FORMULA 3 d.o.o. za računovodstvene usluge

Tvrtka FORMULA 3 d.o.o. iz Zagreba, Črnomerec, obavlja kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge za tvrtke i obrte.
Knjigovodstvene usluge
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
PRILAZ BARUNA FILIPOVIĆA 13
Kvart: Črnomerec
Telefon: 01 / 3779266
Mobitel: 098 / 9552701
Odgovorna osoba: Blaženko Brkić
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1990
OIB: 56652176728
Zaposlenih: 1
Broj računa: HR9323600001101514691
Temeljni kapital: 23.000 HRK
Djelatnost (NKD): 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 100 tisuća i milijun kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  5 / 5 (Ukupno ocjena: 3)
Komentari

O nama

Tvrtka FORMULA 3 d.o.o. za računovodstvene usluge iz Zagreba obavlja kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge za tvrtke i obrte, Vođenje poslovnih knjiga, obračun plaća i doprinosa, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, obračun poreza, financijski izvještaji, prijava i odjava zaposlenika, porezno i poslovno savjetovanje samo su neke od usluga koje nude.

Knjigovodstveni servis FORMULA 3 d.o.o. vođenje poslovnih knjiga obavlja prema važećim propisima Republike Hrvatske, stručno, pouzdano i ažurno.
Svima klijentima jamče kvalitetnu i profesionalnu usluge uz zagarantiranu diskreciju. Onima koji tek započinju svoje poslovanje pomoći će u prvim koracima i dati im sve potrebne informacije kako bi što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt.

Tvrtka FORMULA 3 d.o.o. za računovodstvene usluge je u privatnom vlasništvu osnovana 1990. godine od kada uspješno posluje.
Dugogodišnje iskustvo u pružanju knjigovodstveno-računovodstvenih usluga i velik broj zadovoljnih klijenata jamstvo su kvalitete. Svojim znanjem i iskustvom pomogli su velikom broju malih i srednjih poduzetnika, obrtnicima i slobodnim zanimanjima da što lakše savladali mnogobrojne prepreke u poslovanju, a koje su vezane uz zakonsku regulativu, porezne i ostale propise.
Sa sjedištem se nalazi u gradu Zagrebu.
KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Knjigovodstveni servis FORMULA 3 iz Zagreba za tvrtke i obrte oba...
SAZNAJ VIŠE
RAČUNOVODSTVO
Računovodstvene usluge za tvrtke i obrte nudi tvrtka FORMULA 3 d....
SAZNAJ VIŠE
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Vođenje poslovnih knjiga za tvrtke i obrte na području grada Zagr...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: IZRADA GODIŠNJIH FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA, IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA, KNJIGOVODSTVO NEPROFITNIH ORGANIZACIJA, KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA, KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA, OBRAČUN DOPRINOSA I ČLANARINA, OBRAČUN PLAĆA, POREZNO SAVJETOVANJE, RAČUNOVODSTVENO SAVJETOVANJE

Kontakt i lokacija (FORMULA 3 d.o.o. za računovodstvene usluge)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje