AIPK TRGOVINA d.o.o.

AIPK TRGOVINA d.o.o. iz Zagreba, Jankomir bavi se distribucijom svojeg brenda Mari, ali i robnih marki velikih trgovačkih lanaca
Skladištenje robe, Trgovina na veliko, Trgovina i usluge
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
SAMOBORSKA CESTA 134
Kvart: Jankomir
Fax: 01 / 3441050
Web stranica: ,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1974
OIB: 39827887546
Zaposlenih: 22
Temeljni kapital: 8.566.800 HRK
Djelatnost (NKD): 46.38 Trgovina na veliko ostalom hranom uključujući ribe, rakove i školjke
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Više od 10 milijuna kuna
MBS: 080110963

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Tvrtka AIPK trgovina osnovana prije više od četrdeset godina, te se bavi distribucijom svojeg brenda Mari, ali i robnih marki velikih trgovačkih lanaca. Ovdje je i zastupništvo nad poznatom markom tjestenina Pasta Reggia.

AIPK trgovina
djeluje u objektu površine 15 tisuća kvadratnih metara, te posjeduje dostavna vozila i najmoderniju tehnologiju, a od usluga je ovdje i zakup raznih ureda i skladišta na području Zagreba. Mari je regionalna robna marka ove tvrtke koja postoji od 2001. godine, te se odnosi na kiseli i slatki asortiman, a zastupljena je u trgovačkom i HoReCa pakiranju. Brend Mari se prodaje u raznim velikim trgovačkim lancima, te se koristi u hotelima, menzama, restoranima, hrvatskoj vojsci...

Od usluga je ovdje i prodaja sirovina – škrob (kukuruzni i krumpirov), krumpirove pahuljice, modificirani škrob, maltodekstrin, glukozni sirupi (bombonski, za žvakaću gumu, slado sirup, hidrolizat 35, maltozni sirup 40, visokomaltozni sirup 52, tekuća glukoza), fruktozni sirupi, adhezivi (kartonin, valofix) te kukuruzni gluten.

KONZERVIRANO VOĆE I POVRĆE
Mari je regionalna robna marka tvrtke AIPK TRGOVINA iz Zagreba. Dostupna je u trgovačkom i HoReCa pakiranju. Proizvodi se prodaju u različitim trgovačkim lancima, hotelima, javnim kuhinjama, studentskim menzama, restoranima, hrvatskoj vojsci, itd.
SAZNAJ VIŠE
NAJAM RASHLADNIH KOMORA
Najam rashladnih komora: -skladišni prostori s mogućnošću hlađenja od -22 do +4°C, -uređeno prema HACCP i SSOP standardu, - temperature se kontroliraju svake minute pomoću modernih računala, -svaka komora zaštićena je debelom izolacijom tako da u slučaju nestanka struje, temperatura ostaje nepromijenjena sljedećih 12 do 24 sata, -organizirana služba održavanja za sve hitne i redovite potrebe.
SAZNAJ VIŠE
NAJAM SKLADIŠTA
Tvrtka AIPK TRGOVINA d.o.o. iz Zagreba, raspolaže s različitim prostorima namijenjenima za skladištenje raznovrsnih proizvoda. Sva skladišta su moderno uređena, prema najnovijim standardima (HACCP, SSOP, itd.).
SAZNAJ VIŠE
USLUGE LOGISTIKE
U objektima AIPK TRGOVINE provodi se procedura SSOP-a i HACCP-a, tj. namirnice se primaju, skladište i otpremaju sukladno propisima Zakona o hrani. Skladišni prostori udovoljavaju sanitarnim i higijenskim uvjetima za prijem, skladištenje, veleprodaju i otpremu pakovina prehrambenih i ostalih roba.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: INDUSTRIJSKE SIROVINE , NAJAM UREDA , RASHLADNE KOMORE , SIROVINE ZA PEKARSKU I SLASTIČARSKU INDUSTRIJU , SIROVINE ZA PREHRAMBENU I FARMACEUTSKU INDUSTRIJU

Odjeli

NAJAM UREDA I RASHLADNIH KOMORA
10000 Zagreb
Mobitel:

Galerija

MARI robna marka
AIPK TRGOVINA iz zraka
Aipk trgovina
AIPK centralna hala
AIPK skladište
Najam skladišta
Najam rashladnih komora
Usluge logistike
Najam ureda

Kontakt i lokacija (AIPK TRGOVINA d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...