ARTINTER d.o.o.

ARTINTER d.o.o. je tvrtka iz Splita, Manuš, čije su djelatnosti projektiranje interijera, legalizacija i etažiranje objekata
Projektiranje
Kontakt podaci
21000 Split, HR
VUKASOVIĆEVA 15/3
Kvart: Manuš
Mobitel: 091 / 5364497
Tel/Fax: 021 / 345713
Ostale informacije
OIB: 71567850682
Zaposlenih: 1

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

ARTINTER d.o.o. iz Splita bavi se projektiranjem interijera i dizajnom interijera, legalizacijom i etažiranjem zgrada.  Imaju dugogodišnju tradiciju poslovanja u arhitektonskom projektiranju, znanje, iskustvo i stručnost.

Arhitektonsko projektiranje obavljaju za sve vrste građevina bilo poslovnih ili stambenih. Stručni djelatnici tvrtke svojim klijentima na raspolaganju su za sve upite i savjete oko projektiranja i uređenja stambenih i poslovnih interijera, legalizacije nekretnina, etažiranja objekata, projektnog menadžmenta i usluge konzaltinga. 

Posebno ističu izradu projekata na objektima kulturne baštine. Tvrtka ima ovlaštenje ministarstva za rad na objektima kulturne baštine i ovlaštenje Ministarstva za izradu stručnih podloga prostornog uređenja.

Stručni arhitekti tvrtke nude usluge savjetovanja u definiranju projektnih zadataka, planiranja, vođenja i procjene investicija projekata.

Tvrtka ARTINTER d.o.o. je u privatnom vlasništvu sa sjedištem u gradu Splitu na području Splitsko-dalmatinske županije.

ARTINTER d.o.o.- arhitektonsko i inženjersko projektiranje, projektiranje interijera, dizajn interijera, nadzor, legalizacija i etažiranje objekata.

ARHITEKTONSKO PROJEKTIRANJE
Tvrtka ARTINTER d.o.o. nudi usluge arhitektonskog projektiranja. Stručno, profesionalno i kvalitetno usluge arhitektonskog projektiranja obavlja za sve vrste stambenih i poslovnih objekata. Nalazi se u gradu Splitu na području Splitsko-dalmatinske županije.
SAZNAJ VIŠE
PROJEKTIRANJE INTERIJERA
Projektiranje interijera za stambene i poslovne objekte primarna je djelatnost tvrtke ARTINTER d.o.o. Za projektiranje interijera brine se stručan tim arhitekata tvrtke. Tvrtka ARTINTER d.o.o. nalazi se u gradu Splitu na području Splitsko-dalmatinske županije.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ARHITEKTONSKI BIRO , ETAŽIRANJE OBJEKATA , LEGALIZACIJA GRAĐEVINSKIH OBJEKATA

Galerija

Legalizacija građevinskih objekata - ARTINTER d.o.o. Split
Arhitektonsko projektiranje - ARTINTER d.o.o. Split

Kontakt i lokacija (ARTINTER d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...