BIRD TENDE NEŠTO NOVO d.o.o.

NEŠTO NOVO d.o.o. iz Splita, Meje, prodaja BIRD tendi, žaluzina, zavjesa, panela, rolloa, trakastih zavjesa, sjenila za sunce
Tende, Tapetarsko-dekoraterske usluge, Zavjese, žaluzine i rolete
Kontakt podaci
21000 Split, HR
ŠETALIŠTE IVANA MEŠTROVIĆA 78
Kvart: Meje
Telefon: 021 / 484422
Tel/Fax: 021 / 484466
Web stranica: ,
Ostale informacije
OIB: 67567085429
Zaposlenih: 6

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 9)
Komentari

O nama

NEŠTO NOVO d.o.o. je splitska tvrtka koja već preko dvadeset godina djeluje na polju prodaje tendi, žaluzina, zavjesa, panela, rolloa, trakastih zavjesa te drugim sjenilima za sunce. U ponudi je više vrsta tendi koje odgovaraju i zimskim i ljetnim uvjetima te su vrlo otporne.
Između ostalog, u ponudi su i vrhunske talijanske pergola tende, atica tende (za velike otvorene prostore), te zglobne i balkonske tende.

NEŠTO NOVO d.o.o.
 TENDE BIRD nudi i žaluzine, rješenje pogodno za više vrsta prostora raspoloživo u preko četrdeset boja te u svim dimenzijama. Posluju po principu ključ u ruke, a tijekom godina je ova tvrtka opremala brojne jadranske hotele, poslovne prostore, obrazovne ustanove, banke te zdravstvene ustanove.

BIRD TENDE NEŠTO NOVO d.o.o. vrhunska rješenja za vaše kafiće, restorane, terase...
SAMOSTOJEĆE TENDE
U ponudi tvrtke NEŠTO NOVO d.o.o. su Bird samostojeće tende. Radimo po sistemu ključ u ruke te dajemo garanciju na sve proizvode i usluge. Bilo da se radi o Vašem poslovnom ili privatnom prostoru obratite nam se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
TENDE
Bird je marka naših proizvoda pod kojim se podrazumijevaju balkonske tende, ravne zglobne tende, samostojeće tende, žaluzine, sjenila, zavjese, pergola, tende, trakaste zavjese, Pergola tende, kupolaste tende, sustavi sjenica.
SAZNAJ VIŠE
TENDE ATICA
Atica tende namijenjene su velikim otvorenim prostorima, no zbog svoje izuzetne konstrukcije moguće je postaviti i kao zaštitnu balkonsku tendu. Nabaviti se mogu u tvrtki NEŠTO NOVO d.o.o. TENDE BIRD iz Splita.
SAZNAJ VIŠE
TENDE PERGOLA
U ponudi imamo PERGOLE. zimske/ljetne tende vodonepropusne, kao i tip GENNIUS za sve vremenske uvjete (sunce, kiša, vjetar) vrhunske kvalitete od poznatog talijanskog dobavljača "KE" Sve pergole imaju za pogon motor tipa "NICE" ili "SONFY", na daljinski upravljač ili prekidač. Sve pergole mogu se isporučiti u osnovnim bojama ili posebnom paletom boja.
SAZNAJ VIŠE
TENDE, BALKONSKE TENDE
Balkonske tende isporučujemo u velikom asortimanu i širinama te izbačajima. Aluminijska konstrukcija, plastificirano bojana prve klase s izuzetno kvalitetnim platnima poznatih svjetskih proizvođača. Najčešća primjena ovih tendi je za zasjenjivanje balkona. NEŠTO NOVO d.o.o. TENDE BIRD Split
SAZNAJ VIŠE
TENDE, ZGLOBNE TENDE
Zglobne tende isporučujemo u velikom asortimanu i širinama te izbačajima. Aluminijska konstrukcija, plastificirano bojana prve klase s izuzetno kvalitetnim platnima poznatih svjetskih proizvođača. NEŠTO NOVO d.o.o. TENDE BIRD Split
SAZNAJ VIŠE
ZAVJESE
Zavjese ili zastore dijelimo na više podvrsta u ovisnosti od izvedbe, stoga imamo standardne zavjese, panel zavjese, rollo zavjese, trakaste zavjese, zavjese na okomito podizanje, zavjese komarice. Sve zavjese isporučujemo u dimenzijama po mjeri i želji kupca, uključujući i montažu.
SAZNAJ VIŠE
ŽALUZINE
Napredna tehnologija proizvodnje i prerade aluminija, ali i ostalih materijala iz kojih se proizvode omogućile su primjenu na najrazličitijim mjestima i na najrazličitije načine. U ponudi imamo aluminijske lamela 25mm u 40-tak boja. Izrađujemo ih po narudžbi i u svim dimenzijama.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: PANEL ZAVJESE , PLISSE ZAVJESE , ROLO ZAVJESE , SJENILA , TENDE, KAZETNE ROLO-TENDE , TENDE, KUPOLASTE TENDE , TENDE, SAMOSTOJEĆE TERASA TENDE , TENDE, TENDE ZA ZIMSKI VRT, PVC TENDE , TRAKASTE ZAVJESE , VENECIJANERI , ZAŠTITA OD SUNČEVE ENERGIJE

Odjeli

TEHNIČKA SLUŽBA
21000 Split

Galerija

Atica tende
Standardne zavjese
Zavjese na okomito podizanje - plisse zavjese
Trakaste zavjese
BIRD tende Split
Žaluzine
BIRD tende Split
Kupolaste tende
BIRD tende Split
BIRD tende Split
BIRD tende Split
Rollo zavjese
BIRD tende Split
Nadstrešnica
Rollo zavjese

Kontakt i lokacija (BIRD TENDE NEŠTO NOVO d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...