REZERVNI DIJELOVI ZA DIZALA - VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. - Zagreb - Črnomerec

O proizvodu / usluzi

Osim za proizvodnju, ugradnju novih i remont postojećih dizala , ovlašteni smo I za prodaju rezervnih dijelova različitih proizvođača (dobavljači smo rezervnih dijelova za servisere dizala na području RH).
VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. Zagreb.
MONTAŽA DIZALA
Kako bi dizalo besprijekorno funkcioniralo uz kvalitetnu opremu potrebni su i kvalitetni monteri s višegodišnjim iskustvom. Naša dizala montiramo krajnje savjesno i uz visoki stupanj kvalitete, efikasnosti i sigurnosti. Obratite se s povjerenjem VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. Zagreb.
SAZNAJ VIŠE
PROJEKTIRANJE DIZALA
Projektnu dokumentaciju za sve vrste dizala izvodimo prema zahtjevu kupca: -idejno rješenje, -projekt dizala za dobivanje građevinske dozvole -GLAVNI PROJEKT DIZALA, -izvedbeni projekt dizala. Inženjersko - projektantska ekipa s dugogodišnjim iskustvom koja se nalazi uz samu proizvodnju može u cijelosti odgovoriti na sve Vaše zahtjeve, uvažavajući specifičnost zahtjeva , ekološke i ergonomske norme, moderni dizajn, poštujući domaće i europske norme. U mogućnosti smo dostaviti Vam projektne podloge za sva naša dizala.
SAZNAJ VIŠE
PROJEKTIRANJE, UGRADNJA I SERVIS DIZALA
Osnovne djelatnost tvrtke VERTIKALNI TRANSPORTI su sljedeće: -inženjering svih vrsta uređaja, naprava i komponenata za vertikalni, kosi i horizontalni transport; (dizala, fasadna dizala, dizalice, pomične stepenice i trake, transporteri, metalne konstrukcije i dr.). -proizvodnja, montaža, servis i održavanje svih uređaja i naprava za vertikalni, kosi i horizontalni transport.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS DIZALA
Nakon ugradnje dizala, naše servisne ekipe i dalje vode brigu oko ugrađenog dizala. Servisnim ekipama na raspolaganju je skladište rezervnih dijelova, ne samo za naša ugrađena dizala, nego i za dizala ostalih proizvođača. Montažersko - servisna ekipa sastoji se od kvalificiranog osoblja koje svoj posao obavlja krajnje savjesno i maksimalno efikasno. Suvremenim tehničkim rješenjima garantiramo maksimalnu pouzdanost , sigurnost u radu , minimalne troškove održavanja , ekonomičnost i visoku kvalitetu vožnje.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BOLNIČKA DIZALA , DIZALA I PLATFORME ZA INVALIDE , DIZALA ZA INVALIDE , OSOBNO DIZALO , PLATFORME , POKRETNE STEPENICE , REMONT DIZALA , TERETNA DIZALA (AUTO DIZALA)

Kontakt i lokacija VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o.