TENDE PERGOLA - BIRD TENDE NEŠTO NOVO d.o.o. - Split - Meje

O proizvodu / usluzi

U ponudi imamo PERGOLE. zimske/ljetne tende vodonepropusne, kao i tip GENNIUS za sve vremenske uvjete (sunce, kiša, vjetar) vrhunske kvalitete od poznatog talijanskog dobavljača "KE" Sve pergole imaju za pogon motor tipa "NICE" ili "SONFY", na daljinski upravljač ili prekidač. Sve pergole mogu se isporučiti u osnovnim bojama ili posebnom paletom boja.
SAMOSTOJEĆE TENDE
U ponudi tvrtke NEŠTO NOVO d.o.o. su Bird samostojeće tende. Radimo po sistemu ključ u ruke te dajemo garanciju na sve proizvode i usluge. Bilo da se radi o Vašem poslovnom ili privatnom prostoru obratite nam se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
TENDE
Bird je marka naših proizvoda pod kojim se podrazumijevaju balkonske tende, ravne zglobne tende, samostojeće tende, žaluzine, sjenila, zavjese, pergola, tende, trakaste zavjese, Pergola tende, kupolaste tende, sustavi sjenica.
SAZNAJ VIŠE
TENDE ATICA
Atica tende namijenjene su velikim otvorenim prostorima, no zbog svoje izuzetne konstrukcije moguće je postaviti i kao zaštitnu balkonsku tendu. Nabaviti se mogu u tvrtki NEŠTO NOVO d.o.o. TENDE BIRD iz Splita.
SAZNAJ VIŠE
TENDE, BALKONSKE TENDE
Balkonske tende isporučujemo u velikom asortimanu i širinama te izbačajima. Aluminijska konstrukcija, plastificirano bojana prve klase s izuzetno kvalitetnim platnima poznatih svjetskih proizvođača. Najčešća primjena ovih tendi je za zasjenjivanje balkona. NEŠTO NOVO d.o.o. TENDE BIRD Split
SAZNAJ VIŠE
TENDE, ZGLOBNE TENDE
Zglobne tende isporučujemo u velikom asortimanu i širinama te izbačajima. Aluminijska konstrukcija, plastificirano bojana prve klase s izuzetno kvalitetnim platnima poznatih svjetskih proizvođača. NEŠTO NOVO d.o.o. TENDE BIRD Split
SAZNAJ VIŠE
ZAVJESE
Zavjese ili zastore dijelimo na više podvrsta u ovisnosti od izvedbe, stoga imamo standardne zavjese, panel zavjese, rollo zavjese, trakaste zavjese, zavjese na okomito podizanje, zavjese komarice. Sve zavjese isporučujemo u dimenzijama po mjeri i želji kupca, uključujući i montažu.
SAZNAJ VIŠE
ŽALUZINE
Napredna tehnologija proizvodnje i prerade aluminija, ali i ostalih materijala iz kojih se proizvode omogućile su primjenu na najrazličitijim mjestima i na najrazličitije načine. U ponudi imamo aluminijske lamela 25mm u 40-tak boja. Izrađujemo ih po narudžbi i u svim dimenzijama.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: PANEL ZAVJESE , PLISSE ZAVJESE , ROLO ZAVJESE , SJENILA , TENDE, KAZETNE ROLO-TENDE , TENDE, KUPOLASTE TENDE , TENDE, SAMOSTOJEĆE TERASA TENDE , TENDE, TENDE ZA ZIMSKI VRT, PVC TENDE , TRAKASTE ZAVJESE , VENECIJANERI , ZAŠTITA OD SUNČEVE ENERGIJE

Kontakt i lokacija BIRD TENDE NEŠTO NOVO d.o.o.