MONTAŽA DIZALA - VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. - Zagreb - Črnomerec

O proizvodu / usluzi

Kako bi dizalo besprijekorno funkcioniralo uz kvalitetnu opremu potrebni su i kvalitetni monteri s višegodišnjim iskustvom. Naša dizala montiramo krajnje savjesno i uz visoki stupanj kvalitete, efikasnosti i sigurnosti.
Obratite se s povjerenjem VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. Zagreb.
PROJEKTIRANJE DIZALA
Projektnu dokumentaciju za sve vrste dizala izvodimo prema zahtjevu kupca: -idejno rješenje, -projekt dizala za dobivanje građevinske dozvole -GLAVNI PROJEKT DIZALA, -izvedbeni projekt dizala. Inženjersko - projektantska ekipa s dugogodišnjim iskustvom koja se nalazi uz samu proizvodnju može u cijelosti odgovoriti na sve Vaše zahtjeve, uvažavajući specifičnost zahtjeva , ekološke i ergonomske norme, moderni dizajn, poštujući domaće i europske norme. U mogućnosti smo dostaviti Vam projektne podloge za sva naša dizala.
SAZNAJ VIŠE
PROJEKTIRANJE, UGRADNJA I SERVIS DIZALA
Osnovne djelatnost tvrtke VERTIKALNI TRANSPORTI su sljedeće: -inženjering svih vrsta uređaja, naprava i komponenata za vertikalni, kosi i horizontalni transport; (dizala, fasadna dizala, dizalice, pomične stepenice i trake, transporteri, metalne konstrukcije i dr.). -proizvodnja, montaža, servis i održavanje svih uređaja i naprava za vertikalni, kosi i horizontalni transport.
SAZNAJ VIŠE
REZERVNI DIJELOVI ZA DIZALA
Osim za proizvodnju, ugradnju novih i remont postojećih dizala , ovlašteni smo I za prodaju rezervnih dijelova različitih proizvođača (dobavljači smo rezervnih dijelova za servisere dizala na području RH). VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. Zagreb.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS DIZALA
Nakon ugradnje dizala, naše servisne ekipe i dalje vode brigu oko ugrađenog dizala. Servisnim ekipama na raspolaganju je skladište rezervnih dijelova, ne samo za naša ugrađena dizala, nego i za dizala ostalih proizvođača. Montažersko - servisna ekipa sastoji se od kvalificiranog osoblja koje svoj posao obavlja krajnje savjesno i maksimalno efikasno. Suvremenim tehničkim rješenjima garantiramo maksimalnu pouzdanost , sigurnost u radu , minimalne troškove održavanja , ekonomičnost i visoku kvalitetu vožnje.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BOLNIČKA DIZALA , DIZALA I PLATFORME ZA INVALIDE , DIZALA ZA INVALIDE , OSOBNO DIZALO , PLATFORME , POKRETNE STEPENICE , REMONT DIZALA , TERETNA DIZALA (AUTO DIZALA)

Kontakt i lokacija VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o.