KOSTANJEVEC DIMOVODNI SUSTAVI d.o.o.

Tvrtka KOSTANJEVEC DIMOVODNI SUSTAVI d.o.o. smještena u Zagreb, Bukovac, pruža usluge izrade i montaže dimovodnih sustava
Dimnjaci
Kontakt podaci
10000 Zagreb
ALBERTA OGRIZEKA 5
Kvart: Bukovac
Mobitel: 098 / 280623
Fax: 01 / 2320085
Web stranica: www.kostanjevec.hr,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2013
OIB: 82618932537
Zaposlenih: 11
Broj računa: HR7223400091110668430
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 46.90 Nespecijalizirana trgovina na veliko
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00

O nama

KOSTANJEVEC DIMOVODNI SUSTAVI d.o.o. je tvrtka specijalizirana u području dimnjaka, odnosno popravaka te izrade dimovodnih cijevi i ostalog odgovarajućeg programa (Vaillant, Junkers, Viessmann, Beretta). Također, ovdje je moguće pronaći i uslugu izrade sustava grijanja po sistemu „ključ u ruke“.

Tvrtka izrađuje i montira dimovodne cijeli za turbo i kondenzacijske aparate, izvršava sanaciju i adaptaciju poroznih dimnjaka, nudi jednostjeni i duplostjeni INOX dimovodni program, izrađuje proračun dimovodnih sistema te nudi i industrijske dimnjake. Osim toga, ovdje su i sustavi obnovljivih izvora energije, edukacijski centar te trgovina u kojoj je moguće pronaći pribor i peći na kruta goriva i biomasu.

Do sada je tvrtka Kostanjevec dimovodni sustavi d.o.o. sudjelovala na brojnim zahtjevnim projektima adaptacije dimnih sustava stambenih zgrada, te je kao takva, vodeća tvrtka ovog tipa u Hrvatskoj.
Sa sjedištem se nalazi u gradu Zagrebu.
Ocijenite tvrtku:
             
Srednja ocjena:    5
DIMOVODNE CIJEVI
Tvrtka KOSTANJEVEC DIMOVODNI SUSTAVI razvila se iz radionice za izradu dimovodnih cijevi i koljena za plinske aparate VAILLANT, JUNKERS, BERETTA i VIESSMANN koja je utemeljena 1994. godine. Proizvodni program dimovodnih cijevi, po kojem je tvrtka poznata, dimovodni pribor za plinske fasadne aparate i plinske kondenzacijske aparate.
SAZNAJ VIŠE
INDUSTRIJSKI DIMNJACI
KOSTANJEVEC DIMOVODNI SUSTAVI d.o.o. Za industrijska postrojenja za sve vrste grijanja i generatorskih stanica postoje industrijski dimnjaci koji se kreću od promjera 60 mm pa sve do 5 metara. Svi elementi u ponudi posjeduju certifikate i izrađeni su u skladu s europskim normama.
SAZNAJ VIŠE
INOX DIMNJACI
U ponudi postoji široki izbor dimovodnih sistema od nehrđajućeg čelika raznih namjena od individualne do višestambene izgradnje i industrije. Lagana i brza montaža, jednostavno održavanje te zajamčena dugovječnost, prednosti su ovih dimnjaka. Otporni su na kondenzat, visoke temperature i produkte izgaranja (kiseline, čađa), te temperaturne i tlačne promjene. Inox dimnjaci prikladni su za sve vrste peći: na plin, loživo ulje i kruta goriva. KOSTANJEVEC DIMOVODNI SUSTAVI d.o.o.
SAZNAJ VIŠE
SANACIJE DIMNJAKA
Sanacija dimnjaka potrebna je u slučajevima kada se sumnja na neispravan rad dimnjaka ili na mogućnost ugrožavanja ljudi i okoliša (trovanje, požar, urušavanje dimnjaka). Sanacija je moguća kao pojedinačna, uvlačenjem cijevi od nehrđajućeg čelika ili polipropilena (ovisno o vrsti uređaja koji se ugrađuje) kroz koju se dimni plinovi izvlače na sam krov kao najvišu točku kuće. Tvrtka Kostanjevec dimovodni sustavi nudi rješenja svih naizgled nerješivih problema, a prije svega preporuča ugradnju kondenzacijskih uređaja. Velika prednost kondenzacijskih uređaja je veća iskoristivost energenata, što ujedno znači i veću uštedu
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: DIMNJAK , DIMOVODNI ELEMENTI , DIMOVODNI SUSTAVI , DUPLOSTJENI IZOLIRANI DIMOVODNI ELEMENTI , FLEKSIBILNE DIMOVODNE CIJEVI , JEDNOSTJENI DIMOVODNI ELEMENTI , SPECIJALNI DIMOVODNI ELEMENTI ZA PEĆ NA PELET I KRUTA GORIVA , SPECIJALNI DIMOVODNI PRIBOR

Galerija

Kostanjevec dimovodni sustavi d.o.o. 2
Kostanjevec dimovodni sustavi d.o.o. 3
Kostanjevec dimovodni sustavi d.o.o. 4
Kostanjevec dimovodni sustavi d.o.o. 5
Kostanjevec dimovodni sustavi d.o.o. 6
Kostanjevec dimovodni sustavi d.o.o. 7
Kostanjevec dimovodni sustavi d.o.o. 8
Napa za odvod produkata izgaranja u novom Vaillant edukacijskom centru u Zagrebu
Sanacija jednog od mnogih dimnjaka na Zagrebačkoj katedrali
Na slici je inox produljenje dimnjaka unutarnjeg promjera 150mm, na koji je spojen atmosferski kombi bojler.
U tijeku je sanacija dimnjaka pps cijevima za kondenzacijsko plinsko trošilo
Dotrajala te, ono što je najvažnije, po život opasna aluminijska dimovodna cijev, za atmosferski plinski bojler, zamjenjena novom aluminijskom dimovodnom cijevi.

Kontaktirajte KOSTANJEVEC DIMOVODNI SUSTAVI d.o.o.

Naša lokacija

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!