Filtrirajte tvrtke prema

Pružamo Vam najjednostavniju pretragu svih zadarskih tvrtki . Radi što jednostavnijeg pronalaženja tvrtki, pretražite tvrtke s obzirom na kvartove i/ili djelatnosti u Zadru.

Zadar je grad smješten na istočnoj obali Jadranskog mora, zaštićen od utjecaja otvorenog mora nizom zadarskih otoka. Urbano je središte Zadarske županije i šireg regionalnog kompleksa sjeverne Dalmacije i Like, a po broju stanovnika je drugi grad u Dalmaciji. Prema podacima Hrvatske gospodarske komore, gospodarstvo Zadarske županije u bitnim ekonomskim pokazateljima čini približno 2,5 - 3% gospodarstva RH, osim u sektorima: turizma gdje je udio i do 14%, pomorskom prometu gdje je udio do 40% te u marikulturi gdje je udio preko 70% ukupnih kapaciteta u državi. Temelji se na sektorima trgovine, turizma, pomorskog prometa, prerađivačke industrije, ribarstva, građevinarstva, poljoprivrede i obrtništva. Zadar je gospodarsko, obrazovno i administrativno središte županije te jedno od glavnih Jadrolinijinih čvorišta. Grad je vrlo dobro povezan s okolnim otocima i udaljenijim odredištima, a ima čak dvije trajektne luke: Gradsku luku koja je smještena u središtu grada te Gaženicu koja se nalazi izvan grada. Zračna luka Zadar nalazi se u blizini grada, a doživjela je pravi preporod dolaskom niskotarifnih zračnih prijevoznika, kao što je Ryanair koji je 2013. godine, upravo u Zadru, otvorio svoju bazu.

Broj pronađenih firmi: 973
Prosječni prihodi po pronađenoj firmi: 219600kn
Prosječni broj zaposlenih u pronađenim firmama: 1


Tvrtka ŽAZ-INVEST d.o.o. iz Zadar, Maslina bavi se Inženjering
SAZNAJ VIŠE
Zadar
Mjesto
IVE SENJANINA 12 A
Adresa
Projektiranje
Djelatnost

Tvrtka ŽICA d.o.o. iz Zadar, Smiljevac bavi se Električni strojevi,aparati, Bravarija
SAZNAJ VIŠE
Zadar
Mjesto
BIOGRADSKA 73
Adresa
Elektromaterijal, Bravarija
Djelatnost

ŽUPANIJSKA UPRAVA ZA CESTE ZADARSKE ŽUPANIJE iz Zadra, Ravnice, gradi, održava, rekonstruira te upravlja cestama na području Zadarske županije
SAZNAJ VIŠE
Zadar
Mjesto
ZRINSKO-FRANKOPANSKA 10/2
Adresa
Građevinski radovi, Projektiranje
Djelatnost

Firma ŽUPANIJSKI SUD U ZADRU smještena u Zadar, Poluotok pruža sljedeće usluge: Sudovi i pravosuđe
SAZNAJ VIŠE
Zadar
Mjesto
BORELLI 9
Adresa
Državne institucije
Djelatnost

ŽUPANIJSKO DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO U ZADRU je firma iz Zadar, Poluotok čije su djelatnosti Sudovi i pravosuđe
SAZNAJ VIŠE
Zadar
Mjesto
BORELLI 9
Adresa
Državne institucije
Djelatnost
< 1 ... 117 118 119 120 121 122