KONOBA STONČICA

KONOBA STONČICA smještena u Vis nudi tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, riba, riblja juha, morski rižoto, gof na žaru, zubatac, pršut, sir
Restorani
Kontakt podaci
21480 Vis, HR
STONČICA 1
Telefon: 021 / 7847188
Mobitel: 091 / 2512262
Tel/Fax: 021 / 711952
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2009
Broj računa: HR2141090061132001681
Temeljni kapital: 2.244.400 HRK
Djelatnost (NKD): 03.11 Morski ribolov
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 060253648

Radno vrijeme

Pon - Ned : 13:00 - 23:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 3)
Komentari

O nama

Konoba Stončica nalazi se na doista jedinstvenom otoku Visu, jednom od zasigurno najmirnijih otoka Jadrana, u velikoj mjeri netaknutog užurbanom civilizacijom, što ga čini savršenim za odmor.

U viškoj uvali Stončica nalazi se i Konoba Stončica, mjesto okruženo morem i prirodom, te uz dodatak tradicionalne dalmatinske odnosno otočke ponude hrane kojom dominira riba. Ovdje su u bogatoj ponudi dalmatinski pršut, kozji sir, slane srdele, savur, riblja juha, razni morski rižoti, morske kombinacije tjestenine, gof na žaru, zubatac, orada, škarpina ali i rakovi.

Konoba je vođena obiteljski, od strane trojice braće, koji osim restorana njeguju i vinarstvo te maslinarstvo, a svoje vlastite ekološke proizvode svesrdno koriste prilikom pripreme jela.

Terasa gleda na uvalu te na svjetionik, a osim gostiju koji dolaze nogama, konoba je popularna i među nautičarima koje svoje brodove sidre u uvali, te potom sjedaju u ovu skrivenu gastro oazu otoka Visa.
DALMATINSKA KUHINJA
U konobi Stončica na otoku Visu dominira tradicionalna dalmatinska odnosno otočka ponuda hrane kojom dominira riba. Ovdje su u bogatoj ponudi dalmatinski pršut, kozji sir, slane srdele, savur, riblja juha, razni morski rižoti, morske kombinacije tjestenine, gof na žaru, zubatac, orada, škarpina ali i rakovi
SAZNAJ VIŠE
KONOBA
U Stončici, skrivenoj uvali nadomak Viške luke na jednom kraju plaže nalazi se konoba Stončica. Svojim gostima nude tradicionalna domaća otočna jela sa svježe pripremljenim namirnicama. Za nautičare je ovo omiljeno sigurno sidrište iz kojeg neće isploviti da ne kušaju nešto od onog što pripremaju u konobi Stončica.
SAZNAJ VIŠE
RIBLJI SPECIJALITETI
U viškoj uvali Stončica nalazi se Konoba Stončica koja u svojoj ponudi domaće otočke hrane nudi dnevno svježe riblje specijalitete. Slane srdele, savur, riblja juha, razni morski rižoti, morske kombinacije tjestenine, gof na žaru, zubatac, orada, škarpina ali i rakovi samo su neki od specijaliteta u ponudi konobe Stončica.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: JELA S ROŠTILJA , MESNA JELA , RAKOVI , TJESTENINA , TOPLO-HLADNE SALATE

Galerija

Konoba stončica 2
Konoba stončica 3
Konoba stončica 4
Konoba stončica 5
Konoba stončica 6
Konoba stončica 7
Konoba stončica 8
Konoba stončica 9
Konoba stončica 10

Kontakt i lokacija (KONOBA STONČICA)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...