MAR-MIR PROMET d.o.o. rasvjetna tijela i elektrooprema

MAR-MIR PROMET d.o.o. iz Zagreba, Ferenščica, za prodaju elektromaterijala i rasvjete, led rasvjeta, lusteri, utičnice i prekidači
Elektromaterijal, Rasvjeta
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
FERENŠČICA I 71
Kvart: Ferenščica
Telefon: 01 / 2451777
Fax: 01 / 2452377
Radno vrijeme
Ostale informacije
OIB: 90591998649
Zaposlenih: 23

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:30 - 18:00
Sub : 7:30 - 14:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

MAR-MIR PROMET d.o.o. posluje preko 20 godina, a u svojoj ponudi nudi širok spektar elektromaterijala, kao i usluge projektiranja te inženjeringa elektro sustava. Kupac će ovdje pronaći ogroman izbor rasvjetnih tijela za vanjsku i unutarnju rasvjetu, zidne utičnice i prekidače svih namjena te elektro pribor i elektro opremu isključivo najboljih proizvođača (ETI, Makel, Hager, Vimar, OMS, TEM, Mandeks).

U ponudi su i razvodni ormari, LED rasvjeta, sve vezano uz gromobrane (nosači, krovni nosači, pocinčane trake, aluminijske šipke, sonde za uzemljenje, bakrena užad, bakrene šipke).

Tvrtka MAR-MIR PROMET d.o.o. je u privatnom vlasništvu i od osnivanja 1993. godine uspješno posluje sa sjedištem u gradu Zagrebu.

Ako su vam potrebni kvalitetni elektromaterijali, rasvjetna tijela i ostalo posjetite MAR-MIR PROMET d.o.o. Zagreb.

ELEKTROINSTALACIJSKI MATERIJAL
Velika ponuda kabela za instalacije: MAR-MIR promet nudi vam veliki izbor kablova za razne namjene. Naša ponuda uključuje i široki raspon jakosnih veličina kabela za pojedine namjene, pa se nadamo da ova ponuda zadovoljava najširi krug kupaca. Ako ste zainteresirani za kabele koje nismo ponudili na ovoj stranici, javite se - odgovaramo i na vaše posebne zahtjeve
SAZNAJ VIŠE
ELEKTROMATERIJAL
Velik izbor elektroopreme u ponudi je tvrtke MAR-MIR d.o.o. iz Zagreb. U prodaji su: -Kabeli (kablovi) za elektroinstalacije, -Osigurači i sklopke, -Elektro pribor, -Instalacijske cijevi. -Kanali i kanalice, -Ventilatori i sistemi za prozračivanje. -Razvodni ormari, -Priključni ormari.
SAZNAJ VIŠE
LED RASVJETA
MAR MIR promet predstavlja vam ponudu LED rasvjetnih tijela za ugodan ambijent u vašem prostoru. Široka primjena LED rasvjetnih tijela omogućava vam da svom prostoru pružite interesantniji i moderniji izgled uz manji utrošak električne energije. U našoj trgovini možete pronaći sve za rasvjetu na bazi LED tehnologije, a osoblje trgovine spremno će odgovoriti na vaša pitanja.
SAZNAJ VIŠE
RASVJETNA TIJELA
MAR MIR ponuda rasvjetnih tijela za vaš stambeni prostor zaokružena je i velikim izborom lustera - kuhinjskih, sobnih, plafonijera, sobna rasvjeta, dječja rasvjeta, LED rasvjeta, LED žarulje, trake, profili, halogena rasvjeta, Fluo rasvjeta, dvorišna rasvjeta, lampe sa senzorom i profesionalna rasvjeta. Do Mar Mir trgovine možete stići iz svih smjerova Ulicom Grada Vukovara. Smješteni smo na istočnom dijelu Zagreba u zoni tramvaja u starom naselju Ferenščica.
SAZNAJ VIŠE
RAZVODNI ORMARI
U ponudi razvodnih ormara i opreme fokusirali smo se na vaše potrebe. Ovdje prikazujemo tipove ormara s obzirom na broj mjesta, a za sve prikazane modele osiguravamo i sav potreban pribor i opremu. -Razvodni ormari i oprema tvrtke Makel -Razvodni ormari i oprema tvrtke TEM Mandeks -Razvodni ormari i oprema tvrtke Hager
SAZNAJ VIŠE
UTIČNICE I PREKIDAČI
Nudimo vam veliki izbor lijepih i modernih zidnim utičnica i prekidača za rasvjetu i ostale namjene. Kod preuređenja vašeg stambenog ili poslovnog prostora odaberite lijepo i funkcionalno, a mi smo se pobrinuli da ni kvaliteta ne izostane. U ponudi su utičnice i prekidači renomiranih proizvođača elektro-opreme.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: AUTOMATSKI OSIGURAČI , CIJEVI ZA ELEKTROINSTALACIJE , DEKORATIVNA RASVJETA , DEKORATIVNA RASVJETA I LAMPE , ELEKTRIČARSKI ALATI I PRIBOR , ELEKTRO ORMARIĆI , ELEKTROINSTALACIJE , FLUO CIJEVI , GROMOBRANSKE INSTALACIJE , HALOGENA RASVJETA , LED ŽARULJE , OPREMA ZA GROMOBRANE , OSIGURAČI , PLAFONJERE , PORTAFONI , PREKIDAČI , PROFESIONALNA RASVJETA , RASVJETA KUĆA I STANOVA , SKLOPKE , UTIČNICE , VANJSKA RASVJETA , VENTILATORI

Galerija

Osigurači i fidovke
Cijevi, kanali i kanalice
Razvodni ormari
Priključni ormari
Elektro pribor
Portafoni
LED rasvjeta
LED Žarulje
Plafonjere
Profesionalna rasvjeta
Utičnice i prekidači
Lusteri od stakla
Plafonjere Opal
Podne svjetiljke Natural / Exclusive
Spot reflektori za dječje sobe
Zidne lampe za okućnicu
Fluo rasvjeta
Downlighteri
Halogena rasvjeta

Kontakt i lokacija (MAR-MIR PROMET d.o.o. rasvjetna tijela i elektrooprema)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...