-izlazni računi, obračun poreza, obračun plaća, prijave i odjave radnika, izrada putnih naloga, blagajničko poslovanje, izrada statističkih izvještaja i godišnjih prijava poreza.

Knjigovodstvene usluge SPO-MA vodi u skladu s važećim zakonima, korištenjem modernih knjigovodstvenih programa, a posebno ističe individualan pristup svakom klijentu.

Tvrtka SPO-MA d.o.o. za računovodstvene i knjigovodstvene usluge, osnovana je 1992. godine od kada uspješno posluje u pružanju računovodstveno-knjigovodstvenih usluga za obrte i tvrtke.
Sa sjedištem se nalazi na Jarunu u gradu Zagrebu.
KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Tvrtka SPO-MA d.o.o.za računovodstvene i knjigovodstvene usluge specijalizirana je za pružanje kompletnih knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga. Knjigovodstvene usluge obavljaju za tvrtke i obrte na području grada Zagreba i okolice. Vođenje poslovnih knjiga, porezno i poslovno savjetovanje obavljaju stručno, profesionalno, pouzdano i ažurno. Knjigovodstveni servis SPO-MA nalazi se u Zagrebu u naselju Jarun.
SAZNAJ VIŠE
KNJIGOVODSTVO ZA STOMATOLOGE I LIJEČNIKE
Knjigovodstvo za stomatologe i liječnike obavljaju stručni i educirani djelatnici knjigovodstvenog servis SPO-MA iz Zagreba. Imaju dugogodišnje iskustvo u vođenju poslovnih knjiga za medicinske ustanove. Knjigovodstveni servis nalazi su u naselju Jarun u Zagrebu.
SAZNAJ VIŠE
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Kompletno vođenje poslovnih knjiga za tvrtke i obrte obavlja tvrtka za knjigovodstvene usluge SPO-MA d.o.o. iz Zagreba. Stručni i educirani djelatnici svojim klijentima na raspolaganju za sve upite i rješenja vezano za knjigovodstvo i računovodstvo. Knjigovodstveni servis SPO-MA nalazi se u gradu Zagrebu na području Jaruna, na adresi Bernarda Vukasa 29.
SAZNAJ VIŠE
BLAGAJNIČKO POSLOVANJE FINANCIJSKO-POSLOVNO SAVJETOVANJE IZRADA GODIŠNJIH FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA KNJIGOVODSTVO DUGOTRAJNE IMOVINE I OBRAČUN AMORTIZACIJE KNJIGOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA KNJIGOVODSTVO PRAVNIH I FIZIČKIH OSOBA KNJIGOVODSTVO PRORAČUNSKIH KORISNIKA OBRAČUN DOPRINOSA I ČLANARINA OBRAČUN PLAĆA POREZNO SAVJETOVANJE POSLOVNO SAVJETOVANJE PRIJAVA-ODJAVA ZAPOSLENIKA RAČUNOVODSTVO ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO VOĐENJE PUTNIH NALOGA, LOKO VOŽNJE

Galerija

pružamo kompletne usluge vođenja poslovnih knjiga za tvrtke i obrte u Zagrebu

Kontaktirajte SPO-MA d.o.o. za računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Naša lokacija

PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!