Opći uvjeti

U daljnjem tekstu definirani su uvjeti korištenja između tvrtke M.N.F. promet d.o.o. čije je vlasništvo web stranica www.tvrtke.hr, korisnika naših usluga i posjetitelja stranice.

Pristupanjem i korištenjem web stranice www.tvrtke.hr i usluga koje nudimo korisnik pristaje na uvjete korištenja navedene u nastavku.

Ovi uvjeti korištenja su sastavni dio tvrtke M.N.F. promet d.o.o. i predstavljaju ugovor između tvrtke M.N.F. promet d.o.o., upisano u sudski registar trgovačkog suda u Zagrebu, OIB: 89710114744 i korisnika naših usluga, kao i posjetitelja web stranice tvrtke.hr

Naše usluge i plaćanje

Nakon usmenog dogovora s klijentom o korištenju naših usluga, šaljemo narudžbu s rokom podmirenja od 15 dana, a nakon toga i račun. Dio profila za tvrtku klijenta izrađuje se prije bilo kakve uplate i podmirenja računa, a ostatak nakon uplate računa. Nakon uplate, šaljemo klijentu link na njegov gotov profil, lozinku i korisničko ime pomoću kojih će moći popunjavati galeriju slika i obavljati izmjene i dopune profila.

Putem web stranice www.tvrtke.hr, klijenti imaju mogućnost ponuditi svoje proizvode i usluge. Klijent ima pravo provjeravati jesu li njegovi podaci pohranjeni na ovim mrežnim stranicama ažurirani i točni.

Odricanje od odgovornosti

Pristupom ovoj web stranici korisnik prihvaća sve rizike koji mogu nastati iz korištenja stranice te koristi stranicu na vlastitu odgovornost.

M.N.F. promet d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internet stranici.

Sadržaj na našoj web stranici je podložan promjenama i stalnim unapređivanjima, s ciljem pružanja pravovremenih i točnih informacija.

Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ovih web stranica.

Koristite stranicu na vlastitu odgovornost te vam savjetujemo da provjerite je li kvaliteta roba ili usluga ponuđenih iz naše baze podataka tvrtki zadovoljavajuća za vas, kao i kvalifikacije ljudi i tvrtki koje nude iste.

Na ovoj internet stranici se mogu nalaziti linkovi na druge internet stranice. Korisnik ih može posjetiti na vlastitu odgovornost. M.N.F. promet d.o.o. ne odgovara za sadržaj na vanjskim internet stranicama.

M.N.F. promet d.o.o. društvo ima pravo, bez prethodne najave, unijeti promjene u Općim uvjetima korištenja te neće biti odgovorno za nikakve posljedice proizašle iz takvih promjena.

Autorska prava i intelektualno vlasništvo

Zabranjeno je kopiranje i zloupotreba informacija i materijala na našoj web stranici. Informacije preuzete s ove web stranice nije dozvoljeno mijenjati, kopirati i distribuirati na bilo koji način, bez našeg predhodnog pisanog pristanka. Ukoliko postoji gumb za dijeljenje sadržaja, na taj način je dozvoljeno dijeliti taj sadržaj.

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje