KONOBA GUŠTE, VL. GUŠTE JURIČEV BARBIN

KONOBA GUŠTE nalazi se u starom dijelu Vodica i prvi je steak house, nudi jela sa žara, odresci, pečenice, dalmatinska ploča i domaća vina, Šibensko-kninska županija
Restorani
Kontakt podaci
22211 Vodice, HR
MIRKA ZORE 34
Mobitel: 091 / 2017593
Web stranica: ,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1996
Zaposlenih: 7
Broj računa: HR8723600001102270526
Djelatnost (NKD): 56.29 Ostale djelatnosti pripreme i usluživanja hrane
MBS: 90520114

Radno vrijeme

Pon - Ned : 18:00 - 24:00
Zimsko radno vrijeme: Petkom i Subotom od 18.00 do 24.00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,83 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

KONOBA GUŠTE, VL. GUŠTE JURIČEV BARBIN prvi je steak house u Dalmaciji smješten u tipičnoj dalmatinskoj ulici u starom dijelu grada Vodica.
Zbog vrhunske hrane i ponude Konoba Gušte poznata je kao jedan od najboljih restorana u gradu.

Specijaliteti kuće su odresci, pečenice, govedina, punjeni odresci, dalmatinska ploča, pirjani odrezak s lukom, te hladne plate s najkvalitetnijim domaćim pršutom i sirom.
Uz vrhunska jela u ponudi se nalaze i mnoga kvalitetna vina iz cijele regije, a određene sorte dolaze iz obiteljskih vinograda u blizini Vodica.

Obiteljska atmosfera, šarmantno uređenje, ukusna hrana, kvalitetna usluga te srdačno osoblje koje svojim dalmatinskim pošalicama oduševljava sve goste karakteristike su koje opisuju Konobu Gušte.

Posjetite nas i doživite čarobnu Dalmatinsku atmosferu i vrhunske okuse u konobi Gušte, Vodice!


JELA S ROŠTILJA
- Pljeskavica - Pljeskavica punjena sirom -Miješano meso (pljeskavica, sv. kotlet, ražnjić, file) - T-bon steak - Juneći biftek - Ljuti biftek (biftek, mljeveni feferoni) - Ciganski ražanj (biftek, paprika, panceta, kapula) - Parma odrezak (biftek, pršut, sir na mesu) - Odrezak sa dinstanom kapulom (biftek, dinstana kapula) - Punjeni biftek (pršut,sir) Posjetite nas i doživite čarobnu Dalmatinsku atmosferu i vrhunske okuse u konobi Gušte.
SAZNAJ VIŠE
KONOBA
Konoba "Gušte" smještena je u tipičnoj dalmatinskoj ulici u nizu kamenih kuća, u starom dijelu grada Vodica u blizini ACI marine Vodice. Specijaliteti kuće su odresci, pečenice, govedina, punjeni odresci, dalmatinska ploča, pirjani odrezak s lukom ili hamburger, a također se nude hladne plate s najkvalitetnijim domaćim pršutom i sirorm. Osim vrhunskih jela, u ponudi su i kvalitetna vina iz cijele regije, a posebno će vas oduševiti činjenica da određene sorte vina dolaze iz obiteljskih vinograda smještenih kod sela Dazline, dvanaest kilometara udaljenih od Vodica.
SAZNAJ VIŠE
MESNA JELA
Specijaliteti kuće su odresci, pečenice, govedina, punjeni odresci, dalmatinska ploča, pirjani odrezak s lukom ili hamburger, a također se nude hladne plate s najkvalitetnijim domaćim pršutom i sirom. Obiteljska atmosfera u konobi svakako će Vas oboriti s nogu, srdačno i pušteno osoblje restorana oduševit će Vas svojim dalmatinskim pošalicama i vrhunskom uslugom, a zbog takvog osobnog pristupa gostu osjetit ćete se dijelom obitelji Gušte.
SAZNAJ VIŠE
STEAK HOUSE
Prvi smo steak house u Dalmaciji, a svojom ponudom i vrhunskom hranom domaćeg podrijetla profilirali smo se kao jedan najboljih restorana u gradu. Osim vrhunskih jela, u ponudi su i kvalitetna vina iz cijele regije, a posebno će vas oduševiti činjenica da određene sorte vina dolaze iz obiteljskih vinograda smještenih kod sela Dazline, dvanaest kilometara udaljenih od Vodica.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

STEAK HOUSE BY GUŠTE
STEAK HOUSE BY GUŠTE
STEAK HOUSE BY GUŠTE
STEAK HOUSE BY GUŠTE
STEAK HOUSE BY GUŠTE
STEAK HOUSE BY GUŠTE
STEAK HOUSE BY GUŠTE
STEAK HOUSE BY GUŠTE
STEAK HOUSE BY GUŠTE
Konoba gušte, vl. gušte juričev barbin 11
Konoba gušte, vl. gušte juričev barbin 12
Konoba gušte, vl. gušte juričev barbin 13

Kontakt i lokacija (KONOBA GUŠTE, VL. GUŠTE JURIČEV BARBIN)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...