ADRIATIC TRAVEL & TRADE d.o.o.

ADRIATIC TRAVEL & TRADE d.o.o. iz Zagreba, Črnomerec, putnička agencija za organizaciju putovanja, team building programi
Turistička agencija, Turizam, Rent a car
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
SVETI DUH 10 A
Kvart: Črnomerec
Telefon: 01 / 3909399
Fax: 01 / 3705222
Web stranica:
Odgovorna osoba: Tomislav Klarić
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1994
OIB: 14406266414
Zaposlenih: 5
Broj računa: HR5724840081100545027
Temeljni kapital: 33.500 HRK
Djelatnost (NKD): 79.11 Djelatnosti putničkih agencija
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 5 i 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Tvrtka ADRIATIC TRAVEL&TRADE d.o.o. za turizam i trgovinu iz Zagreba je najbolji organizator putovanja za grupne ture, luksuzne privatne ture, garantirane odlaske, team building i kongresne projekte.
Stručno osoblje sastoji se od višejezičnih, dinamičnih i iskusnih savjetnika za putovanja, koji će riješiti za sve vaše zahtjeve. Naš tim je upoznat s tradicionalnim i najsuvremenijim tehnologijama putovanja. Koristimo samo sustave rezervacija visoke tehnologije koji jamče brze i sigurne rezervacije.

Naša je misija ispuniti potrebe naših klijenata i pružiti izvanredne usluge koje zadovoljavaju njihova očekivanja. Naši prioriteti su da budemo najinovativniji, da održimo profesionalnost i da budemo lako dostupni našim klijentima.

Naš tim je na raspolaganju 24/7 odgovoriti na sve vaše zahtjeve i pomoći vam od početka pripreme do završetka programa. Jedan od naših prioriteta je uspostavljanje osobnog kontakta sa svakim partnerom i svim našim klijentima.

Adriatic Travel & Trade je jedna od prvih hrvatskih tvrtki u privatnom vlasništvu koja promiče Hrvatsku kao kulturno, povijesno i avanturističko odredište.
ORGANIZACIJA PUTOVANJA
Adriatic Travel & Trade iz Zagreba nudi cijeli niz turističkih us...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: AKTIVNI ODMOR , CHARTER JEDRILICA , IZLETI , IZNAJMLJIVANJE KUĆA ZA ODMOR , KRSTARENJA , ORGANIZACIJA IZLETA , ORGANIZACIJA KONFERENCIJA , ORGANIZACIJA KONGRESA , ORGANIZACIJA STRUČNIH SKUPOVA , PAINTBALL , POSREDOVANJE U SMJEŠTAJU , PUTOVANJA , RAFTING , TEAM BUILDING , TRANSFERI , WELLNESS PROGRAMI

Galerija

BRIJUNI EXCURSION
ISTRA TOUR
PLITVICE LAKES
MEĐUGORJE
Wellness and Spa offers in Croatia & Slovenia
YACHT CHARTER
TRAVEL
TRAVEL

Kontakt i lokacija (ADRIATIC TRAVEL & TRADE d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje