KONOBA LUCE - LUKSUZNE SOBE LUCE

KONOBA LUCE iz Vrbnika u ponudi ima izvorna krčka jela, domaće šurlice s gulašom, krčka janjetina, brodet s palentom, te razna mesna i riblja jela
Restorani, Vinogradarstvo, Sobe, apartmani, smještaj
Kontakt podaci
51516 Vrbnik, HR
BRAĆE TRINAJSTIĆ 15
Web stranica: ,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2003
Broj računa: HR4124070001100442102
Djelatnost (NKD): 56.30 Djelatnosti pripreme i usluživanja pića
MBS: 91981948

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Na otoku Krku, na samom ulazu u Vrbnik, nalazi se KONOBA LUCE s toplim izvornim ambijentom, obiteljskim ugođajem i domaćom kuhinjom.

KONOBA LUCE u ponudi ima izvorna krčka jela, kao što su domaće šurlice s gulašom, krčka janjetina, brodet s palentom, te razna mesna i riblja jela, uz koja izvrsno pristaje i izvorno suho bijelo vino, Vrbnička Žlahtina. Isto tako u ponudi imaju i domaće rakije od smokve, limuna, trava i loze.

LUKSUZNE SOBE LUCE imaju kategoriju 4 zvjezdice. Gostima nude smještaj u šest moderno i luksuzno opremljenih soba s balkonom i kupaonicom. Sobe su komforne i klimatizirane, a restoran Luce je u sklopu objekta. 

VINOTEKA u kojoj se mogu degustirati vino i domaće rakije nalazi se u sklopu konobe Luce. Nude razna vina od kojih je nezaobilazna vrbnička Žlahtina i Prošek. Tu su i proizvodi od tartufa, domaće marmelade i med.

Proizvodi/usluge: DOMAĆI SPECIJALITETI , IZNAJMLJIVANJE SOBA , JELA OD DOMAĆE TJESTENINE , JELA S ROŠTILJA , KONOBA , MESNA JELA , ORGANIZACIJA DOMJENAKA , ORGANIZACIJA SVEČANOSTI , RAKIJA , RIBLJI SPECIJALITETI , SVADBENE SVEČANOSTI , VOĆNE RAKIJE , VRBNIČKA ŽLAHTINA

Odjeli

IZNAJMLJIVANJE SOBA
51516 Vrbnik
E-mail:
luksuzne.sobe.luce@gmail.com;

Galerija

slika1
slika2
slika3
slika4
slika5
slika6
slika7
slika8
Konoba luce - luksuzne sobe luce 10
Konoba luce - luksuzne sobe luce 11

Kontakt i lokacija (KONOBA LUCE - LUKSUZNE SOBE LUCE)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...