BUMBAR d.o.o.

BUMBAR d.o.o. je tvrtka iz Sveta Nedelje za trgovinu staklenom ambalažom, boce, staklenke, čepovi i zatvarači, pvc kapice
Staklo i stakleni proizvodi, Ambalaža, Trgovina na malo, Trgovina na veliko
Kontakt podaci
10431 Sveta Nedelja
BUMBAROV PUT 1, NOVAKI
Mobitel: 098 / 255277
Fax: 01 / 3323377
Web stranica: www.bumbar.hr, ,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1992
OIB: 31522836079
Zaposlenih: 23
Broj računa: HR0724840081106350601
Temeljni kapital: 1.276.000 HRK
Djelatnost (NKD): 46.90 Nespecijalizirana trgovina na veliko
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Više od 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 19:00
Sub : 8:00 - 14:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  5
Komentari

O nama

Bumbar d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana 1992. godine. i od tada se bave trgovinom staklenom ambalažom:
-bocama,
-staklenkama,
-čepovima,
-zatvaračima od raznih materijala,
-pvc kapicama,
-te ostalom sitnom opremom (punilice, ukrasne kutije, vrećice)
.

Tvrtka Bumbar nalazi se u okolici Zagreba te je osnovana prije više od dvadeset godina. Bavi se prodajom staklene ambalaže, odnosno boca raznih oblika i obujma kao i odgovarajućeg pribora za boce.

Tvrtka Bumbar je vrijedan partner mnogih vinarija, uljara, proizvođača bezalkoholnih i žestokih pića, ali i obiteljskih gospodarstava te hobi proizvođača. Ova tvrtka zastupa više talijanskih proizvođača stakla, zatvarača i čepova, a bitno je spomenuti i kako se u skladištu nalazi preko 350 vrsta staklenih boca. Osim toga, u ponudi su i ukrasne kapice, čaše, poklon paketi te oprema za hobiste.

OPREMA ZA HOBISTE
Obiteljska tvrtka Bumbar d.o.o. u ponudi ima velik izbor staklene ambalaže, boca, staklenki, čepova, zatvarača, pvc kapica i ostale sitne opreme kao što su punilice, ukrasne kutije, vrećice... Naši kupci su vinari, uljari, proizvođači žestokih i bezalkoholnih pića, obiteljska gospodarstva, ali i hobisti, te svi koji žele lijepo upakiran proizvod.
SAZNAJ VIŠE
POKLON KUTIJA 4 ČAŠE + BOCA
Poklon paket 4 čaše i jedna boca (pjeskareno) Zagreb. Želite li jedinstven i kvalitetan poklon, izaberite nešto iz ponude tvrtke BUMBAR d.o.o. Novaki Samoborski.
SAZNAJ VIŠE
STAKLENA AMBALAŽA
Obiteljska tvrtka Bumbar d.o.o. osnovana je 1992. godine. U početku, bavili smo se trgovinom vinima, a kasnije se na tržištu pokazala potreba za trgovinom staklenom ambalažom - bocama, staklenkama, čepovima, zatvaračima od raznih materijala, pvc kapicama, te ostalom sitnom opremom (punilice, ukrasne kutije, vrećice).
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALUMINIJSKI ZATVARAČI , AMBALAŽA ZA BOCE , AMBALAŽA ZA VINARE , BOCE , BOCE MIGNONI S MEHANIČKIM ZATVARAČEM , BOCE ZA VINO , BOCE ZA ŽESTOKA PIĆA , ČAŠE , ČEPOVI , DRVENA KUTIJA ZA JEDNU BOCU , DRVENI ČEPOVI S PLASTIKOM , FRAKLEC , KARTONSKA KUTIJA ZA TRI BOCE , KUTIJE ZA VINO ILI ULJE , PLASTIČNI ČEPOVI , PLUTO ČEPOVI , POKLON AMBALAŽA , POKLON PAKET , POKLON VREĆICE , PVC KAPICE , SINTETSKI ČEPOVI , SINTETSKI ČEPOVI S DRVENOM GLAVOM , SPECIJALNE BOCE SA KRUŠKOM , SPECIJALNI DOZATORI I ČEPOVI , STAKLENE ČAŠE ZA UGOSTITELJSTVO , STAKLENI ČEPOVI , STAKLENKE , UKRASNE BOCE , ZATVARAČI TWIST OFF , ZATVARAČI VINOTWIST

Galerija

slika1
slika2
slika3
Bumbar d.o.o. 5
Bumbar d.o.o. 6
Bumbar d.o.o. 7
Bumbar d.o.o. 8
Bumbar d.o.o. 9
Bumbar d.o.o. 10
Bumbar d.o.o. 11
Bumbar d.o.o. 12
Poklopci, zatvarači i čepovi raznih oblika, veličina, boja i materijala - za svaku namjenu.

Kontakt i lokacija (BUMBAR d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...