VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o.

VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. iz Zagreba, Črnomerec, tvrtka za projektiranje, proizvodnju, montažu i servis dizala
Dizala
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
SVETI DUH 96
Kvart: Črnomerec
Telefon: 01 / 3745263
Mobitel: 098 / 383294
Fax: 01 / 3777328
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1998
OIB: 81470908690
Broj računa: HR6924840081107010637
Temeljni kapital: 19.000 HRK
Djelatnost (NKD): 28.22 Proizvodnja uređaja za dizanje i prenošenje
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 100 tisuća i milijun kuna
MBS: 080248932

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Tvrtka Vertikalni transporti d.o.o. iz Zagreba, bavi se proizvodnjom, montažom i održavanjem svih uređaja i naprava za vertikalni, kosi i horizontalni transport.
Proizvodnja, ugradnja novih i remont postojećih dizala, ovlašteni za prodaju rezervnih dijelova različitih proizvođača i dobavljači su rezervnih dijelova za servisere dizala na području Hrvatske.

-Projektiranje dizala

-Proizvodnja dizala

-Montaža dizala

-Servis dizala

-Prodaja servisnih dijelova i komponenti dizala

VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. Zagreb-Vaš pouzdan partner za dizala!

 

MONTAŽA DIZALA
Kako bi dizalo besprijekorno funkcioniralo uz kvalitetnu opremu potrebni su i kvalitetni monteri s višegodišnjim iskustvom. Naša dizala montiramo krajnje savjesno i uz visoki stupanj kvalitete, efikasnosti i sigurnosti. Obratite se s povjerenjem VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. Zagreb.
SAZNAJ VIŠE
PROJEKTIRANJE DIZALA
Projektnu dokumentaciju za sve vrste dizala izvodimo prema zahtjevu kupca: -idejno rješenje, -projekt dizala za dobivanje građevinske dozvole -GLAVNI PROJEKT DIZALA, -izvedbeni projekt dizala. Inženjersko - projektantska ekipa s dugogodišnjim iskustvom koja se nalazi uz samu proizvodnju može u cijelosti odgovoriti na sve Vaše zahtjeve, uvažavajući specifičnost zahtjeva , ekološke i ergonomske norme, moderni dizajn, poštujući domaće i europske norme. U mogućnosti smo dostaviti Vam projektne podloge za sva naša dizala.
SAZNAJ VIŠE
PROJEKTIRANJE, UGRADNJA I SERVIS DIZALA
Osnovne djelatnost tvrtke VERTIKALNI TRANSPORTI su sljedeće: -inženjering svih vrsta uređaja, naprava i komponenata za vertikalni, kosi i horizontalni transport; (dizala, fasadna dizala, dizalice, pomične stepenice i trake, transporteri, metalne konstrukcije i dr.). -proizvodnja, montaža, servis i održavanje svih uređaja i naprava za vertikalni, kosi i horizontalni transport.
SAZNAJ VIŠE
REZERVNI DIJELOVI ZA DIZALA
Osim za proizvodnju, ugradnju novih i remont postojećih dizala , ovlašteni smo I za prodaju rezervnih dijelova različitih proizvođača (dobavljači smo rezervnih dijelova za servisere dizala na području RH). VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o. Zagreb.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS DIZALA
Nakon ugradnje dizala, naše servisne ekipe i dalje vode brigu oko ugrađenog dizala. Servisnim ekipama na raspolaganju je skladište rezervnih dijelova, ne samo za naša ugrađena dizala, nego i za dizala ostalih proizvođača. Montažersko - servisna ekipa sastoji se od kvalificiranog osoblja koje svoj posao obavlja krajnje savjesno i maksimalno efikasno. Suvremenim tehničkim rješenjima garantiramo maksimalnu pouzdanost , sigurnost u radu , minimalne troškove održavanja , ekonomičnost i visoku kvalitetu vožnje.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BOLNIČKA DIZALA , DIZALA I PLATFORME ZA INVALIDE , DIZALA ZA INVALIDE , OSOBNO DIZALO , PLATFORME , POKRETNE STEPENICE , REMONT DIZALA , TERETNA DIZALA (AUTO DIZALA)

Odjeli

HITNE INTERVENCIJE
10000 Zagreb

Galerija

Projektiranje dizala VERTIKALNI TRANSPORTI
Montaža dizala VERTIKALNI TRANSPORTI
Proizvodnja dizala VERTIKALNI TRANSPORTI
Servis dizala VERTIKALNI TRANSPORTI
Prodaja servisnih dijelova i komponenti dizala
Vertikalni transporti Zagreb
Dizala
Dizala

Kontakt i lokacija (VERTIKALNI TRANSPORTI d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...