FISKAL d.o.o. knjigovodstveni servis

Knjigovodstveni servis FISKAL smješten u Varaždin pruža kvalitetne i povoljne knjigovodstvene i računovodstvene usluge, Varaždinska županija
Knjigovodstvene usluge
Kontakt podaci
42000 Varaždin, HR
RUĐERA BOŠKOVIĆA 21 B
Telefon: 042 / 232046
Fax: 042 / 233077
Web stranica:
Odgovorna osoba: Gordana Mihalić
Radno vrijeme
Ostale informacije
OIB: 92949052840
Zaposlenih: 10

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:00 - 15:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,62 / 5 (Ukupno ocjena: 13)
Komentari

O nama

FISKAL d.o.o. je knjigovodstveni servis koji pruža kvalitetne i povoljne knjigovodstveno-računovodstvene usluge, kompletno vođenje poslovnih knjiga i usluge poreznog savjetovanja za tvrtke i obrte.
Vođenje poslovnih knjiga, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, obračun doprinosa i plaća, financijski izvještaji, obračun poreza, prijava-odjava zaposlenika, samo su neke od knjigovodstvenih usluga koje pružaju.

Stručni i educirani djelatnici tvrtke FISKAL d.o.o. vođenje poslovnih knjiga obavljaju prema važećim propisima Republike Hrvatske.
Svojim iskustvom i znanjem zastupaju visoke standarde u poslovanju, a za svoje klijentu su uvijek na raspolaganju za sva pitanja vezana za knjigovodstveno-računovodstvene usluge.
Knjigovodstveni servis FISKAL d.o.o.  napominje da su izrada godišnjih izvješća i završnog računa uračunati u cijenu usluge.

Tvrtka FISKAL d.o.o. za financije, knjigovodstvo, financijski inžinjering, uspješno posluje od 1992. godine sa sjedištem u gradu Varaždinu, na području Varaždinske županije.

Telefon:  042 / 232046
Mobitel: 098 / 1626173
E-mail: info@fiskal-doo.hr

FISKAL d.o.o. kvalitetne i povoljne knjigovodstvene usluge u Varaždinu

KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Stručne knjigovodstveno-računovodstvene usluge za tvrtke i obrte ...
SAZNAJ VIŠE
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Vođenje poslovnih knjiga za tvrtke i obrte obavlja knjigovodstven...
SAZNAJ VIŠE

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
FISKAL d.o.o. knjigovodstveni servis

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje