Filtrirajte tvrtke prema

Olakšavamo Vam pretraživanje svih tvrtki u Splitu. Kako bi Vaša pretraga bila što brža i jednostavnija odaberite traženu djelatnost. Također, tvrtke iz Splita možete pretraživati i prema kvartovima, brzo, jednostavno i pouzdano.

Split je najsnažnije regionalno središte na istočnoj obali Jadrana, a veličinom je drugi najveći grad u državi, odmah iza Zagreba. Važno je mediteransko kulturno središte i drugi sveučilišni centar u Hrvatskoj s oko 24.000 studenata i 1.500 profesora na 14 fakulteta, jednom umjetničkom akademijom te tri sveučilišna studijska centra. Split je jedna od značajnijih turističkih destinacija i grad koji je do 1990. godine, uz turističku djelatnost, imao razvijenu kemijsku, tekstilnu i metaloprerađivačku industriju, brodogradnju, građevinski sektor. Danas su vrlo razvijene djelatnosti poput trgovine, sajamske djelatnosti, brodogradnje, razvoja novih tehnologija te građevinskog poduzetništva. U Splitu se održavaju brojni međunarodni sajmovi kao što su međunarodni sajam GAST, vodeći gastronomski i turistički događaj u Hrvatskoj, tradicionalno najznačajniji gospodarski skup u regiji SASO koji okuplja izlagače iz nekoliko europskih zemalja, Croatia Boat Show, odnosno jedan od najvećih europskih sajmova takve vrste, Praznik cvijeća te Međunarodna konferencija o softveru, telekomunikacijama i računalnim mrežama Softcom. Autobusni kolodvor Split nalazi se u samom središtu grada, u blizini željezničkog kolodvora i gradske luke, dok je zračna luka Split smještena u Kaštel Štafiliću, 23 km od gradskog centra.

Broj pronađenih firmi: 1957
Prosječni prihodi po pronađenoj firmi: 42855900kn
Prosječni broj zaposlenih u pronađenim firmama: 133


ŽENSKI ĐAČKI DOM SPLIT iz Splita, ĆIRIL-METODOVA 26
SAZNAJ VIŠE
Split
Mjesto
ĆIRIL-METODOVA 26
Adresa
Domovi - studentski i učenički
Djelatnost

ŽERC d.o.o. je firma iz Splita, Kopilica čije su djelatnosti Pića-proizvodnja-prodaja
SAZNAJ VIŠE
Split
Mjesto
SOLINSKA 56
Adresa
Pića - proizvodnja, prodaja
Djelatnost

Tvrtka ŽEZLAM d.o.o. iz Splita, Kacunar bavi se Metal i proizvodi od metala, Projektiranje
SAZNAJ VIŠE
Split
Mjesto
MOSEĆKA 62
Adresa
Projektiranje, Metal i proizvodi od metala
Djelatnost

Firma ŽUPANIJSKA UDRUGA SLIJEPIH SPLIT smještena u Split, Radunica pruža sljedeće usluge: Udruge
SAZNAJ VIŠE
Split
Mjesto
ZAGREBAČKA 17
Adresa
Udruge
Djelatnost

ŽUPANIJSKE CESTE SPLIT d.o.o. tvrtka iz Splita, Smrdečac čije su djelatnosti Graditeljstvo, Javna gospodarska djelatnost
SAZNAJ VIŠE
Split
Mjesto
RUĐERA BOŠKOVIĆA 22
Adresa
Građevinski radovi, Državne institucije
Djelatnost
< 1 ... 240 241 242 243 244 245