VALORIS d.o.o. knjigovodstvene usluge

Tvrtka VALORIS iz Splita, pruža knjigovodstvene i računovodstvene usluge za tvrtke i obrte na području Splitsko-dalmatinske županije
Knjigovodstvene usluge
Kontakt podaci
21000 Split, HR
STARČEVIĆEVA 21
Mobitel: 098 / 438527
Tel/Fax: 021 / 480227
Odgovorna osoba: Ana Bašić
Ostale informacije
OIB: 19651327310
Zaposlenih: 1

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Tvrtka VALORIS d.o.o. iz Splita pruža kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge za tvrtke i obrte. Vođenje poslovnih knjiga, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, obračun doprinosa i plaća, obračun poreza, financijski izvještaji, blagajničko poslovanje, prijava i odjava zaposlenika, vođenje putnih naloga i loko vožnje, samo su neke od usluga koje obavljaju za svoje klijente.

Knjigovodstveno-računovodstvene usluge knjigovodstveni servis VALORIS obavlja stručno i ažurno, a sve prema važećim propisima Republike Hrvatske. Svojim iskustvom i znanjem zastupaju visoke standarde u knjigovodstvenom poslovanju što su prepoznali brojni klijenti koji su im prepustili vođenje svojih poslovnih knjiga.

Tvrtka VALORIS d.o.o. je u privatnom vlasništvu osnovana 1995. godine od kada uspješno posluje u pružanju knjigovodstveno-računovodstvenih usluga, što može potvrditi i velik broj zadovoljnih klijenata.
Sa sjedištem se nalazi u gradu Splitu na području Splitsko-dalmatinske županije u kojoj i pruža knjigovodstvene usluge.

Povoljne, kvalitetne i ažurne knjigovodstveno-računovodstvene usluge-obratite se s povjerenjem VALORIS knjigovodstvo Split!
KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Vođenje poslovnih knjiga za tvrtke i obrte na području grada Spli...
SAZNAJ VIŠE
RAČUNOVODSTVO
Računovodstvene usluge za tvrtke i obrte na području grada Splita...
SAZNAJ VIŠE
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Knjigovodstveni servis VALORIS d.o.o. iz Splita nudi vođenje posl...
SAZNAJ VIŠE

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
VALORIS d.o.o. knjigovodstvene usluge

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje