IZRADA I MONTAŽA RADNIH POVRŠINA KUHINJE - ŠIMETO d.o.o. obrada i izrada svih vrsta kamena, mramora i granita - Zadar - Smiljevac

O proizvodu / usluzi

Radne površine kuhinja od svih vrsta kamena, mramora i granita izrađuje i montira tvrtka ŠIMETO d.o.o. iz Zadra.
Tražite li kvalitetu, povoljne cijene i brzu izradu i ugradnju radnih površina kuhinja obratite se s povjerenjem stručnim majstorima tvrtke ŠIMETO d.o.o.
GROBNICE
Izradu i montažu grobnica po narudžbi izrađuje tvrtka ŠIMETO d.o.o. iz Zadra. Tvrtka se nalazi u jugoistočnom dijelu grada Zadra preko puta gradskog groblja, na površini oko 5000 m2 s klesarskom radionicom, skladištem i popratnim sadržajem. Obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
IZRADA I MONTAŽA STEPENICA
Izrada i montaža stepenica od svih vrsta kamena, obratite se s povjerenjem tvrtki ŠIMETO d.o.o. Nalazimo se u jugoistočnom dijelu grada Zadra preko puta gradskog groblja, na površini oko 5000 m2 s klesarskom radionicom, skladištem i popratnim sadržajem.
SAZNAJ VIŠE
NADGROBNI SPOMENICI
Izradu nadgrobnih spomenika i grobnica vrhunske kvalitete obavlja tvrtka ŠIMETO d.o.o. iz Zadra. Osnovna djelatnost tvrtke ŠIMETO d.o.o. je obrada i izrada svih vrsta kamena, mramora i granita. Obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: FASADE OD KAMENA , GRANIT , IZRADA I MONTAŽA KLUPICA ZA PROZORE , IZRADA I MONTAŽA PRAGOVA , KAMEN , KLESARSTVO , MRAMOR , PROZORSKE KLUPČICE , RADNE PLOČE , STEPENICE

Kontakt i lokacija ŠIMETO d.o.o. obrada i izrada svih vrsta kamena, mramora i granita