FRIGO TONI vl. Ante Šupić i Tonći Terze

FRIGO TONI vl. Ante Šupić i Tonći Terze je obrt iz Splita čije su djelatnosti klimatizacija, servis i distribucija Toshiba i Daikin klima uređaja
Klimatizacija i ventilacija
Kontakt podaci
21000 Split, HR
HRVATSKIH VITEZOVA 5
Fax: 021 / 389244
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1993
Zaposlenih: 5
Broj računa: HR1623300031100016275
Djelatnost (NKD): 95.22 Popravak aparata za kućanstvo te opreme za kuću i vrt
MBS: 91094933

Radno vrijeme

Pon - Pet : 9:00 - 17:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

FRIGO TONI vl. Ante Šupić i Tonći Terze je ovlašteni serviser i distributer Toshiba i Daikin klima uređaja. Uz servis i prodaju obrt pruža usluge izvođenja instalacija klimatizacije. Radove izvode stručni majstori, brzo i kvalitetno po pristupačnim cijenama.

Obrt Frigo Toni osnovan je 1993. godine od kada uspješno posluje na zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata. Sa sjedištem se nalazi u gradu Splitu, na području Splitsko-dalmatinske županije, gdje i izvode radove klimatizacije.

Prodaja, montaža i servis klima uređaja-FRIGO TONI vl. Ante Šupić i Tonći Terze, Split-obratite se s povjerenjem!

DAIKIN KLIMA UREĐAJI
FRIGO TONI vl. Ante Šupić i Tonći Terze je ovlašteni serviser i distributer Daikin klima uređaja. Stručni majstori obrta obavljaju i ugradnju klima uređaja za privatne i poslovne subjekte. Obrt FRIGO TONI nalazi se u gradu Splitu, a svoje usluge nudi na području cijele Splitske županije.
SAZNAJ VIŠE
TOSHIBA KLIMA UREĐAJ
FRIGO TONI vl. Ante Šupić i Tonći Terze je ovlašteni serviser i distributer TOSHIBA klima uređaja. Stručni i profesionalni majstori obrta obavljaju i ugradnju klima uređaja za privatne i poslovne subjekte, brzo i po povoljnim cijenama. Obrt FRIGO TONI nalazi se u gradu Splitu, a svoje usluge nudi na području cijele Splitske županije.
SAZNAJ VIŠE
UGRADNJA KLIMA UREĐAJA
Obrt FRIGO TONI vl. Ante Šupić i Tonći Terze iz Splita, je ovlašteni serviser i distributer Toshiba i Daikin klima uređaja. Uz prodaju i servis, stručni majstori obrta ugrađuju klima uređaje svim privatnim i poslovnim subjektima. Radove izvode stručno, brzo i po povoljnim cijenama.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ELEKTROINSTALACIJE , KLIMATIZACIJA OBITELJSKIH KUĆA , MONTAŽA KLIMA UREĐAJA , SERVIS I UGRADNJA KLIMA UREĐAJA , SERVIS KLIMA UREĐAJA , VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA

Kontakt i lokacija (FRIGO TONI vl. Ante Šupić i Tonći Terze)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...