TROCAL 76 - PROFINE CROATIA d.o.o. PVC stolarija - Velika Gorica

O proizvodu / usluzi

Za niskoenergetsku gradnju potrebna su inteligentna rješenja. TROCAL 76.

TROCAL 76 je sustav utemeljen na najnovijim dostignućima na području toplinske izolacije razvijenim od strane vrhunskih inženjera i tehničkih stručnjaka. Kao rezultat toga, štednja energije i troškova grijanja nikad nije bila jednostavnija i dostupnija.

TROCAL 76 omogućuje širok raspon debljine ostakljenja, sve do izolacijskog trostrukog stakla i posebnog funkcionalnog ostakljenja širine do 48 mm. To spriječava gubitke energije grijanja kroz staklo, a velike ostakljene površine omogućuju ulazak sunčeve topline i svjetlosti u prostore u kojima boravite.

Vrhunska zvučna izolacija.
Zvučna izolacija je iznimno bitna za zdravlje i osjećaj ugodnosti u modernom prostoru. S TROCAL 76 sustavom, buka koja može biti štetna za zdravlje ostaje vani. Inovativna tehnologija brtvljenja, plus zvučno izolacijska stakla, osiguravaju mirno i tiho životno okruženje, čak i uz prometne ceste, u blizini zračne luke, željeznica ili industrijskih postrojenja.

Preoblikovanje životnog prostora. TROCAL 76.
TROCAL 76 pruža investitorima, arhitektima i urbanistima impresivan niz mogućnosti za novogradnju i projekte obnove. Iznimno širok raspon boja, oblika i površinskih tekstura za individualne varijacije omogućavaju prepoznatljiv i krajnje individualiziran izgled fasade vašeg objekta. Vi sami odlučujete želite li svoje prozore uklopiti u cjelinu ili ih iskoristiti kao neponovljiv akcent cjelokupnog dizajna. Možete birati između klasične bijele boje koja uvijek zadržava svoju draž, jednobojnih laminatnih folija koje uvode boje u igru ili neki od dekora drveta koji teksturom i izgledom drveta ujedinjuju prirodni izgled uz trajnost PVC materijala. Nije potrebno stalno lakiranje ili neka druga zaštita kao kod pravog drveta, a svojoj imovini dajete duh prirode.
Visokokvalitetni PVC materijal koji se koristi za izradu TROCAL 76 profila ekstremno je otporan na vremenske uvjete, ima glatku, sjajnu površinu i lako se čisti, a profili u boji su izrađeni inovativnom tehnologijom proCover Tec koja značajno povećava njihovu otpornost na zagrijavanje i revolucionarnim toplinsko-reflektivnoim svojstvom povećava vrijednost toplinske izolacije cijelog elementa.

Jedinstvene kombinacije aluminija i PVC-a iz Trocala pružaju prednosti oba materijala u jednom inovativnom spoju. Više o našim fuzijskim sustavima profila AluClip, AluClip Pro, proEnergy Tec i AddOn - pogledajte u dijelu kataloga Trocal AluFusion.

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
PROFINE CROATIA d.o.o. PVC stolarija

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje