AUTO ŠKOLA GOLF d.o.o. Split

AUTO ŠKOLA GOLF Split, Dobri, dugi niz godina osposobljava kandidate za vozače vozila A1, A2, A i B kategorije, Splitsko-dalmatinska županija
Autoškole
Kontakt podaci
21000 Split, HR
DOMOVINSKOG RATA 3
Kvart: Dobri
Tel/Fax: 021 / 317947
Web stranica: ,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1998
OIB: 25461503609
Broj računa: HR2523600001102604934
Temeljni kapital: 18.400 HRK
Djelatnost (NKD): 85.53 Djelatnosti vozačkih škola
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 060148989

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Splitska Auto škola Golf nalazi se na adresi Ulice Domovinskog rata 3, pored autobusne stanice nasuprot zgrade Općine. Već dugi niz godina obučavaju vozače u A1, A2, A i B kategorijama. U svom radu koriste se najsuvremenijim tehničkim pomagalima, a nastava se odvija po najvišim edukacijskim standardima u jutarnjim i večernjim terminima.

Iskusni instruktori te bogat i moderan vozni park, kao i mogućnost da polaznik sam bira instruktora – dokaz su velike kvalitete.
Osim toga, prema istraživanju novinara magazina Like! Jutarnjeg lista, autoškola Golf proglašena je najboljom školom u regiji.

AUTO ŠKOLA GOLF d.o.o. Split - siguran i brz put do vozačke dozvole-Vaš provjereni partner !

OBUKA "A1" KATEGORIJE
Auto škola Golf obučava kandidate za stjecanje vozačke dozvole za A1 kategoriju. Pravo upisa stječe se s navršenih 15 i pol godina, dok pravo pristupanja završnom ispitu imaju osobe s navršenih 16 godina. Kategorija A1 obuhvaća motocikle radnog obujma do 125cm³ i snage motora do 11 kw. Ukoliko kandidatne posjeduje niti jednu kategoriju, u obuci prolazi 30 sati predavanja iz predmeta prometni propisi i sigurnosna pravila te 20 sati voženje. No, ako kandidat posjeduje B ili M kategoriju, ne polaže ispit iz prometnih propisa i prve pomoće, već samo 15 sati vožnje.
SAZNAJ VIŠE
OBUKA "A2" KATEGORIJE
Auto škola Golf vrši obuku kandidata za stjecanje vozačke dozvole za A2 kategoriju. Kandidat može započeti obuku sa navršenih 17 i pol godina, dok je polaganje ispita moguće tek s navršenih 18 godina. Ova kategorija obuhvaća motocikle čija snaga ne prelazi 35 kw i čiji omjer snage i mase ne prelazi 0,2 kw/kg. Ako kandidat ne posjeduje niti jednu kategoriju tada u obuci prolazi 30 sati predavanja PPSP-a i 20 sati vožnje. No, ukoliko kandidat posjeduje A1 ili B kategoriju, obuka traje 15 sati iz praktičnog djela osposobljavanja, bez polaganja ispita prometnih propisa i pružanja prve pomoći.
SAZNAJ VIŠE
OBUKA "B" KATEGORIJE
Auto škola Golf vrši obučavanje kandidata za sjtecanje vozačke dozvole B kategorije. Pravo pristupanja završnom vozačkom ispitu kandidat ima sa 18 godina. Ako osoba posjeduje A1, A2 ili A kategoriju, tada nije obavezna polagati ispit iz prve pomoći. U navedenu kategoriju spadaju motorna vozila čija najveća dopuštena masa ne prelazi 3,500 kg i koja su dizajnirana za prijevoz ne više od 8 putnika, ne računajući sjedalo vozača. Navedena motorna vozila mogu biti u kombinaciji s priključnim vozilom čija najveća dopuštena masa ne prelazi 750 kg.
SAZNAJ VIŠE
OSPOSOBLJAVANJE KANDIDATA ZA VOZAČE A I B KATEGORIJA
Najpoznatija splitska Auto škola Golf vrši sposobljavanje kandidata za vozače A i B kategorije. Obuka iz vožnje za stjecanje A i B kategorije vrši se na novim automobilima s iskusnim instruktorima koji rade po pedagoškim načelima. Kandidat ima mogućnost birati instruktora i vozilo na kojem će vršiti obuku. Da bi postigli najbolje rezultate, a time i sigurnost vozača potrebno Vam je znanje. Vaša želja je njihov cilj - samostalan i siguran vozač.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

Vozilo: BMW
Vozilo: VW Golf VII
Vozilo: VW Golf VII
Vozilo: VW Polo
Vozilo: VW Golf VII
Vozilo: VW Golf VI
Vozilo: YAMAHA YBR 250-mjenjač *A2*
Vozilo: YAMAHA X-MAX 250 *A2*
Vozilo: APRILIA SPORT CITY 125 *A1*
Vozilo: YAMAHA YBR 125-mjenjač *A1*
Vozilo: YAMAHA FZ6-NHG *A*
Predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila

Kontakt i lokacija (AUTO ŠKOLA GOLF d.o.o. Split)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...