APARTHOTEL BURATOVIĆ - APARTMANI NIKO

APARTHOTEL BURATOVIĆ i APARTMANI NIKO iz Vinjerca iznajmljuju moderno opremljene apartmane i sobe u oazi mira i tišine, Zadarska županija
Hoteli, Sobe, apartmani, smještaj, Turizam
Kontakt podaci
23247 Vinjerac, HR
STARA CESTA 1
Telefon: 023 / 275074
Fax: 023 / 275011
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2003
Broj računa: HR7424840081102049482
Djelatnost (NKD): 55.10 Hoteli i sličan smještaj
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 100 tisuća i milijun kuna
MBS: 91985404

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

U Vinjercu, na sjeveru Dalmacije, nalazi se APARTHOTEL BURATOVIĆ, koji zajedno s Apartmanima Niko i privatnim kućama čini obiteljski vođen posao koji već dugi niz godina gostima pruža ugodan i nezaboravan godišnji odmor.

APARTHOTEL BURATOVIĆ može se pohvaliti dugogodišnjim iskutvom u turizmu i ugostiteljstvu te pružanjem usluga čije se kvalitete ne bi posramili ni mnogo veći ugostiteljski objekti. Moderno opremljeni apartmani i sobe s pogledom na kristalno čisto more, te oaza mira i tišine ribarskog mjesta Vinjerca godišnji odmor čine ugodnim i bezbrižnim.

Dobro došli u Aparthotel Buratović

IZLET BRODOM U NACIONALNI PARK KRKA
Za svoje goste organiziraju izlet brodom u Nacionalni park Krka. Nacionalni park je prostrano, pretežito neizmijenjeno područje iznimnih i višestrukih prirodnih vrijednosti, a obuhvaća jedan ili više sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava. Sa svojih sedam sedrenih slapova i ukupnim padom od 242 m Krka je prirodni i krški fenomen. U samom središtu nacionalnog parka nalazi se franjevački samostan smješten na otočiću Visovac.
SAZNAJ VIŠE
IZLETI BRODOM
Svojim gostima Aparthotel Buratović stavlja na raspolaganje vlastiti brod za izlete i ribolov. Vlastiti brod usidren u mjesnoj lučici – želite li okušati svoju sreću u ribolovu, na raspolaganju vam je naš brod smješten u mjesnoj luci. Porazgovarajte s lokalnim ribarima, saznajte „pošte“ i okušajte sreću. Ako ste malo umješniji, vrlo je vjerojatno da ćete uloviti svoju prvu pravu dalmatinsku večeru – ribu na gradelama cijene i najveći gurmani!
SAZNAJ VIŠE
IZLETI PLITVIČKA JEZERA
Nacionalni park Plitvička jezera 80 km - Plitvička jezera najpoznatiji su nacionalni park u Hrvatskoj, a ubrajaju se među najljepše znamenitosti u Europi. Svojim gostima NIKO, obrt za ugostiteljstvo, vl. Marina Buratović iz Vinjerca organizira izlete na Plitvička jezera
SAZNAJ VIŠE
IZNAJMLJIVANJE APARTMANA
APARTMANI NIKO u Vinjercu nude moderno opremljene apartmane i sobe s pogledom na kristalno čisto more. Aparthotel Buratović, skupa s Apartmanima Niko te privatnim obiteljskim kućama, obiteljski je vođen posao koji godinama uspijeva svojim gostima pružiti nezaboravan godišnji odmor.
SAZNAJ VIŠE
IZNAJMLJIVANJE KUĆA ZA ODMOR
Kuća Marija nalazi se u samom središtu Vinjerca, kapaciteta od 4-6 osoba. Kuća se sastoji od prizemlja i dva kata. U prizemlju se nalaze kuhinja i dnevna soba sa SAT-TV i telefonom. Na katovima se nalaze po dvije sobe sa tuš/WC i mašinom za rublje. U ograđenom dvorištu kuće nalazi se stol za objedovanje.
SAZNAJ VIŠE
ORGANIZACIJA IZLETA
NIKO, obrt za ugostiteljstvo, vl. Marina Buratović iz Vinjerca, organizira izlete u Zadar, Nacionalni park Paklenica, rafting na Zrmanji, Nacionalni park Kornati, Nacionalni park Krka, Nacionalni park Plitvička jezera i grad Split.
SAZNAJ VIŠE
PANSION
APARTHOTEL BURATOVIĆ oaza mira i tišine ribarskog mjesta Vinjerca nudi usluge pansiona. Vinjerac je jedno od najinteresantnijih mjesta na srednjem Jadranu. Njegov položaj učinit će se zanimljivim i privlačnim za svakog gosta koji želi provesti svoj godišnji odmor u oazi mira i tišine, daleko od gradske buke i zagađenosti.
SAZNAJ VIŠE
RAFTING
Za svoje goste APARTHOTEL BURATOVIĆ može osigurati rafting na rijeci Zrmanji. Rafting ili kajaking će vam pružiti nešto što nećete dobiti niti u kakvom drugom obliku odmora. Otkrijte zadivljujuće prizore iz jedinstvene perspektive.
SAZNAJ VIŠE
RAFTING NA ZRMANJI
Zrmanja je rijeka savršeno tople vode, veličanstvenih kanjona i vodopada. Organizaciju raftinga na Zrmanji za svoje goste nude u APARTHOTELU BURATOVIĆ, Vinjerac.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

APARTHOTEL BURATOVIĆ, VL. MARIJA BURATOVIĆ
APARTHOTEL BURATOVIĆ, VL. MARIJA BURATOVIĆ
APARTHOTEL BURATOVIĆ, VL. MARIJA BURATOVIĆ
APARTHOTEL BURATOVIĆ, VL. MARIJA BURATOVIĆ
APARTHOTEL BURATOVIĆ, VL. MARIJA BURATOVIĆ
APARTHOTEL BURATOVIĆ, VL. MARIJA BURATOVIĆ
APARTHOTEL BURATOVIĆ, VL. MARIJA BURATOVIĆ
APARTHOTEL BURATOVIĆ, VL. MARIJA BURATOVIĆ
Apartmani NIKO Vinjerac
Apartmani NIKO Vinjerac
Kuća Marija Vinjerac
Kuća Marija Vinjerac

Kontakt i lokacija (APARTHOTEL BURATOVIĆ - APARTMANI NIKO)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...