MESARIĆ PLIN VL. MLADEN MESARIĆ

MESARIĆ PLIN VL. MLADEN MESARIĆ iz Velike Gorice obrt za servis plinskih uređaja, ovlašteni Vaillant servis
Plin, plinske instalacije
Kontakt podaci
10410 Velika Gorica, HR
ZAGREBAČKA 100
Telefon: 01 / 6225505
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2011
Broj računa: HR8424020061140286187
Djelatnost (NKD): 43.22 Uvođenje instalacija vodovoda, kanalizacije i plina i instalacija za grijanje i klimatizaciju
MBS: 97243663

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Obrt MESARIĆ PLIN vl. Mladen Mesarić  bavi se servisom plinskih instalacija i uređaja i ovlašteni je servis Vaillant uređaja. Usluge servisa plinskih instalacija i uređaja može obaviti za sve fizičke i pravne osobe.

U svojoj ponudi obrt Mesarić plin ima:
-Servis i održavanje plinskih uređaja
-Servis plinskih instalacija
-Spajanje plinskih štednjaka
-Ovlašteni serviser Vaillant plinskih uređaja.

MESARIĆ PLIN
obrt je u vlasništvu Mladena Mesarića, osnovan 2011. godine od kada uspješno posluje u djelatnosti plinskih instalacija.
Sa sjedištem se nalazi u Velikoj Gorici, a usluge servisa i montaže plinskih uređaja i instalacija osim u Velikog Gorici, obavlja na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Mesarić plin plinske instalacije-zadovoljni klijenti, jamstvo za kvalitetu!

OVLAŠTENI VAILLANT SERVIS
Obrt MESARIĆ PLIN ovlašteni je Vaillant servis plinskih uređaja. Servis i montažu Vaillant plinskih uređaja obavlja stručno i pouzdano po dogovoru s klijentima. Radove izvode u dogovorenom roku, a vlasnik obrta Mladen Mesarić na sve izvedene radove daje garanciju. Za servis i montažu Vaillant plinskih uređaja dostupni su na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.
SAZNAJ VIŠE
PLINOINSTALATER
Obrt MESARIĆ PLIN u vlasništvu Mladena Mesarića iz Velike Gorice specijaliziran je za servis plinskih instalacija i uređaje. Usluge plinoinstalatera obavlja za privatne i poslovne subjekte na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Za sve izvedene radove daju garanciju, a poznati su po kvalitetnom izvođenju radova i poštivanju rokova.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS PLINSKIH BOJLERA
Tražite li stručan servis plinskih bojlera u Velikoj Gorici obratite se s povjerenjem profesionalnim majstorima obrta MESARIĆ PLIN vl. Mladen Mesarić iz Velike Gorice. Usluge servisa i montaže plinskih bojlera osim u Velikog Gorici, obavlja na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.
SAZNAJ VIŠE
SERVIS PLINSKIH UREĐAJA I INSTALACIJA
Servis plinskih uređaja i instalacija osnovna je djelatnost obrta MESARIĆ PLIN vlasnika Mladena Mesarića iz Velike Gorice. Stručno, pouzdano i u dogovorenim rokovima izvode sve potrebne radove na plinskim instalacijama i uređajima. Obrt je i ovlašteni Vaillant servis plinskih uređaja. Dugogodišnje iskustvo u poslovanju i velik broj zadovoljnih klijenata jamstvo su kvalitete izvedenih radova servisa i montaže plinskih instalacija i uređaja. MESARIĆ PLIN obrt je iz Velike Gorice, a radove izvodi osim u Velikoj Gorici, na području grada Zagreba i Zagrebačke županije.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: PLINSKE INSTALACIJE , SERVIS PLINSKIH BOJLERA I PEĆI , SERVIS PLINSKIH BOJLERA I SISTEMA GRIJANJA

Galerija

Mesarić plin vl. mladen mesarić 2
Mesarić plin vl. mladen mesarić 3
Mesarić plin vl. mladen mesarić 4

Kontakt i lokacija (MESARIĆ PLIN VL. MLADEN MESARIĆ)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...